Aardige kerel. Probleem wel opgelost. Maar heb veel te veel moeten betalen en vraag me af of het veegbewijs geldig is.
Oplichters! Volgens de website heten ze "De Schoorsteen Reiniger". Ze gebruiken het volgende telefoonnummer: 085-0604702 Werken onder de valse naam van Schoorsteen Expert Smit. Je betaald te hoof... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Aardige kerel
Oplichters!
Oplichters!
Volgens de website heten ze "De Schoorsteen Reiniger".
Ze gebruiken het volgende telefoonnummer: 085-0604702
Werken onder de valse naam van Schoorsteen Expert Smit. Je betaald te hoofdprijs (360 euro) en krijgt géén certificaat.
Ik heb aangifte gedaan bij de Gemeente Woerden. Ik vraag anderen om dat ook te doen!
Oplichters
Het zijn oplichters, de prijs welke telefonisch is afgesproken wordt na het schoorsteenvegen weersproken. Ipv € 65,00 wordt er € 225,00 in rekening gebracht. Het vegen heeft nog geen 15 minuten geduurd. Lekker uur tarief. Na een discussie van een half uur is er een prijs van € 150,00 overeengekomen(is nog 3x zoveel als afgesproken)
Oplichters
Doe a.u.b. massaal aangifte bij politie
Dit zijnoplichters
Maken mensen bang , beloven snel extra werken komen doen en vragen hier voorschot voor , dan zijn ze niet meer bereikbaar
Heb gelukkiglijk door snel ageren deel geld kunnen recupereren via de tussenkomst bank die mijn overschrijving blokkeerde.
Nepwebsite.
Let op oplichters
Let op oplichters. Deden zich voor als bedrijf schoorsteen expert Smit. Nu is de site uit de lucht. Telefoon pakken ze niet meer op. Roet schade aangebracht in huis. Zeer onprofessioneel te werk! En gigantische prijs.
Veel schade
Veel schade. Let op dit zijn oplichters!!
Na inspectie ( 7 min.) 295,14…
Na inspectie ( 7 min.) 295,14 aftikken.Na 4x contact te hebben opgenomen in 3,5 week nog steeds geen offerte we bellen u zo terug niet dus.Bijna 300€ gestolen. SCHANDE!
Oplichters
Oplichters! Had ik maar eerder trustpilot bekeken. Prijs per meter, terwijl door de telefoon 39,50 zoals op website staat werd bevestigd.
Maar ik ga naar consumentenbond, politie en desnoods schakel ik een advocaat in . Heb fotos van tekst op website die niks zegt over per meter 🤬
Rekenen idiote prijzen per meter…
Rekenen idiote prijzen per meter schoorsteen die ze vegen - 40 euro de meter ex BTW.
Niet transparant over de prijs - en daardoor bijzonder duur.
Normaal is schoorsteen vegen rond de 85 euro. Hier kwam het op meer dan 700 euro voor het vegen van twee schoorstenen inclusief camera inspectie.
Prijzen zijn exclusief BTW - dat is ook niet normaal als je werkt voor consumenten.
Complete oplichting,
Complete oplichting,
Oplichters zoals je ze bij Kassa!! ook ziet.
Telefonisch prijs afgesproken, dat blijkt niet te kloppen en krijgt een verwijzing naar site.
KIJK UIT!!
Dit lijkt sterk op de praktijken van…
Dit lijkt sterk op de praktijken van schoorsteenveger-van gils. Kan zijn dat het dezelfde partij is. Nu ook weer een nieuwe site schoorsteenveger-janssen zo te zien.
Bel de politie waar ze bij zijn en zeg dat je dit bedrag niet betaalt. Geef ze 50€ ( of niks als er geen of een fictieve KvK en adres op factuur staat) en stuur ze weg. Vertraag, daar hebben ze een hekel aan. Maak een foto van de veger en het kenteken.
Deze mensen adverteren met Google zodat als jij zoekt op schoorsteenveger of schoorsteenveger met je dorp erachter gezet of prijs/kosten, ze als een van de eerste te zien zijn. Ze betalen per klik....
Als je op de 3 puntjes naast deze advertentie klikt, dan kun je ze melden als misleidende boodschap/ scam!
Deel het bij consuwijzer, Tros Radar, fraudehelpdesk, doe aangifte,en als je een buurtapp hebt deel daar de naam en hun praktijken en geef het zoveel mogelijk door. Meld het bij media als een krant of lokale Instagram Facebook groepen etc. Samen zijn we sterker!
Not transparant about price
Not transparant about price, also lying about their reviews on their website.
Wat een oplichters
Wat een oplichters, vermelden prijzen van 40 euro op de website. Uiteindelijk 40 euro per meter ex btw. 25 euro voorrijkosten en drukken een camera dienst door.
Eindrekening net geen 500 euro.. Echt belachelijk om zo te adverteren en prijzen te geven aan de telefoon.
Als je van je geld af wil moet je bij hun zijn.
Kosten vallen belachelijk veel hoger uit
Net als anderen hier al aangeven, op de website wordt geadverteerd met vegen vanaf 49 euro, met nergens een toelichting van verdere tarieven. Ik kon vervolgens een factuur van 270 euro betalen!! Bizarre prijs. Vegen "per meter", voorrijkosten en btw. En dan inderdaad "Ja, staat allemaal op de website!" Nou, ik kan het niet terug vinden. Ongelofelijk wat een afzetters.
Afspraak telefonisch gemaakt
Afspraak telefonisch gemaakt, afspraak onkosten 60€ en 25 € voorrijkosten.
Wanneer de schoorsteen geveegd is krijg ik een rekening van 223,85€.
Het blijkt per meter te gaan, rookkanaal is 4 meter. Tel maar uit.
Ik heb met een heel naar gevoel betaald, wat een afzetterij.,
Hun reactie: mevr alles staat op de website, had u kunnen lezen!!
Naderhand ontdekte ik ook dat mijn kamer onder het roetstof zat, inclusief de piano die ik helemaal van binnen schoon heb moeten zuigen.
Ze rijden in een wit bestelbusje zonder enige reclame, dat zegt genoeg.
Nooit weer, dat is duidelijk.
Afzetters
Afzetters, gebeld voor een afspraak. Komen te laat en heb nog aan de telefoon gevraagd goe duur het was. 40 euro werd er bevestigd. Maar vervolgens is het per meter kanaal en waren we het veel voudige kwijt.
Zijn een scam
Zijn een scam. Bij telefonisch contact geven ze aan dat het vegen 40 tot 50 euro is. Na het vegen krijg je opeens een rekening met strekkende meter. Hier voor een kanaal van 3 meter dat normaal 40 euro kost 145 euro moeten afrekenen. Zijn 5 minuten binnen, nemen rommel niet mee en ruimen niet netjes op. Niet mee in zee gaan!
Factureren meer dan verleende dienst
Afspraak telefonisch gemaakt en gevraagd naar de totaalprijs. Deze zou €60 plus €25 voorrijkosten zijn. Na het vegen vd schoorsteen kreeg ik een factuur van maar liefst €145 !!
Ik zei, dat ik telefonisch afgesproken had dat het bedrag €85 zou zijn. Reactie vd veger was, dat de prijzen op de website staan. Dat is beperkt waar, want je kunt daar niet uithalen wat je (ongeveer) zou moeten afrekenen. Zo staat er een ‘vanaf-prijs per meter’, wat voor een eigen berekening zou impliceren dat je voor een rookkanaal van een rijtjeshuis zo’n 7x€40 = €280 plus voorrijkosten van €25 = €305,= moet betalen. De veger had overigens een kortingsregeling bedacht dat de eerste 5 meter niet betaald hoefde te worden. Lijkt aardig, maar het lijkt er eerder op dat ze voor iedere eenvoudige veegbeurt rond de €150 willen vangen in 20 minuten. Overigens, hoe kan de vermelde “meter”-prijs op hun website een ‘vanaf-prijs’ zijn?? Een meterprijs zou toch minimaal fixed moeten zijn? Transparantie met hun informatie vooraf is niet hun sterkste kant en daar lijken ze graag misbruik van te maken, in ieder geval bij mij wel.
Tevens kwam ik er ook achter dat de veger mij genaaid heeft met het aantal werkelijk geveegde meters. Op de factuur staat 8 meter geveegd, terwijl het rookkanaal maar 7 meter geveegd is. De veger heeft inderdaad 8 verlengstukjes gebruikt om van binnenuit het rookkanaal te vegen. Echter, enkel en alleen 7 stukjes hebben het rookkanaal gezien, het laatste stukje heeft het rookkanaal nooit gezien, want dat stuk/element stak buiten de kachel uit waar de veger aan zat te draaien. Bottom line hiervan is, dat de veger op de factuur heeft gezet dat er 8 meter geveegd is terwijl dat maar 7 meter is. Intussen kost die ene meter me wel onnodig €40 extra!
Samen met de veger nog online gekeken naar gangbare schoorsteenveger tarieven en we zagen beiden dat de tarieven tussen €50 - €100 ligt. Kaasverhaal van de veger was dat ze een bedrijf zijn dat aangesloten is bij een landelijke organisatie en dat zij niet ver afwijken van gemiddelde tarieven.. blablabla. En dus net van tevoren samen online gelezen dat de tarieven voor een enkel rookkanaal (zonder bijzondere activiteiten) tussen de €50 - €100 ligt.
Ook las ik helaas pas later dat de veger verplicht was om het gruis-afval uit de schoorsteen zelf mee te nemen. Maar in plaats daarvan vroeg de veger aan me waar hij het gruis bij mij weg kon gooien.
Oh ja, afspraak voor ‘s morgens gemaakt en de veger kwam pas na 1300u.
Heb telefonisch contact gehad met de eigenaar (Floris) en hij deed overkomen alsof de dienst volgens afspraak nagekomen is. Hij toonde weinig inlevingsvermogen en wilde de teveel gerekende meter van €40 niet terugbetalen. Over het gruis dat de veger bij mij achtergelaten heeft, meldde de eigenaar dat ik dat zelf op tijd bij de veger had moeten melden. Tsja, ergens een punt, maar de veger moet vanuit zijn professie weten dat hij verplicht is om dat giftige spul mee te nemen.
Oh ja, de veger meldde me dat hij voor deze keer niets gerekend had voor het opruimen van het gruis/afval dat na het vegen onderin het rookkanaal terechtgekomen was, ‘Normaal’ was dat €25 extra! Jaja, dat had er ook nog bij moeten komen, een schoorsteenveger die de troep na het vegen niet opruimt tenzij je nog maar een keer in de buidel tast.
Als ik andere reviews lees over deze schoorsteenveger dan kan het blijkbaar nog erger.
Dit bedrijf is niet te vertrouwen!! Hun website is onvoldoende transparant over de berekening van kosten en mondelinge afspraken houden ze zich niet aan.
==============
TIP
Als je naïef wil zijn en dit bedrijf toch laat komen. Vraag de exacte prijs nogmaals aan de schoorsteenveger bij binnenkomst, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
==============
Volledig onaanvaardbare service
Volledig onaanvaardbare service — veel te duur en extreem onbeleefd.
Ik heb €223 betaald alleen om mijn schoorstenen te laten reinigen, wat absoluut onaanvaardbaar is. Toen ik het bedrijf belde om naar de prijs te vragen, waren ze heel onbeleefd en onprofessioneel.
Ze vertelden me dat ik “een paar meter gratis” zou krijgen, maar toen ik vroeg hoeveel precies, zei de man: “Misschien vier, misschien vijf.” Ik vroeg: “Waarom hangt dat ergens van af?” Hij zei vervolgens dat de prijs €80 plus €25 voor voorrijkosten was, maar later bleek dat de prijs eigenlijk per meter was!
Ik vroeg hem: “Waarom heeft u mij niet gevraagd hoeveel meter mijn schoorsteen is voordat u een prijs gaf?” Hij antwoordde: “Omdat u het niet wist.” Toen ik zei: “Het is mijn huis, maar hoe zou ik dat moeten weten?”, reageerde hij op een onbeschofte manier dat het mijn verantwoordelijkheid was.
Toen ik hem erop wees dat hij zelf niet wist hoeveel meter ik gratis kreeg (vier of vijf), heeft hij gewoon de telefoon opgehangen en daarna nooit meer opgenomen.
Ze hadden mijn zoon eerder verteld dat de prijs €60 plus voorrijkosten zou zijn, dus elke keer gaven ze een ander bedrag, afhankelijk van met wie ze spraken. Uiteindelijk ben ik afgezet voor €223.
De man die kwam werken, deed gewoon wat hij zelf wilde zonder mij iets uit te leggen en liet me achter met een veel te hoge rekening. Later zag ik dat veel andere klanten ook ontevreden waren, en ik geloof sterk dat de positieve recensies op hun website nep zijn.
Dit bedrijf is oneerlijk, onbeleefd en totaal onprofessioneel. Ik zou het aan niemand aanraden.
Ik heb mijn schoorsteen laten vegen…
Ik heb mijn schoorsteen laten vegen door Schoorsteenexpert Smit en ben zeer tevreden! De heer Marco kwam bij mij langs en heeft netjes werk geleverd. Na afloop liet hij alles schoon en verzorgd achter. Zeker aanbevolen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.