Både leggings - uld - og blusen af uld/silke er behagelige at have på. Blusen er meget stor i størrelsen og synes at udvide sig yderligere i brug. Skuldre og v-udskæring sejler, måske fordi den... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Høj kvalitet cashmere og hurtig levering. Jeg oplevet en god oplevelse, da jeg handlet på Scandinavianlux.com. Hjemmesiden var nem og tilgængelig. Deres produkter er det bedste cashmere jeg ejer.... Mehr ansehen
Jeg køber altid uldstrømper hos Scandinavia Lux. De er af høj kvalitet, og til en god pris. Hurtig levering også!
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Scandinavianlux finder du først og fremmest uld til ethvert behov. Fra JOHA har vi både den fine tynde 100% merinould, merinould blandet med silke, samt bambus. Du finder derudover den blødeste og mest luksuriøse Cashmere uld, fra vores eget mærke; Scandinavianlux. Vi sælger kvalitetsprodukter til både mænd, kvinder og ikke mindst vores kære børn.
Gammel Kongevej 113, 1850, Frederiksberg, Dänemark
- info@scandinavianlux.com
- scandinavianlux.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg elsker Scandinavianlux
Jeg elsker Scandinavianlux, de har lækre produkter til fine priser. Jeg vil helt sikkert anbefale denne hjemmeside.

Fremragende !!!
Fremragende !!!! Pakken kom i løbet af 2 dage. På grund af deres lager fejl fik jeg kun 2 stk sokker i sted for 3. I pakken var håndskrevet seddel med undskyldning og de har fjernet beløb for forsendelse. Fantastisk kunde service !!!! Kan kun anbefaldes at handle hos scandinavianlux .

Antwort von Scandinavianlux
Hurtig levering og Lærke ting til en…
Hurtig levering og Lærke ting til en god pris 😊

Antwort von Scandinavianlux
Virkelig meget effektiv og fantastisk…
Virkelig meget effektiv og fantastisk hurtig levering

Antwort von Scandinavianlux
Dårlig stil, tone og service
Købte 2 sæt merinould/silke leggins og bluse. Begge str. M. Leggins på det ene sæt har så løs en elastik at de glider ned konstant. Jeg har sendt billeder som forespurgt og det fremgår tydeligt at der er stor forskel på de to sæt. Jeg bliver så oplyst om at det er to forskellige modeller, hvilket åbenbart skal bortforklare at elastikken er så løs at de ikke kan bruges. Samt at jeg kan returnere hvis ubrugt og i original indpakning (har naturligvis haft dem på for at konstatere at de ikke kan blive oppe). Da jeg kommenterer på at de har skrevet "blød" elastik i beskrivelsen af de leggins som ikke kan holdes oppe, i stedet for "god" elastik, som på det andet par, der virker fint, bliver min kommentar kaldt "ubehagelig". Jeg kommer til at købe mit uld/silke et andet sted fremover. Virkelig dårlig stil/tone og service.

Antwort von Scandinavianlux
Hurtgt levering uden problmer.
Hurtigt levering uden problmer. Konkurrence dygtig pris.

Fantastisk service!
Wauw – sjældent har jeg oplevet så god service! ✨
Bestilte Joha-uldtøj, som desværre var for småt. Én besked til Dorte Lykke, og hun tog sig straks af alt.
Mandag eftermiddag sendte jeg pakken retur – og torsdag var pengene allerede på min konto.
Hurtigt, trygt og med et smil hele vejen. Her handler jeg igen uden tvivl! 💫

Antwort von Scandinavianlux
Utilfredsstillende service (man skal…
Utilfredsstillende service (man skal selv betale retur får beskadigede varer)

Antwort von Scandinavianlux
Super god og hurtig service 👍🏼 Handler…
Super god og hurtig service 👍🏼 Handler her helt sikkert igen.

Antwort von Scandinavianlux
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.