SEK-Shipping Bewertungen 147

TrustScore 2.5 von 5

2,3

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God leveringstid. Dog er der ikke meget i form af status på levering, jeg kan ikke se hvor langt min pakke er. Jeg bor i lejlighedskompleks, så jeg plejer at skrive som kommentar at hvis jeg ikke er h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kan ikke finde ud af at overholde deres egne leveringstider, så hvis ikke du tilfældigvis lige er hjemme når de kommer, så sender de bare pakken retur igen. Det er ikke til at få kontakt med nogen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, god service!! Jeg bestilte i lørdags og i dag d.23/3 var den leveret, de ringede før ankomst og da jeg ikke var hjemme kom de til mit arbejde for at leverer pakken, det kalder jeg go... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg var en af dem med problemer sidst, ingen svar på kundeservice, ingen pakke modtaget Dog modtog jeg mine penge igen for snusen. dog aldrig for fragten selvom dette også blev lovet mig derfor kun... Mehr ansehen

2,3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Elendigt firma

Elendigt firma, får en besked med min pakke er leveret men den er ikke at finde nogle steder, der er taget billeder men ingen billeder af pakkens placering på grunden, og så svarer de selvfølgelig ikke når jeg skriver til dem omkring det. Elendig service og ekstremt ringe proces i det hele taget, aldrig køb noget derfra medmindre I vil spilde jeres penge.🖕

4. September 2025

Fik aldrig mine varer

Jeg købte snus, de stod for leveringen.

Jeg får besked to dage efter, d. 31 august, at det er afsendt fra lageret. Vi har nu d. 7 september, og jeg har stadigvæk intet fået. Det er totalt ringe, og jeg vil simpelthen anbefale folk ikke at bruge dette firma.

31. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Til tiden som aftalt.

Leveret varen på adressen som aftalt.
Dog denne gang ingen mail eller besked på at pakken er på vej, hvilket gav en del utryghed og irritation.
Men pakken kom, men send lige nået mail eller besked som I plejer.🌞💪

3. September 2025

Bruger aldrig firmaet igen

Bruger aldrig firmaet igen. Ingen kommunikation. Ingen koordinering. Man kontakter dem 2 forskellige steder og alligevel ingen respons. Inkomeptence på højeste plan. Bravo.

3. September 2025

Elendigt service

Elendigt service. De har annulleret min ordre 2 gange, men fik ikke nogen penge tilbage. Efter fik jeg en gratis levering kode, som ikke virker, og endte med at betale 69 kr igen. Elendigt firma. Vil klart ikke anbefale det.

31. August 2025

Skod firma

Det er anden gang jeg ikke har fået min vare trods man får en besked på den er afleveret
Hold jer langt væk fra dette firma hvis i har jeres penge kært
Kundeservice svare aldrig

29. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vælger kun SEK-shipping når jeg…

Vælger kun SEK-shipping når jeg bestiller fra Snusgiganten, og har kun oplevet virkelig hurtig leveringstid og god service. Tror det er 7. gang i år jeg har valgt dem og har aldrig haft problemer!

Sidste ordre: #DK238496

29. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Flabet, “ødelagt rabatkode, men det var min skyld åbenbart…”

Bestilte en varer og der gik inden uge, så blev den annulleret fordi de ikke havde mulighed for at sende

Som undskyld fik man gratis fragt med en rabatkode. Jeg taster rabatkoden ind og der står den er aktiveret, men at jeg stadig skal betale de “69 kr” jeg prøver at gå ind og ud igen, det samme står der. Jeg tænker det nok fordi man ikke “decideret” kan købe noget for 0 kr, fordi der stod jo koden var aktiveret. Dog trækker de så de “69 kr” og da jeg så skriver til dem hvad der sket, og koden var i stykker, så for det første var de lang tid om at svarer i første omgang. For det andet så måtte jeg forklarer dem hvad jeg mente 2 gange. Efter frem og tilbage får jeg at vide jeg ikke skulle have købt det og han ik kan gøre noget… hvor jeg tænker at når en rabatkode står som aktiveret så tænker de fleste vel nok den virker? Så virkelig skuffet, og flabet service

17. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ingen varer og ingen kundeservice

Nu har jeg brugt SEK en del gange efterhånden. I starten var der ingen problemer, men nu er det da hver anden gang, hvor noget går galt.
Har forsøgt at skrive til deres kundeservice, som aldrig svare igen. Første gang jeg skrev til dem var over 2 måneder siden og jeg har stadigvæk ikke hørt noget.

Det er ved at være ret håbløst, at stole på at de faktisk kan finde ud af at fragte varer, da de kun kommer halvdelen af gangene og der ikke er nogle kommunikation.
Enten har de problemer med deres leverandør, så er de ved at skifte leverandør eller så har de system fejl.

VIRKELIG DÅRLIGT

VIRKELIG DÅRLIGT.

Jeg har bestilt en pakke for snart to uger siden. Firmaet lover 1-3 dages ventetid på leveringer, men siden jeg fik en besked om at de har modtaget min ordrer, har jeg ikke hørt noget.

Jeg ville klart anbefale IKKE at bestille via dem.

Kan ikke anbefales

Bestilte levering d.12/8 og det er nu d.19/8 og har kun fået en ordrebekræftelse. Der står leveringen vil tage 1-3 hverdage, men de har ikke sendt den endnu. Har skrevet flere gange til dem, men venter stadig på svar. Det sgu sløvt. Kan ikke anbefales

Ingen kundeservice

Jeg tror jeg vil hoppe med på andre folks mening de sidste dage, for jeg har oplevet præcis det samme. Jeg bestilte 2 ting for over 2 uger siden, modtager den ene del bestillingen efter de har sagt at det ville tage lidt længere tid grundet et leverandør skifte….. Det jo fair nok tænker jeg, forhører dem så om min anden pakke….. Så bliver er fuldstændig stilhed, har ingenting hørt. Lidt mærkeligt de ikke kan få sendt tingene afsted, når de i første omgang skrev de havde afhentet alle pakker og bare ventet på at sende dem……

11. August 2025

Helt elendig service

Helt elendig service. Pakken har været undervejs i 2 uger uden at den har rykket sig. Når man skriver til dem får man ikke noget svar. Har før brugt sek shipping, men det er da sidste gang jeg har gjort det nu

14. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Intet svar heller ingen pakke

Jeg har bestilt en levering og har intet modtaget på det udover et ordrenummer men når jeg slår det op ifht sporing af pakken siger den at ordrenummer ikke eksisterer. Kundeservice svarer heller ik…..

6. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor er I ikke til at komme i kontakt med?!

Jeg bestilte den 31/07 har fortsat intet hørt om min pakke er sendt, på vej eller faktisk har jeg intet andet hørt end at min ordre hos dem er bekræftet.

Har forsøgt at skrive flere gang uden svar, så ja det virker jo til at det her er en scam.

Er spændt på om min pakke dukker op eller om det er muligt at få pengene tilbage hvis ikke den gør :-(

Bliver formodentligt sidste gang jeg bestiller hos dem

11. August 2025

Find en anden

Ved ikke lige hvad der sker for dette firma, har brugt dem før med stor tilfredshed. Men denne gang sker der intet, som INTET.
Nu har jeg ventet i 14 dage og skrevet til dem 2 gange, men ingen tilbagemelding. Hvis de bare gad at svare, så jeg vidste hvad der skete, ville det hele være meget bedre.
Så derfor får det en stjerne for manglende kommunikation og levering.
Min anbefaling: Find en anden leverandør.

8. August 2025

Min pakke kom aldrig

Jeg bestilte en pakke. Den dukkede op kl. 23.22, hvor fragtmanden ringede til mig. Jeg lå og sov, så jeg tog ikke telefonen (det var en søndag). Selvom jeg havde skrevet en super god og lang forklaring på, hvor min lejlighed var og hvor fragtmanden skulle ligge pakken. Jeg har nu skrevet til kundeservice 4 gange, og ingen gider at svare. Pakken skulle være leveret den. 27 juli - i dag er det den. 7 aug. Jeg har endda bestilt fragt 2 gange. Og min pakke er alligevel ikke dukket op. KÆMPE SCAM firma.

27. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr