Bij Sazo Kids & Co vind je originele producten voor babies & kinderen t/m 12 jaar; duurzaam kinderspeelgoed, de mooiste boeken, originele kraamcadeaus, (biologische) kinderkleding & goodies: allemaal met liefde gemaakt. Wij geloven in fantasierijk spelen en bewust ouderschap. Onze collectie bestaat uit een combinatie van de leukste producten van bekende merken maar ook trends gevonden online; dit maakt ons uniek!
Nieuwe Rijn 15, 2312 JC, Leiden, Niederlande
- 0613190213
- info@sazokidsenco.nl
- sazokidsenco.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen

Fijne ervaring
Op mijn vraag over het product kreeg ik gelijk een persoonlijk antwoord. Het was als een mooi kadootje verpakt. Bovendien was de bezorging fantastisch snel. Fijn om hier te winkelen!

Wat een leuke winkel!
Heel snel en keurig verpakt verzonden, met een persoonlijk bedankje erbij, heel symphatiek.

Antwort von Sazo Kids & Co
Leuk aanbod in boeken en spellen!!

Love their products
Love their products. I can shop there eyes closed knowing that every single product, be it a clothes item or a toy, has been carefully selected for the safety and well bring of children.
I hope Margot and Rene keep it up.
Kine Bibi Diop de Boer

Antwort von Sazo Kids & Co
Ik oma van 7 kleinkinderen berentrots…
Ik oma van 7 kleinkinderen berentrots kom hier graag rij er met liefde een stukje voor om gisteren 4 april geweest zaterdag druk in de stad maar bij binnenkomst gelijk rust kan ik je helpen kleindochter mee oudste kleindochter zoveel rust en ruimte om te snuffelen te kijken en natuurlijk fantastische spullen om te koop. Nogmaals kom er graag.

Antwort von Sazo Kids & Co
Super leuke originele kado’s!
Super leuke originele kado’s!!
Al meerdere kinderen in onze familie blij gemaakt

Hele fijne winkel
Hele fijne winkel, kleuter of baby jarig? Ik slaag altijd met een leuk cadeau.
Ook voor kleinere prijsjes hebben ze hele leuke en eerlijke producten te koop, mooie materialen en veel keus in kinder boeken.
Vriendelijk personeel die als het nodig is je helpt en ook ervaring heeft met de producten die ze verkopen.

Didicar met 50%korting!!
Didicar met 50%korting!!
Snelle verzending
Ook was er een"mooi kado" van gemaakt🥳🤣 onze kleinzoon vond het geweldig!!
Als nog dankjewel daarvoor!!