Ik heb al vele keren bij Scrunchies handmade with love besteld en ze hebben super produkten!!!! De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er ie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In december het kinderfeestje van onze dochter gevierd. De dames van Scrunchies Handmade With Love zijn bij ons aan huis geweest en alle meiden hebben genoten van het feestje. Iedereen mocht 2 scrunch... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dit was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf besteld heb maar ik kom zeker terug. Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en je kan altijd terecht met vragen. Bestellen ging super makkelijk ze heb... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou! We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!
Waardsedijk-Oost 10, 3417 XJ, Montfoort, Niederlande
- +316 45 71 50 94
- info@scrunchieshandmadewithlove.nl
- scrunchieshandmadewithlove.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
What an amazing customer service
What an amazing customer service ! I must confess, I’m always hesitant when it comes to ordering things through Instagram advertising, but I am glad I did ! My parcel got lost with Bpost, the customer service responded super fast and with great solutions 👍🏻 the items are super cute and very comfortable ! I love them 😍 thanks again !
Eerlijk?
Eerlijk? alles was oké! De keuze, de snelle ontvangst en het produkt. Ik ben er blij mee en anderen gingen het ook gelijk bestellen!
Fijne communicatie en snel verzonden…
Fijne communicatie en snel verzonden precies als ik besteld had
Zo blij met mijn bandeau haarbanden
Zo blij met mijn bandeau haarbanden, heb er nu twee en de stofjes zijn mooi ze blijven mooi zitten en snel verstuurd!
Ga er zeker nog meer bestellen 🙂
Eindelijk haarbanden die blijven zitten…
Eindelijk haarbanden die blijven zitten 🥰 ik krijg alleen maar complimenten er. I love it !!
Er is goed gecommuniceerd
Er is goed gecommuniceerd. De grote van de scruncies is vanaf de foto's moeilijk in te schatten.
Ben heel blij met jullie
Ben heel blij met jullie! Ik ontdekte jullie op de krea doe.. en vond die bandana’s altijd zo tof bij een ander. Dacht dat is niks voor mij, staat mij niet… toch 1 gaan passen. Nu heb ik er al 7 😇😍
Super bedrijf
Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en je kan altijd terecht met vragen. Bestellen ging super makkelijk ze hebben alleen zoveel leuke dingen dat kiezen lastig is😁
Producten zijn van zeer goede kwaliteit.
Mooie producten en snelle levering!
Een Topteam
De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er iets misgegaan en een verkeerde kleur haarklem gestuurd. Na contact gehad te hebben kreeg ik alsnog de goede kleur toegestuurd.
Inmiddels had ik alweer een nieuwe bestelling van haarklemmen geplaatst. De verkeerd toegestuurde haarklem kreeg ik toen ook nog gratis.De service is zo geweldig !!! Ik ga nog vaak bestellen bij dit Topteam!!

Contact klantendienst was oke
Bestelling nu ontvangen is mooi
Zelf ben ik gek van haarbanden
Zelf ben ik gek van haarbanden. Al sinds ik een klein meisje ben. Nu heb ik jammer genoeg nogal een plat achterhoofd waardoor alle banden van mijn hoofd schuiven (haarspeldjes werken ook niet echt en zitten ongemakkelijk). Ik ben zeer blij mee te delen dat deze haarband als enige en eerste super comfi blijft zitten en echt mooi is. Dankjewel dus, voor de mooie band, maar ook om dat kleine meisje in mij heel gelukkig te maken 💛

100 punten
Kiezen is moeilijk, want eigenlijk wil je gewoon alles kopen. Altijd blij met mijn aankopen van deze enthousiaste meiden.

Antwort von Scrunchies Handmade With Love
Super blij met de bandeaus
Super blij met de bandeaus. Zien er zo vrolijk en kleurrijk uit en goede kwaliteit. Ik kwam dit bedrijfje toevallig tegen door een ad op instagram en ben blij dat ik deze small business heb ontdekt! Heel leuk.

Antwort von Scrunchies Handmade With Love
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.