Glad for at handle med Salandia trailers, de ser muligheder i stedet for udfordringer. De tilpasser trailerne efter vores behov :) Tak for handlen, og vi ser frem til flere fornuftige handler i fremti... Mehr ansehen

Uovertruffent service og kvalitet fra start til slut! Fyldestgørende og seriøs vejledning af produktet. Kvaliteten er som lovet, upåklagelig. En tryg og seriøs handel af høj kvalitet, som je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde spørgsmål om en trailer og blev taget godt imod og taget seriøst. Det endte faktisk med at de frarådede at jeg købte den specifikke trailer da den ikke ville virke til mit formål - det er sku hø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ganske imponerende service og lynhurtig handel. Jeg ringede en torsdag og havde en videofremvisning. Jeg var klar til en hurtig handel, spurgte hvornår den kunne være klar til afhentning. Tirsdag næst... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Selandia Trailers er specialister i påhængsvogne både til private og erhvervskunder. Vi fører et bredt udvalg af standardløsninger og tilbyder også skræddersyede trailerløsninger, der tilpasses den enkelte kundes specifikke behov. Med over 25 år på det danske marked, er Selandia Trailers en solid samarbejdspartner og med vores mangeårige erfaring tilbyder vi professionel rådgivning, så du får den rigtige trailer til opgaven. Selandia Trailers tilbyder nøje udvalgte produkter til erhvervsmæssig brug kendetegnet ved kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Vores værksted tilbyder reparationer samt montering af ekstraudstyr – hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser. Desuden fører vi et stort reservedelslager
Hårup Vestervej 9, 8600, Silkeborg, Dänemark
- 86 81 81 64 - 21 70 46 27
- post@selandia-trailers.dk
- selandia-trailers.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Leveret til tiden i top kvalitet
Glad for at handle med Salandia…
Glad for at handle med Salandia trailers, de ser muligheder i stedet for udfordringer. De tilpasser trailerne efter vores behov :) Tak for handlen, og vi ser frem til flere fornuftige handler i fremtiden
Hurtigt og nemt
Hurtigt, nemt og gnidningsfrit køb.
Alt gik som aftalt.

God Service
God Service, opbygning med lys/el osv. Lavet flot og levering til tiden.

Antwort von Selandia Trailers
Havde spørgsmål om en trailer og blev…
Havde spørgsmål om en trailer og blev taget godt imod og taget seriøst. Det endte faktisk med at de frarådede at jeg købte den specifikke trailer da den ikke ville virke til mit formål - det er sku høj integritet.

Antwort von Selandia Trailers
Allt som det skulle være og service i…
Allt som det skulle være og service i topform

Antwort von Selandia Trailers
Fin oplevelse ved køb af ny trailer
Fin oplevelse ved køb af ny trailer. Regulær virksomhed man kan stole på.

Antwort von Selandia Trailers
Masser at vælge imellem og lige den…
Masser at vælge imellem og lige den trailer jeg skulle bruge.

Antwort von Selandia Trailers
Et godt sted at være kunde
Et godt sted at være kunde. Gode priser og god kundeservice. Overholder aftaler.

Antwort von Selandia Trailers
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.