Jeg må sige at jeg ikke kan genkende de dårlige anmeldelser, hurtig levering.. der stod på hjemmesiden levering d. 09/05 kl 11:13, og præcis kl 11:13 stod han herude. God service 👏🏼
De kan ikke finde ud af at overholde deres egne leveringstider, så hvis ikke du tilfældigvis lige er hjemme når de kommer, så sender de bare pakken retur igen. Det er ikke til at få kontakt med nogen... Mehr ansehen
God leveringstid. Dog er der ikke meget i form af status på levering, jeg kan ikke se hvor langt min pakke er. Jeg bor i lejlighedskompleks, så jeg plejer at skrive som kommentar at hvis jeg ikke er h... Mehr ansehen
Jeg var en af dem med problemer sidst, ingen svar på kundeservice, ingen pakke modtaget Dog modtog jeg mine penge igen for snusen. dog aldrig for fragten selvom dette også blev lovet mig derfor kun... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Har bestilt snus for snart 2 uger…
Har bestilt snus for snart 2 uger siden. For en uge siden skrev de at pakken var afsendt, men har stadig ikke modtaget noget. Har prøvet at skrive til SEK- shipping men uden svar. Super dårligt kundeoplevelse… håber snusgiganten frafalder samarbejdet med dem…
Worst service ever i don’t recieve my…
Worst service ever i don’t recieve my order try contacting support services no help recieved from Them never using they service again 🤬🤬🤬
Jeg har også bestilt snus fra…
Jeg har også bestilt snus fra snusgiganten og står i præcis samme situation som alle andre, ingen kontakt, ingen bekræftelse på ordren og mere end 3 uger siden jeg bestilte
Det er mig en gåde hvorfor snusgiganten ikke tager dette mere seriøst når der er så mange i samme situation - fjern det samarbejde
SEK=Super elendig kundeoplevelse
Bestilte levering d 5/11 har fået en bekræftelse fra butikken at pakken er afhentet, men jeg har ikke fået noget info fra SEK-Shipping. Har skrevet flere gange uden noget svar. Har altså ingen ide hvorhenne min pakke er hvornår jeg kan forvente den og ingen hjælp fra kundeservice. Anbefales ikke
Fup og bedrag!
Fup og bedrag!
Inkompetence på dette niveau skal man lede længe efter, som de andre anmeldelser også skriver, skal du ikke forvente at få din pakke eller et svar hvis du prøver at skrive til support
Ordre lavet ved snusgiganten 31 oktober..
Jeg købte fragt med dette firma
Jeg købte fragt med dette firma, fik aldrig min pakke, det firma jeg købte varen fra, melder tilbage, at de er nødt refundere, da det her inkompetente firma har mistet pakken. Lad være med at bruge det her helt igennem inkompetente firma.
Har skrevet adskillige gange til dem, de svarer ikke, de penge jeg betalte for fragt, opgiver jeg ikke, så firmaet skal ikke regne med at de kan lade være med at svare og så beholde pengene.
Jeg bestilte levering d
Jeg bestilte levering d. 6/11. Jeg har ikke modtaget mail eller andet. Jeg har heller ikke modtaget min bestilling. Jeg anbefaler ikke at bruge denne transportør.
Leverer hverken din pakke
Leverer hverken din pakke, eller svarer når man skriver til dem.
Fraråder at bruge det her fragtfirma
Det værste jeg nogen sinde har oplevet!
Det værste jeg nogensinde har oplevet.
En pakke jeg bestilte d 31. Okt er aldrig ankommet, de svare ikke på mails og de har ikke andre kontakt muligheder.
Jeg vil anbefalde folk at holde sig væk fra det her firma da de tydeligvis ikke har styr på deres job eller noget andet for den sags skyld
Jeg sku faldet i samme båd som alle…
Jeg sku faldet i samme båd som alle andre. Jeg har bestilt en levering, samt får jeg at vide fra butikken at min vare er afhentet og transportøren vil fremsende et link hvorved jeg kan tracke min vare. Intet link er fremsendt. Har skrevet 3 gange til dem, men intet tilbagemelding. Kan være forstående for en forsinket levering, men ligefrem at stå i en situation hvor man hverken kan komme i kontakt med dem for at løse situationen eller finde ud af hvad der enlig foregår er virkelig dårligt service. Der er nok tale om at jeg, som mange andre har spildt penge på fragt og tabt penge på det vi har købt.
Leverer ikke vare selvom jeg har fået…
Leverer ikke vare selvom jeg har fået bekræftelse på afhentning. Svarer ikke på deres kontaktformular.
Lige som mange andre står jeg også og…
Lige som mange andre står jeg også og mangler at få leveret fra dette firma. Jeg har prøvet at kontakte dem, men har desværre ikke fået noget svar. Jeg har før brugt dette firma uden problemer hvor min pakke kom til aftalt tid. Jeg håber at i vil kontakte mig ( og de mange andre ) som går og afventer at få leveret det som man har bestilt.
Ligesom mange af jer andre så oplever…
Ligesom mange af jer andre så oplever jeg også at firmaet skriver at det er afhentet men flere uger efter har jeg stadigvæk ikke modtaget min bestilling og efter gentagne mail hvilket man ikke får svar på så er der en der har en ide til hvordan man får fat i dem ???
Leverer ikke vores varer
Leverer ikke vores varer. Påstår de ville leverer med delivr. Har ikke set skyggen af min pakke jeg bestilte 31/10. Svarer ikke på kunde beskeder, har skrevet til dem flere gange, så udgift til transport og vare er tilsyneladende mistet.
Manglende varer
Jeg har bestilt shipping hos SEK-Shipping, og jeg får så en mail d 10/11 om at min pakke er afhentet. Derefter har jeg i flere dage intet hørt samt intet tracking-link fået. De svarer heller ikke på henvendelser.
SCAM
Update 15/11;
Besked fra snusgiganten, SEK-Shipping har mistet min pakke og jeg får en refundering fra snusgiganten men umiddelbart ingen refundering fra SEK-Shipping.
Update 14/11;
Ringede til snusgiganten i går og de forklarede pænt situationen med GLS og de havde en livesupport kørende med SEK-Shipping som ikke svarer på mine beskeder. Jeg fik da at vide min pakke stod til at blive leveret, men har hverken modtaget pakke eller tracking.. Virkelig elendig leverandør.
Har fået besked fra butikken om kureren har afhentet min ordre d 10/11 men har ikke modtaget tracking endnu.
Derudover skulle pakken være leveret d. 7 eller 8.
Kan ikke anbefale det her dårlige fragt…
Kan ikke anbefale det her dårlige fragt firma
Vis jeg kunne give en mindre anmeldelse så vil jeg gøre det for det er sgu ikke i orden at påstå at pakken r hentet og er på vej men intet sker og det er 4 dage siden jeg bestilte fragten over dem og de svar ikke på der henvendelser og jeg synes virke at det er dårlig stil selv om at de påstår at der er hurtig levering på det og så dukker ikke op
manglende levering samt ingen svar på henvendelser
jeg modtog en mail ;glæd dig din pakke er på vej : d. 29-9 nu sidder jeg her d 8-10 og har intet modtaget jeg har sendt flere mails men der kommer intet retur ingen gang et svar at de har modtaget mailen det er sidste gang jeg bestiller sek shipping til at sende min pakke
Frustration førte til glæde
Da deres henvendelse system via deres hjemmeside ikke fungerede, havde jeg til at starte med en yderst forvirrende og let frustrerende oplevelse, men efter jeg så kom i kontakt med ejeren, som forklarede mig pænt hvordan og hvorledes det hele lige hængte sammen, kunne jeg ånde lettet op og havde en god oplevelse.
Alt i alt var det en super kundeservice da der kom lys på tingene, de skal have tak for at være så hurtige og hjælpsomme med at få løst problemerne, så på det punkt kan jeg varmt anbefale.
Jeg kan dog ikke give 5/5 stjerner, da de burde være obs på deres henvendelses system på hjemmesiden virker, så ikke kunderne skriver forgæves uden svar. Men det er også det eneste.
Manglede kommunikation
Svarer ikke på mail.
Har handlet før uden problemer.
Nu har jeg en pakke som ligger klar til afhentning men der ingen ting er sket med og man kan ikke få fat på nogen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.