Zeer tevreden over de IT-support van MyParcel België. Mijn probleem werd snel opgepakt en professioneel opgelost. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en ik werd tijdens het hele proces goed... Mehr ansehen
Oprecht enorm goede klantenservice. Ik ben net begonnen als student-zelfstandige en alles is heel overweldigend, maar de mensen van MyParcel hebben mij er stap voor stap doorgeholpen en bijgestaan. Su... Mehr ansehen
De medewerkster heeft snel beide claims opgevolgd en heeft me voortdurend op de hoogte gehouden.
Vom Unternehmen geschrieben
All-in-one shipment service. Toegankelijk voor iedere online ondernemer. Verzenden met PostNL, bpost of DPD. Webshops helpen groeien is ons doel. Wij gaan beyond delivery!
Adriaan Brouwerstraat 16/V4, 2000, Antwerpen, Belgien
- 03 808 18 20
- info@sendmyparcel.be
- sendmyparcel.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Gebruiksvriendelijk portaal, uitstekende service en scherpe verzendtarieven
Wij zijn vanaf dag 1 na onze opstart al klant bij MyParcel België en maken dagelijks gebruik van hun portaal voor het verzenden van onze pakketten. Het platform is heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor het ons veel tijd bespaart. De klantenservice is uitstekend: bij vragen of problemen – zowel rond verzending als bij de integratie – worden we altijd snel en professioneel geholpen.
Wat we bijzonder waarderen, is dat MyParcel actief om feedback vraagt, zowel via mail als telefonisch. Ze hebben ons al meermaals goed ondersteund en ons zelfs extra inzichten gegeven over het portaal die wij in het begin niet kenden. Bovendien hebben ze constructief meegedacht om onze verzendprijzen te optimaliseren. Dit is voor ons heel belangrijk omdat wij vanuit een Nederlandse webshop opereren en onze klanten in Nederland scherpe verzendtarieven willen aanbieden.
Kortom, een betrouwbare partner die met je meedenkt en je bedrijf echt vooruithelpt. Wij raden MyParcel België dan ook zeker aan!
Yannick was super behulpzaam
Yannick was super behulpzaam! Topper!!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf Ga er niet mee in zee Pakketten kwijt ? Zoek het maar lekker uit MyParcel reageert pas na een week of langer en dan gaan ze navragen wat er is gebeurd Of iemand dat dan nog weet ! Wordt elk jaar slechter

Antwort von MyParcel België
What a shame
What a shame
They broke my product and I sent to them bunch of foto as a proof.But they are still making excuse to refuse the refund for my product.My advice never make a partnership this kind of company.

Antwort von MyParcel België
Ik word steeds meteen geholpen
Ik word steeds meteen geholpen. Ik had een probleem en ik kreeg meteen medewerkster van MyParcel aan de telefoon die mij in 3 minuten al geholpen had. MyParcel heeft mij in het verleden ook nog eens geholpen met een probleem met een vervoersmaatschappij. Zij hebben mij toen heel goed ondersteund. MyParcel biedt naast een vlotte website een bijzonder goede service en ondersteuning.
Faady Chahid
Aan het begin van ons gesprek leek het voor mij geen optie om klant te worden vanwege de afmetingen van mijn product. Faady Chahid heeft echter alles op alles gezet om mee te denken en ervoor te zorgen dat mijn product toch binnen hun werkwijze zou passen — hij adviseerde zelfs om het product in twee delen te verzenden.
Hij heeft ruim een half uur de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Tijdens dat gesprek heb ik inzichten opgedaan waar ik anders minstens een jaar over zou doen.
Echt een topprestatie, Faady Chahid!
Professioneel, proactief én warm!
In een wereld vol ruis, brengt MyParcel voor mij helderheid. MyParcel brengt niet alleen prijzen & service, maar ook context. Jaren geleden had ik geen idee hoe ik een webshop moest runnen, en het was prachtig om te zien hoe ze hielpen met dingen die zij eigenlijk zelf niet moesten doen. Jaren later, werd ik vandaag gebeld door Faady die een aantal suggesties deed rond onze verzendingen. Op een heel warme manier ook. Zo krijg je het geval dat MyParcel niet zomaar een tool, maar vooral een partner is.
Uitstekende service
Uitstekende service! Altijd bereikbaar en klaar om te helpen of de nodige info te verschaffen.
Een pakket/brief op 20 september aan…
Een pakket/brief op 20 september aan postpunt overhandigd is nog steeds niet bezorgd!
Een heel belangrijk document.
Normaal op postpunt afgeven is uiterlijk 2 dagen later bezorgd, nu heel belangrijk word dit niet gedaan.
Late reactie van Myparcel die vandaag pas contact opnemen!
Vlot en gemakkelijk!
Super goede service en gemakkelijke integratie voor mijn site. Jack was altijd beschikbaar en hielp snel waar nodig. Ik ben zeer tevreden van My Parcel!
Ik wordt altijd super snel en goed…
Ik wordt altijd super snel en goed geholpen!! Danku voor de goede service. Ik raad iedereen aan om MyParcel te gebruiken.
Wederom een top ervaring
Weer heel goed verder geholpen door Yannick Daems van Support.
Voor mijn shop gebruik ik nu de handige verzendregels.
Ook de nieuwe retour opties voor Nederland zijn een goede toevoeging, daarbovenop heel scherpe prijzen voor PostNL en DPD indien ik verzekerd wil verzenden.
TOP service!
Send my parcel doet echt heel veel voor jou als klant. Ze helpen mee als er iets niet helemaal lukt, zijn altijd vriendelijk, geven tips en tricks. Die negatieve ervaringen, daar heb ik nog nooit last van gehad! 100x beter dan Bpost die gewoon je csv terugstuurt met een handleiding en zegt dat je opnieuw moet beginnen (met 100 adresssen voor internationale zendingen!) Nee, dan Yannick, die helpt en zoekt de fouten in de csv, en neemt het van me over zover als kan. Om dan de volgende dag even te checken of het mij gelukt is! TOP!
Da's pas een klantendienst.
Niet alleen een professionele en geduldige aanpak, maar ook nog es een grappig telefoongesprek. Wat wil een mens nog meer als ie met de handen in het haar zit? Shout out to Yannick die alle tijd nam om het probleem ( spoorloos verdwenen link tussen webshop en MyParcel) uit te vlooien én op te lossen. Zeer contente klant hier :-).
WOW, wat een service
WOW, wat een service. Ik ben recent klant geworden bij hen en dit door de customer service die ze aanbieden. Nog voor dat ik klant werd heb ik hen enkele keren opgebeld omdat ik nog wat extra informatie had gewenst om de vergelijking te maken tussen MyParcel en andere. Bij MyParcel namen ze uitgebreid hun tijd om alles uit te leggen, hier ben je duidelijk geen nummertje van de zovelen.
Na het aanmaken van het account werd er door MyParcel nog eens contact opgenomen met mij om het hele platform te overlopen en te zorgen dat we vlotjes kunnen beginnen met ons verzendproces.
!!!Zeker een aanrader!!!
Klantenservice staat altijd voor jou…
Klantenservice staat altijd voor jou klaar. Onlangs een zending moeten doen naar de VS, maar ik wist niet echt hoe het zat met de douaneformulieren en dergelijke. Na wat gebeld te hebben, bleek dat deze gewoon in het platform inbegrepen zitten. Enige wat je moet doen is wat velden invullen hiervoor en basta, uitprinten.
Ook voor mijn zendingen tot nu toe binnen België en Nederland loopt alles vlotjes. Natuurlijk kan er af en toe wel iets zijn, maar de klantenservice is ook zoals ze me zeiden echt een aanspreekpunt!
Zeker een aanrader ten opzichte van de andere verzendplatformen. Verzend je niet, heb je simpelweg ook geen kosten!
Een en al toppers!
De vrais incompétents
De vrais incompétents. Société à fuir absolument.
Slecht bedrijf
Ik maakte in 2021 voor het laatst tweemaal gebruik van myparcel BE. Door een verhuizing raakte de twee kleine facturen uit het oog verloren en vergat ik €16,- te betalen. In plaats van een mail met een waarschuwing, of een bericht over de achterstallige betaling kreeg ik een aanmaning van €177,64. Ik ontving deze aanmaning OP de uiterste betaal datum. Dus, geschrokken als ik was, heb ik deze snel voldaan. Ik heb nooit meer antwoord mogen ontvangen op mijn protest dat ik nooit waarschuwingen of herinneringen kreeg per mail. Het ging ten slotte om 16 euro, dus niet echt een kwade bedoeling van mijn kant.
Vandaag (WEER op de uiterste betaaldatum) ontvang ik opnieuw een aanmaning voor dezelfde bedragen! Terwijl ik dit al heb voldaan! Per telefoon kan MyParcel me niet helpen, of ik even kan mailen. Nu mag ik een onterechte en na vandaag verlopen aanmaning aanvechten met een bedrijf dat telefonisch niet kan helpen. Echt, ga nooit met deze mensen in zee. Zeer onvriendelijk in hun bedrijfsvoering.
(Rude) employees who do not know how…
(Rude) employees who do not know how thier systems work and cause you to lose money! Am happy that I am not working with them any more!
Waardeloze klantendienst.
Waardeloze klantendienst.
openstaande cases worden niet opgelost.
verloren pakketten worden niet vergoed
onterecht toeslagen aangerekend op meerdere facturen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.