Scooterstadalkmaar Bewertungen 2

TrustScore 4 von 5

3,8

1. Motorrollerhändler
  2. Motorrollerreparatur

Scooterstad Alkmaar is uw specialist in scooters, e-scooters, scootmobielen en fatbikes in Alkmaar. Met ruim 20 jaar ervaring helpen wij klanten bij het vinden van de juiste mobiliteitsoplossing, van aankoop tot onderhoud en reparatie. Bent u op zoek naar een betrouwbare scooter winkel in Alkmaar waar service, kwaliteit en persoonlijk advies centraal staan? Dan bent u bij Scooterstad Alkmaar aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor scooter onderhoud in Alkmaar, scooter reparatie in Alkmaar, controlebeurten, onderdelen, diagnose en het rijklaar maken van uw scooter. Ook voor e-scooters, scootmobielen en fatbikes bieden wij een breed aanbod en deskundige begeleiding. Daarnaast informeren wij u graag over verzekering, financiering en ophaalservice, zodat u alles eenvoudig onder één dak kunt regelen. Wat Scooterstad Alkmaar uniek maakt, is onze combinatie van vakkennis, persoonlijke aandacht en praktische service. Wij denken met u mee, communiceren duidelijk en zoeken altijd naar een oplossing die past bij uw voertuig en uw wensen. Of u nu dagelijks door Alkmaar rijdt, een nieuwe scooter zoekt of uw huidige scooter preventief wilt laten nakijken, wij zorgen dat u veilig, comfortabel en zonder zorgen op weg kunt. Zoekt u een scooter specialist in Alkmaar, een adres voor scooter service in Alkmaar of een betrouwbare partner voor onderhoud en reparatie? Neem contact op met Scooterstad Alkmaar en ontdek zelf waarom zoveel klanten kiezen voor kwaliteit, service en mobiliteit.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

Bij scooterstad Alkmaar wordt er echt…

Bij scooterstad Alkmaar wordt er echt naar je geluisterd, er wordt tijd genomen en moeite gedaan en er wordt op een creatieve manier naar een oplossing gezocht.
Ik ben blij met dit bedrijf!

22. April 2026
Scooterstadalkmaar-Logo

Antwort von Scooterstadalkmaar

Beste Rianne,
Ontzettend bedankt voor je mooie complimenten en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je je gehoord voelt bij ons en dat onze creatieve oplossing goed heeft uitgepakt. Daar doen we het voor! Veel plezier met je scooter en graag tot de volgende keer.
Met vriendelijke groet,
Team Scooterstad Alkmaar

Goede Service

Ik stond stil langs de weg scooter viel uit en ging niet meer aan. Op google gezocht of er een scooter zaak in de buurt was. Scooterstad alkmaar gevonden. Omdat me scooter het niet meer deed gebruik moeten maken van de ophaalservice. Binnen 1,5 uur was me scooter opgehaald en werd in de middag nog gebeld dat het probleem was verholpen.
Goede communicatie en service ben er blij mee!

21. April 2026
Scooterstadalkmaar-Logo

Antwort von Scooterstadalkmaar

Hallo Giovanny,
Fijn om te horen dat onze ophaalservice en de snelle reparatie goed zijn bevallen. Daar doen we het voor! Bedankt voor het vertrouwen in Scooterstad Alkmaar en graag tot ziens.
Hartelijke groet,
Scooterstad Alkmaar