Savasana Bewertungen 188

TrustScore 5 von 5

4,9

Jeg har endnu engang med stor fornøjelse og tilfredshed handlet hos Savasana. Dejlige varer, hurtig levering og fin service! Det bliver helt sikkert slet ikke sidste gang 🥰

Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. Når man henvender sig møder man meget venlighed og hjælpsomhed. Varerne komm... Mehr ansehen

Fantastisk shop med krystaller af høj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. Desværre,... Mehr ansehen

Endnu et skønt køb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana 🤗 Den forskel smykkerne gir både, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... Mehr ansehen

1. Schmuckdesigner
  2. Goldschmied
  3. Schmuckhersteller
  4. Juweliergeschäft

Hos Savasana bliver dine smykker håndlavet, når du bestiller dem. Det betyder at de vil være skabt til dig, præcis med den intention og energi, du ønsker, smykkerne skal besidde. ♥︎

4,9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

10 ud af 10 oplevelse 🌸

10 ud af 10 oplevelse 🌸
Sød, imødekommende og forstående ejer, der er klar til at hjælpe, hvis der har været problemer med dine produkter
Produkter der er smukke og i god kvalitet
Tak for flere gode oplevelser 🩷

1. Januar 2026

Fantastisk oplevelse🥰🤩

Fik to af den samme halskæde i gave og da jeg skulle bytte den ene har kundeservicen simpelthen været uovertruffen. Dejlig dejlig energi i smykker og i det hele taget og flotte smykker og sten. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

23. Januar 2026

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, hurtig tilbagevendende og meget kundeorienteret. Jeg fik ombyttet en kæde, som jeg havde købt som gave til min kone. Desværre havde jeg fået bestilt den forkerte kæde. Dog var Christine Fantastisk til at hjælpe mig med at vælge den rette ombytning og sende den direkte til min adresse frem for et opsamlingssted.

Alt i alt. Virkelig god service og klar anbefaling herfra.

Vil handle igen, udelukkende bare for servicen, så er varen nærmest bare en bonus 😊

8. November 2025

100% tilfreds med min oplevelse hos…

100% tilfreds med min oplevelse hos Savasana! Kvaliteten af krystallerne er top, kan rigtig godt lide udvalget og synes det hele gik så snildt. Kunne helt sikkert godt købe herfra igen, jeg anbefaler dem i hvert fald! :)

10. Oktober 2025

Helt igennem den bedste oplevelse

Helt igennem den bedste oplevelse! 🤗 Hurtig, venlig og personlig service. Så fine produkter og nogle rigtig gode tilbud. Og så var det så hyggeligt at pakke ud af den fine indpakning! Jeg har købt her før, og kommer helt sikkert igen!

10. Oktober 2025

Virkeligt lækre ting

Virkeligt lækre ting, hurtig og god service, og den hyggeligste indpakning! Jeg er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen! 🤗

19. November 2024

Hurtig levering

Hurtig levering. Og virkelig lækker kuffert, der oser af kvalitet. Glæder mig til at tage den i brug.

12. November 2024