misleidingJe bestelt op basis van de…
misleidingJe bestelt op basis van de productfoto en je ontvangt een namaakproduct.
Top producten !
Vriendelijke Klantenservice
Ik heb er een aantal onderdelen besteld en ben hier dik tevreden mee
Bij beschadigd product(en) regelen ze een vervanging voor je en daar was ik erg blij mee
Ik kreeg een beschadigd product thuis en na een mailtje lossen ze het met je op.
Snelheid leveren kan varieeren per product
Ik kan iedereen aanraden die behoefte heeft aan scooterspullen afgestemd op je wens hier terecht kunt
Ik kan het aanraden !
Bedankt Scooteronderdelen voor de vele producten waarmee ik uit de voeten kon
Ze stuurden de verkeerde kleur lakstift. Na twee weken hebben ze nog niet gereageerd over mijn bericht daarover.
Onleesbaar kleine lettertjes op het lakstiftje, waardoor niet meteen duidelijk is dat het de verkeerde is. Wachtend op vakantie niet meteen toegekomen aan gebruik en daarmee de retourtermijn van slechts twee weken overschreden met een week. Als je op site het formulier invult om te ruilen voor de juiste kleur, hoor je na twee weken nog niks. Zij zullen vinden dat ze volledig in hun recht staan. Als klant vind ik dat ik er nooit meer moet kopen. Helaas kun je ook niet zelf je account verwijderen bij deze website.
Twee originele onderdelen besteld via hun shop. Na aankomst bleek de remhendel net een andere variant te zijn, na mail contact met Korstiaan heb ik een vervangend exemplaar ontvangen dat wel overeenkomt, zonder gedoe. Top!
Ik heb bij Scooteronderdelen.com een bestelling geplaatst en ik ben erg tevreden over de afhandeling en service. Ik had een accu en een windscherm besteld en de bestelde artikelen kwamen snel binnen. Spullen waren goed verpakt en de retourvoorwaarden stonden duidelijk vermeld. Maar dat had ik niet nodig, want ik had precies geleverd gekregen wat ik besteld had. Aanbevolen.
Echt top spullen bij scooteronderdelen.com! Elke keer als ik wat bestel, komt het razendsnel aan en is het perfect verpakt. Geen gedoe met beschadigingen. En laatst even gebeld voor wat vragen; werd meteen goed geholpen. Aanrader voor iedereen die scooteronderdelen nodig heeft! Ik ben tevreden! 👍
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.