Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen kom dagen efter bestillingen. Godt emballeret. Varen levede fuldt ud op til mine forventninger. Glæder mig til at prøve den.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop modtaget leopard letvægts rollator str small til min svigermor som er ca 150 cm høj. Den lever 100% op til det lovede - god kvalitet og let at klappe ud og justere i højden. Løs bakke er s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig levering. Varens kvalitet over forventning og tænk, er jeg har ikke engang modtaget en n opfordring til at anmelde handlen. God stil.

1. Anbieter von Mobilitätsausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Her på Senior24.dk finder du et udvalg af kvalitets produkter og hjælpemidler, som giver dig øget sikkerhed, mobilitet og tryghed, når du færdes udenfor og i dit eget hjem. Vi er autoriseret forhandler af alle produkter og er altid klar til at rådgive dig på telefon eller mail.

4,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen kom dagen efter bestillingen

12. April 2026

Hej Mette,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med dit køb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ligger måske i den dyre ende

Ligger måske i den dyre ende, men så må kvaliteten også godtgøre købet.

7. April 2026

Hej Bent,

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop.

Alt godt

9. April 2026

Hej Peter,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min oplevelse med Senior24 og byAcre

Jeg købte en byAcre rollator hos Senior24. Bremsekablerne knækkede tre gange på under et halvt år. Da jeg reklamerede, fik jeg at vide, at jeg “gik forkert” med rollatoren. Ingen af dem ville tage ansvar – hverken Senior24 eller byAcre.
Jeg tog sagen til Forbrugerklagenævnet og fik medhold.
En rollator er et hjælpemiddel, man skal kunne stole på. Når der er fejl, og man bliver afvist på den måde, er der kun én vej: klag. Jeg indberettede også sagen til Lægemiddelstyrelsen, så problemet bliver registreret. En rollator er et medicinsk produkt og der er nogle særlige krav til dette produkt.
Hvis du oplever fejl på et hjælpemiddel, så lad være med at lade det passere. Klag til Forbrugerstyrelsen/Nævnenes Hus – og til Lægemiddelstyrelsen, hvis det er et medicinsk produkt. Det er vigtigt både for dig selv og for andre.
-----------------------------------------
Svar på Senior24’s svar
Jeg bliver nødt til at korrigere flere af de udsagn, I fremsætter, da de ikke stemmer overens med det faktiske forløb.
1. Påstanden om, at jeg blev advaret før køb, er ikke dokumenteret.
Hvis I mener, at I har vejledt mig om, at byAcre-rollatoren (byAcre) ikke passede til mig, må I meget gerne fremvise dokumentationen. Jeg har ikke modtaget noget skriftligt, der understøtter det.
2. Jeg har tre andre rollatorer, som alle fungerer uden problemer.
Det viser ret tydeligt, at jeg hverken bruger hjælpemidler forkert eller har et særligt behov, som et standardprodukt ikke kan håndtere.
At forsøge at gøre mig til årsagen til, at bremsekablerne på byAcre-rollatoren knækkede tre gange på under et halvt år, ændrer ikke på, hvad der faktisk skete.
3. Et hjælpemiddel, der gentagne gange fejler, er ikke et spørgsmål om “gangmønster”.
Det er en produktfejl. Et hjælpemiddel skal være sikkert og stabilt — det er ikke op til kunden at forklare eller bære ansvaret for gentagne defekter.
4. Forløbet i Forbrugerklagenævnet:
Jeg blev tilbudt fuld refusion og tilbagebetaling af klagegebyret, hvis sagen blev afsluttet. Det accepterede jeg.
At fremstille det som om, I “valgte den nemme løsning”, ændrer ikke på, at det var jer, der foreslog at stoppe sagen, før den blev prøvet færdig.
5. Indberetningen til Lægemiddelstyrelsen er helt normal praksis.
Når et medicinsk produkt (som byAcre-rollatoren) har gentagne fejl, skal det indberettes. Det handler om sikkerhed og sporbarhed — ikke om konflikter eller personlige forhold.
Min anmeldelse handler om at beskrive et konkret forløb, så andre forbrugere kan træffe et oplyst valg.
At flytte fokus fra produktets fejl og over på mig som person ændrer ikke på de faktiske hændelser.

12. Dezember 2025

Hej igen Grete,

Den pågældende rollator er et standard produkt, som desværre ikke egner sig til det særlige behov, du har.

Det gjorde vi dig opmærksom på allerede i vores vejledning forud for dit køb, men du valgte alligevel at købe rollatoren.

Du har behov for en specialkonstrueret løsning, hvilket vi har kommunikeret omkring i flere omgange - et standardprodukt fungerer ikke for dig.

Det er efterfølgende blevet bekræftet af både producenten byACRE og en uvildig vurderingsmand.

Jeg vi gerne understrege, at du IKKE har fået medhold hos Forbrugerklagenævnet.

Vi valgte at OPGIVE sagen, da det var forbundet med uforholdsmæssig meget arbejde fra vores side at køre den igennem.

Så vi valgte den nemme løsning at refundere købet til trods for, at sagen formentlig var blevet afgjort til vores fordel.

Jeg håber, at vi kan få stoppet denne sag endeligt nu og at du, med hjælp fra kommunen, har fået lavet en specialkonstrueret rollator, som fungerer i forhold til dit specialbehov.

PS: Rollatoren er MDR godkendt, så sagen med Lægemiddelstyrelsen er alene mellem dem og producenten.

Senior24, Morten

Super service.

Super service.
Bestilte en vare som viste sig at være defekt ved ankomst.
De sendte straks en ny. Og jeg kunne beholde den defekte som reserve.

26. März 2026

Hej Søren,

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for.

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse - den er vi glade for. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering og god vare

8. März 2026

Hej Vibeke,

Tak for din flotte anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Stort vareudvalg

Stort vareudvalg. God vejledning. Hurtig levering.

5. März 2026

Hej Lise,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Den er vi glade for.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilfreds ogvhurtig ekspedition

Tilfreds ogvhurtig ekspedition

4. März 2026

Hej Ingelise,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indkøbsvognen Andersen royal hydro…

Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig god indkøbsvogn.

2. März 2026

Hej Sidsel,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med din nye indkøbsvogn😊

God behandling

Rigtig god servise og god behandling

23. Februar 2026

Hej Jonna,

Jeg var meget glad for

Jeg var meget glad for , at den rollator jeg har købt, var samlet ! Så jeg kunne bare tage den ud af papkassen og bruge den med detsamme

31. Januar 2026

Hej Kerstin,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for.

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚

7. Februar 2026

Hej Bente,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at din pakke kom hurtigt frem til dig.

Helle, Senior24

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr