Ik had graag wat meer willen weten van schommelstoel.nl, maar ik kon geen account aanmaken, ik vond geen telefoonnummer, ik zie maar drie artikelen er staan geen prijzen vermeld en het oogt erg rommel... Mehr ansehen
Het was een duidelijke en overzichtelijke webwinkel. Levertijd wel iets langer dan gemiddeld. De enige echte tegenvaller was dat de meegeleverde schroeven niet lang genoeg waren om de poten op het... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Schommelstoel.nl heeft als doelstelling het leukste en ruimste aanbod in schommelstoelen aan te bieden. Wie is er nou niet dol op even lekker schommelen?
Dynamostraat 72-3, 1014 BZ, Amsterdam, Niederlande
- +31 (0)20 261 34 34
- friends@schommelstoel.nl
- schommelstoel.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Uitstekende service en aftersales!
Mijn ervaring met Schommelstoel is zeer positief. De service is uitstekend! Ik had namelijk een Charles RAR stoel besteld waarbij het onderstel helaas niet volledig aansloot op de zitting. Ik kreeg binnen 3 dagen een nieuw onderstel toegestuurd. Echter bij het monteren van dit onderstel, brak 1 van de schroeven, waardoor ik de stoelkuip niet meer kan gebruiken, schommelstoel heeft aangegeven mij een nieuwe stoelkuip te sturen, die ik waarschijnlijk vandaag ontvang!
duidelijk en betrouwbaar
Een aantal weken geleden heb ik de Charles RAR schommelstoel besteld. Daarbij werd aangegeven dat er 4 tot 6 weken levertijd was. Na 4 weken heb ik heel nieuwsgierig een mailtje gestuurd, wanneer de stoel zou komen. Direct kreeg ik antwoord dat zij 2 weken later de partij van de leverancier zouden ontvangen. Zodra de stoel daar binnen was, zou deze direct verstuurd worden. 2 weken later kreeg ik inderdaad 's morgens een mailtje met een track en trace code. Ik kon de link nog niet eens openen omdat deze nog te jong was of de stoel werd al bezorgt! Helemaal top!
Een bedrijf dat goede en duidelijke service over de producten levert. Zeker een aanrader!
Mooie stoel, snelle levering
Ik heb de witte variant van de schommelstoel besteld voor de babykamer. Hij is mooi, compact en zit lekker. De levering was snel en correct. Aanrader dus!
Blij met onze nieuwe schommelstoel !
Het bestellen ging makkelijk , zat levertijd op dus dat was wel even wachten en toen netjes geleverd ! Helaas zonder gebruiksaanwijzing ...
Mooi product maar slechte service
Afgelopen week heb ik de bestelling van schommelstoel.nl ontvangen. Na 4 weken radiostilte van schommelstoel.nl heb ik zelf maar eens de klantenservice gebeld. Er stond namelijk dat de bestelling van mijn product voltooid was en omdat ik de stoel nog niet had vond ik dat raar. Er werd verteld dat de stoel waarschijnlijk 10 april binnen zou zijn. Nadat ik 10 april nog niks had gehoord, heb ik zelf weer gebeld; de stoel was binnen. Zodra deze verstuurd zou worden zou ik een track en trace nummer krijgen. Dit is niet gebeurd.
Hoewel de mensen aan de telefoon vriendelijk en behulpzaam waren, vind ik dat schommelstoel.nl hun klanten beter op de hoogte zou moeten houden van de status van hun bestelling.
Matige kwaliteit
Frame van schommelstoel van matige kwaliteit. Past net niet, gaten verkeerd gelast. Gelukkig handige man met boormachine.

Antwort von Schommelstoel.nl
Slechte levering - nog niet ontvangen
Ik kan spijtig genoeg nog geen beoordeling over het product geven, daar ik het nog niet heb mogen ontvangen. DHL is 15/04 langs geweest, maar heeft mij gemist. Er is aangeven de volgende dag terug te komen, maar tot op dit moment is er niet meer iemand langs gekomen van DHL en heb ik geen idee waar mijn stoel op dit moment is en wanneer ik deze mag ontvangen.

Vlekkeloos
Fijne website, snelle en vriendelijke klantenservice.
Leuke Charles schommelstoel gekocht voor onze zoon
Goede service. Ik werd op de hoogte gehouden over de levertijd.
Kapot en geld terug te traag
Ik kreeg een RAR onderstel dat niet op het geleverde kuipje paste. De klantenservice gaf tot mijn verbazing aan dat dit wel eens vaker gebeurt. Na terugzenden van het item had ik na 2 weken mijn geld nog niet terug. Pas toen ik belde werd beloofd dat ze het bedrag dezelfde dag zouden overmaken. Heel erg vervelend, geen opzet maar wel heel laconiek van het bedrijf en "wel eens" stukke/mismatchende spullen leveren vind ik absoluut onaanvaardbaar.

leuke stoel
helaas kon de stoel niet in elkaar gezet worden omdat de ijzeren poten niet thv de schroefgaten bevestigd konden worden/ scheef
Daarnaast was van 1 houten poot de schroefgaten te ondiep.
Ik miste de gebruiksaanwijzing.

Mooie stoel
De enige echte tegenvaller was dat de meegeleverde schroeven niet lang genoeg waren om de poten op het hout te monteren. Deze moesten we zelf nog kopen.
snelle levering, mooi product
Stoel binnen 4 weken na bestellen in huis! Wel jammer dat bij een van de houten poten (charles RAR) een gaatje net op de verkeerde plek zat waardoor we deze opnieuw moesten uitboren omdat t anders niet zou passen. Bouten van de poten zijn ook iets aan de korte kant. Na zelf wat te klussen zit de stoel in elkaar en ben ik er erg blij mee!
Goede service!
Ik heb een schommelstoel van Eames besteld. Toen ik hem in elkaar ging zetten bleek het onderstel niet te passen. Ik heb ze meteen een mail gestuurd met mijn probleem en of ze een passende oplossing hebben. Ik kreeg vrijwel meteen een reactie met een oplossing. Binnen een week stond er iemand aan de deur om het onderstel om te ruilen! Helemaal super! Ik hoefde niets terug te sturen en het was snel geregeld.
Dat een product soms niet helemaal goed is kan gebeuren, het gaat uiteindelijk om de oplossing waar naar gehandeld wordt. En hiervoor mijn complimenten aan schommelstoel.nl!
Groetjes Lobke
Mooie stoel, levering duurde langer dan gepland
De stoel ziet er mooi uit en valt niet tegen. Het duurde wel een paar weken totdat de stoel geleverd werd (ipv een paar dagen). Er zat geen beschrijving of boekje bij de stoel; hoe in elkaar te zetten.

Antwort von Schommelstoel.nl
de schommelstoel is mooi en stevig
De schommelstoel was goed verpakt en snel geleverd. Hij is snel in elkaar te zetten en zit erg lekker.
Fijne stoel voor op de babykamer
De stoel was gemakkelijk in elkaar te zetten.
Degelijke kwaliteit.
De stoel zit heerlijk, ook bij het geven van de fles.
En bovenal staat hij erg mooi bij ons in de babykamer.
Zeer tevreden over de levering en het product.
prachtige stoel maar rugleuning niet goed vast te zetten
Zeer tevreden over service, ruilen van eerste bestelling etc.
De rugleuning van de stoel gaat echter steeds los. Schroeven niet goed aan te draaien.
schommelstoel op zondag besteld, maandag al in huis en dat tijdens de drukke week vlak voor Sinterklaas, dus prima service!
helaas was de verpakking te slap en liet het plakband los waardoor de kuip door het onderstel (niet gemonteerd) beschadigd was. Zonder problemen en snel werd een nieuwe kuip geleverd (in een veel steviger doos). de kwaliteit van de stoel is prima en de prijs is zonder meer concurrerend!
Schommelstoel schommelt niet
Het was lastig een afspraak maken over de bezorging maar uiteindelijk na bezorging blijkt nu dat een van de onderkant-poten van de schommelstoel niet goed is 'geveild' en hapert, dus niet schommelt. Dit lijkt me nogal een cruciaal element aan een schommelstoel. Ik ben dan ook zeker niet tevreden.

Antwort von Schommelstoel.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.