Absaloutly terrible the quality. The pictures are nothing like the real product. Don't make the mistake of buying them you will regret it. Their costumer support does not work, they wont reply back to... Mehr ansehen
Slechte service! Ik had al meerdere keren met plezier broeken gekocht in de winkel. Afgelopen donderdag heb ik weer broeken gekocht, helaas heb ik deze niet van te voren grondig onderzocht op gaatje... Mehr ansehen
Ik heb 2 maanden geleden een rok gekocht. Vanwege het slechte weer niet eerder dan vorige week kunnen dragen. Dus daarna voor het eerst echt gewassen. Binnenstebuiten en heel voorzichtig gewass... Mehr ansehen
Kon niets vinden qua contact. Meerdere keren een nummer gebeld en werd niet opgenomen. Terugsturen kost me ruim 8 euro. Hele slechte service.
Unternehmen hat geantwortet
- Damenmodengeschäft
- Jeansgeschäft
- Oberbekleidungsgeschäft
- Bekleidungsgeschäft für Übergrößen
- Jugendmodegeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Betaalbare damesmode met een groot aanbod.
Vlamingstraat 20, 2511BB, Den Haag, Niederlande
- shop@Senoritafashion.nl
- senoritafashion.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Twee broeken besteld twijfelde over de maat
Twee broeken besteld twijfelde over de maat. Heb met ze kunnen chatten en de broeken zitten perfect. De volgende dag bestelling al op de post gedaan. Het verzenden duurde even vanwege de drukte nu met Corona. Maar mensen bestel bij senorita fashion het is een aanrader!!!

Antwort von Senorita Fashion
Ik heb laatst een mooie dames mantel…
Ik heb laatst een mooie dames mantel gekocht
De service is echt super fijn en snel geleverd
Senorita heeft super leuke kleding voor een mooie prijs
Ik raad alle dames om hier je kleding te bestellen

Super fijne winkel
Leuke Winkel, leuke kleding, betaalbaar voor iedereen.
De nieuwste mode.
En nu voor de eerste keer online besteld, sochtends besteld en smiddags al binnen.
Snelle en goede service en erg klantvriendelijk....

Mijn favoriete winkel
Mijn favoriete winkel, altijd wat leuks te vinden. In de winkel heel behulpzaam personeel en nu met de thuisbezorg service heel snel en netjes.

Antwort von Senorita Fashion
Ben zeer tevreden over de bezorging van broek
Ben zeer tevreden over de bezorging van seniora fashion. Was een super snelle levering en netjes verpakt

Slechte service
Vriendinnetje een jogging pak mee laten nemen was er weg van. Toen ik hem kreeg en thuis paste, paste ik het helaas niet. Flink balen, dus terug naar de winkel! Ik had verwacht dat ik me geld terug zou krijgen, dit werd een te goed bon. Flink balen wat ik kom er nooit. Online een coltrui gezien dus bedacht hier mijn bon aan te besteden! Best makkelijk gedacht, hoef er niet heen en toch een keer mijn tegoedbon op. Ik contact gezocht hoe ik dit kan inleveren, op geen enkele manier mogelijk. Wat een slechte service denken alleen maar aan hun eigen portemonnee. Ooit hoop ik toch mijn tegoed bon nog in te kunnen leveren, erna geen komst meer voor mij!
PAS DUS OP MET KOPEN!

Super goede service
Super goede service! Snelle levering! Top zaak

Antwort von Senorita Fashion
Geen enkel punt van kritiek
Ik had een vraag over de bezorgkosten, die is heel snel duidelijk en vriendelijk beantwoord. Vervolgens werd het pakket supersnel bezorgd. Geen enkel punt van kritiek - top!

Goeie service!
Via instagram gevraagd of ik iets kon bestellen en of ik het voor oud en nieuw binnen zou krijgen (3 dagen voor o&n) persoonlijk hebben ze het tasje bij me gebracht super service!

Antwort von Senorita Fashion
Super service kwamen op 24 december me…
Super service kwamen op 24 december me schoenen bezorgen die ik die ochtend had besteld
Echt super service!! Ook hele vriendelijke bezorger!! Ook in de winkel zelf altijd super service. Met een pak teruggewenst nadat shirtje op de naad los liet en een nieuwe gekregen! Dik tevreden klant hier😁

Super service
Super snel geleverd ik werd gebeld toen mijn pakket binnen kwam super fijn!

Altijd mooie kleding
Altijd mooie kleding, voor een leuke prijs

Antwort von Senorita Fashion
Koop niks bij deze winkel
Koop niks bij deze winkel, ze geven je geen garantie wat je koopt moet je houden ongeacht of je er thuis achterkomt dat er een gaatje in zit.
Vervolgens wordt ik nog voor leugennaar uitgemaakt ook.
De vrouw in kwestie beweerde er bij te staan toen ik de jas ging passen, terwijl ik daar alleen met mijn zusje stond! Ze vertelde dat er geen gaatje in de jas zat op het moment dat ik de jas kocht ( dat kon ze zogenaamd zien ) ook zei ze dat ik de jas bij de kassa ook nog ging passen om haar te laten zien hoe de jas bij mij stond? dit is overigens ook niet gebeurd!!! Ik weet niet welk pilletje deze vrouw heeft genomen maar ik denk dat ze rijp is voor de fut! Uiterst klantontvriendelijk en ze maakt je nog uit voor leugenaar ook terwijl deze vrouw helemaal t spoor bijster is. Nogmaals koop hier niks! Je krijgt geen garantie, super slechte service en super slechte kwaliteit kleding!!

Antwort von Senorita Fashion
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.