Schaatsenshop Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Viking sparrow helm zwart goud besteld, zilveren geleverd. retour gestuurd en zou gouden opgestuurd krijgen, tijd niks gehoord daarna zelf gebeld. Zou nog 1 op vrd liggen en die zou opgestuurd worden.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke site, ruime keus. Bestelling kwam meteen de volgende dag aan. De oudste en jongste konden lekker schaatsen met school. Met de vrieskou op komst ook voor de middelste dezelfde schaatsen best... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De dubbelen ijzers, mooi stevig product,Keurig geleverd en nog net op tijd voordat het ijs op weer verdwenen was. Mijn kleinzoon(3jaar) heeft zijn eerste "lange afstand" op het natuurijs geschaatst(ge... Mehr ansehen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

114 Bewertungen

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De kinderschaatsen werden keurig op…

De kinderschaatsen werden keurig op tijd geleverd, maar op mijn schaatsen (X-LS) zat een vertraging, zouden eerst 22 Dec, toen 28 Dec worden verstuurd, maar heb tot nu toe nog niks ontvangen en ook geen verdere uitleg/info...

3. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wilde graag goede nieuwe schaatsen…

Ik wilde graag goede nieuwe schaatsen en kwam snel hier uit. Er was wat onduidelijkheid over mijn bestellingen en ik werd hier heel netjes over gebeld. Het contact was prettig. Schaatsen kopen blijft een dingetje en dan is het fijn als je goed geholpen wordt.

5. November 2021

Buitengewone service!

Ivm een verschil tussen magazijn en website voorraad heb ik een buitengewoon nette oplossing gekregen: een 'upgrade' naar het nieuwere model, net als met de schaatsbeschermers. Ik werd de dag na mijn bestelling direct gebeld met het voorstel. Verzending was een dagje later dan aangegeven, maar met deze service alsnog 100 punten!

26. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Snel en vriendelijk geholpen

Nadat ik mijn schaatsen in de auto onderweg naar jullie winkel had besteld (nee nee ik was niet aan het rijden), dacht ik dat het waarschijnlijk niet zou lukken om deze een kwartier later in jullie winkel meteen mee te krijgen. Bij jullie winkel aangekomen was ik zeer aangenaam verrast dat we gewoon voor de deur gratis konden parkeren. Het corona-beleid was goed geregeld: niet met meer dan 2 klanten tegelijk binnen en alleen de eerste 20m² waren toegankelijk. De rest werd door jullie personeel in perfecte baantjes geleid. Bestelnummer opgeven, schaatsen werden gehaald in het magazijn en klaar. Echt een ideale manier van werken in deze tijden. Een van jullie collega's heeft me ook aangeraden om de schaats even in de oven te doen zodat deze volledig naar mijn voet zou zetten... wat een geweldige tip! De schaatsen zaten nog beter aan m'n voeten. Uiteindelijk heb ik dus op een kwartier tijd bij jullie schaatsen kunnen kopen, hoewel het hele land in rep en roer stond om aan schaatsen te komen. Ontzettend bedankt hiervoor want met zo'n slecht jaar achter de rug, want het avondje schaatsen heeft ons alles even doen vergeten! Echt een ideale winkel met ontzettend vriendelijk personeel. Absolute topper!!

19. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Last minute en op tijd goed geholpen

Net als half Nederland wilde ik last minute nog schaatsen kopen. Heb nooit echt kunnen schaatsen en wilde niet voorbij geschaatst worden door mijn jonge kinderen (mijn vrouw rijdt noren dus daar kon ik sowieso niet aan tippen). Via Google bij schaatsenshop terecht gekomen en gelukkig hadden zij tot 2200 uur live chat aan staan. Daarom op deze site gebleven en via Wouter goed geholpen. Hij is recht door zee dus dat beviel me wel. Ik ook dus heb wel een andere keuze gemaakt dan hij aangaf maar de schaatsen waren binnen 48 uur bij mij thuis en dus nog net op tijd heerlijk kunnen genieten van het top ijs hier in de buurt. Heb voor combi-noren gekozen omdat dit voor mij beste keuze was (ivm enkels en enigszins 'half beginnend').Maar ik leek nu wel een gevorderde...haha. Al met al tevreden met de schaatsen en schaatsenshop.

19. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Chaos

Het proces van bestellen was een grote chaos, mijn bestellingen werden na betaling geannuleerd, vervolgens toch nog opgestuurd (terwijl ik ondertussen elders had besteld) en zowel via mail(s) als telefonisch kreeg ik geen contact en geen enkele reactie. Heel slordig... ik wacht nu nog op mijn geld retour, terwijl in de annuleringsmail stond dat mijn betaling direct gecrediteerd zou worden.

Schaatsenshop-Logo

Antwort von Schaatsenshop

Hoi Linda, ja heel naar had niet mogen gebeuren, maar uw bestelling was gewoon keurig op voorraad direct ingepakt en verzonden. Retour is binnen en geld is terug gestort. Bedankt voor je bericht!

Top bedrijf!

We hebben altijd al onze schaatsen via dit bedrijf besteld en zijn altijd tevreden geweest over het goede advies in de winkel. Nu we via internet moesten bestellen vanwegde de coronamaatregelen, vonden we dat wel spannend. Maar het ging prima. Snelle service via de chatt (ook nadat ik per ongeluk eerst de verkeerde had besteld). Goede afhandeling, snelle levering. Kortom dik tevreden over dit bedrijf.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop…

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij schaatsenshop. De schaatsen die ik besteld had, waren al binnen één dag in huis. Dit vond ik erg prettig en ik woon niet in de buurt van Sliedrecht (uurtje rijden van mijn huis). De site vond ik erg duidelijk en er is duidelijk vermeld dat de schaatsen één maatje groter besteld moesten worden. Wat ik ook prettig vond is dat de schaatsen gelijk gebruiksklaar waren.
Een tip om de site te verbeteren zou volgens mij als volgt zijn: Ik zou het erg prettig vinden als er een zoekfunctie komt dat je per maat kan zoeken welke schaatsen er nog zijn en welke niet. Nu was het wel eventjes zoeken, omdat ik (via mijn smartphone) iedere keer nieuwe schaatsen aan moest klikken om te kijken of die er ook nog in mijn maat waren (er was denk ik veel gekocht, doordat het ineens schaatsweer werd). Desalniettemin ben ik erg tevreden met de aankoop die ik nu heb gedaan! Jullie hebben het betaalgedeelte erg duidelijk en overzichtelijk gemaakt en er zit ook een track & trace systeem bij, waardoor je je aankoop kan volgen.
Ik ben helemaal tevreden en blij met mijn aankoop en koop de volgende keer graag weer via deze weg!

Toppers!

De schaatsen kwamen net zo snel binnen als dat het sneeuw bij ons gesmolten was. Chat communicatie was vlot en duidelijk net zoals de schaatsen die ik had besteld. Ofwel, ik raad Schaatsenshop zeker aan :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na een bestelling van 90€ werd ik…

Na een bestelling van 90€ werd ik gebeld dat mijn bestelling niet meer voorradig was. Ik kon nog wel andere bestellen maar die koste een klein beetje meer 110€ meer!!! Dat vond ik echt wel wat overdreven maar ja ik wilde schaatsen! Dus toch maar gedaan maar wat een tegenvaller was het dat er niet een paar beschermers bij zaten😔 gelukkig was het wel het geld meer dan waard!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slecht

Ik krijg eerst 2 linker schaatsen opgestuurd.
Vervolgens 2 met roest aan de ijzers.
Het is ongelofelijk slecht.
Maar toch nog even kunnen schaatsen.

Uitstekend en snelle service

Uitstekend en snelle service!
Vriendelijk personeel en ga binnenkort snel weer 2 snelsluitingen bestellen voor de schaatsen.
Ze hebben mijn zoontje weer gelukkig gemaakt en kon hij binnen een dag weer het ijs op!!!
Helemaal top

18. Februar 2021

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr