Fraude
Forceren je via nepaccounts op FaceBook een VHR rapport te kopen, die bij diverse sites goedkoper te verkrijgen is..
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Zoals iedereen hier, gelijk na plaatsen van advertentie een dame, met een leeg FB profiel, dat interesse had in mijn auto... inderdaad was RWD rapport niet voldoende en was het voorstel om de scanmyauto.nl te gebruiken en dat ze dat wel zou betalen bij de aankoop... alsof ze deze sowieso zou kopen... dus niet heel logisch, dus google led me hier. dank voor deze reviews. dus ik voeg er graag deze ook toe.
GROTE OPLICHTERIJ !!!
Kort na het plaatsen van mijn motor op FB kreeg ik contact met een potentiële koper, die de vraag prijs zou betalen als ik een rapport zou opvragen bij scanmyauto.nl.
Het rapport heb ik nooit ontvangen. TRAP HIER DUS NIET IN !!
SCAM SCAM!
A certain Akshara Namkar is showing interest in a car,makes an appointment with you and before you meet he requires a scanyourcar document which ie costing money which goes apparently into his pocket! BE Carefull tomorrow he jas a different name I bet
GROTE SCAM!! Op facebook een reactie gehad op mijn auto advertentie en diegene was geïnteresseerd in de auto maar met voorwaarde dat er wel via deze site een check moest worden gedaan. Dit is waarschijnlijk gewoon de eigenaar van dit bedrijf, want nadat ik bijna €50 heb betaald kreeg ik geen gehoor meer
Exact dezelfde ervaring als Jeroen, Asya, en weet ik wie nog meer. Mensen trap hier niet in.
scammer. eigenaar van website vraagt je 30 euro te betalen zie reacties hierboven...
Nadat ik mijn auto te koop zette, had ik een potentiële koper. Deze begon eerst een heel verhaal dat hij de gegevens wilde omdat hij al eens eerder belazerd was.
Ik stuurde de openbare info van RDW.
Was niet goed genoeg, moest deze zijn, kost 30 euro. Zelfs een alternatief van 10 euro, vrijwel identiek aan RDW, en, zo lees ik, representatief voor vergelijkbare als Scanmyauto, was niet genoeg, het moest perse deze zijn. De potentiële koper bood zelfs 25% boven de vraagprijs als ik het rapport zou kopen.
Op mijn suggestie dat hij 30 euro overmaakte en na aftikken vraagprijs + 25% de 30 euro terug kreeg, wilde hij niet ingaan...
Ik ook niet op zijn oplichterspraktijken. Het is zijn eigen bedrijfje.
Trap er dus niet in.
Exact dezelfde ervaring als Asya en Jeroen.
Onmiddellijk na plaatsen autoadvertentie krijg je een bod. Onder voorwaarde van een scan via scanmyauto.nl tegen 30 euro.
Scam!
Onmiddelijk nadat ik mijn auto te koop had gezet dient zich een potentiele koper aan die erop stond dat ik dit rapport kocht, na veel apps heen en weer kwam het erop neer dat ik het moest betalen en het later terug kreeg ( waarschijnlijk niet dus )
Trap er niet in!
Kort nadat ik mijn auto online te koop heb gezet, krijg ik een reactie van een potentiële koper die zeker weten mijn auto wilt kopen, maar ik moest kost wat het kost op de site van scan my auto een rapport aanvragen en betalen. Meneer wilde zogenaamd desnoods ook betalen voor dat rapport. Echter klopt het rapport niet. Alle informatie die erin staat kan je ook op internet achterhalen. De aanpassingen die later zijn aangebracht bij de dealer staan helemaal niet in het rapport. Ook de informatie over schade en km stand krijg je niet. Nadat ik betaald heb, heb ik op geen manier meer contact gekregen met de zogenaamde koper. Ik heb sterk het vermoeden dat de site van hemzelf is of dat hij met hun samenwerkt. Ik ben in ieder geval mijn geld voor niks kwijt. Ik raad de site ten sterkste af.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.