Sanitaironline.nl Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer fijn bedrijf. Persoonlijk en behulpzaam bij aanschaf, maar zeer behulpzaam en correct bij een onverhoopt "probleem". Bij ons zat er een productiefout in een spiegel. Het gehele proces heel fijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super ervaring! Ik heb onlangs mijn badkamer gekocht bij SanitairOnline.nl en mijn ervaring was zeer positief. Ik heb de heer Hutten gesproken en die heeft mij keurig te woord gestaan! De website was... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 12 december hebben wij twee afdekplaatjes besteld. Deze winkel was iets duurder dan de concurrenten, maar beloofden snel te leveren (binnen een paar dagen). Na de bestelling niets gekregen. Op 17 d... Mehr ansehen

1. Bäderstudio

Über Sanitaironline.nl

Vom Unternehmen geschrieben

Santaironline.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de sanitairbranche en is een vertrouwde online leverancier van kwalitatief hoogstaande sanitairproducten. Met onze uitgebreide kennis in de branche hebben we een schat aan ervaring opgebouwd, waardoor we precies weten wat onze klanten nodig hebben. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe doucheset, een luxe bad, een elegante wastafel of het nieuwste toilet, bij ons vindt u het allemaal. Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld met A-merken die geleverd worden met de nieuwste trends en technologieën, zoals waterbesparende functies. Met onze producten is uw badkamer niet alleen stijlvol, maar vooral ook functioneel en praktisch.

Bij Santaironline.nl geloven we dat een goede klantenservice het hart is van elk succesvol bedrijf. Daarom staan wij altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw badkamer. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons geholpen een loyale klantenkring op te bouwen en ons te onderscheiden in de online sanitairmarkt. Kies voor Sanitaironline.nl, waar traditie en innovatie samenkomen om uw badkamerervaring te transformeren.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

146 Bewertungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne mensen om mee te werken

Fijne mensen om mee te werken. Onderdeel op tijd geleverd tegen een goede prijs.

18. April 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Hartelijk dank voor je feedback! We zijn blij te horen dat je onze ervaring als fijn hebt ervaren en dat het onderdeel op tijd en tegen een goede prijs geleverd werd. Bij ons streven we naar een positieve samenwerking en tevredenheid van onze klanten. Jouw tevredenheid is onze drijfveer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en hoogwaardige…

Snelle levering en hoogwaardige producten voor een goede prijs

15. April 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de hoogwaardige producten die we bieden voor een goede prijs. Het is ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het doet ons goed om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Fantastische service gehad!!

Fantastische service gehad!!! Wat een top bedrijf!

20. April 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Hartelijk dank voor je enthousiaste feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat je onze service als fantastisch hebt ervaren en ons bedrijf als top beschouwt. Bij ons streven we altijd naar uitmuntendheid in service en klanttevredenheid, en het is geweldig om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Bedankt voor je support!

Prima levering

15. April 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de levering. Bij ons streven we altijd naar een vlotte en probleemloze bezorging. Als er in de toekomst nog iets is waarmee we je van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al meerdere spullen besteld bij…

Al meerdere spullen besteld bij sanitair online, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Zeker een aanrader!

4. April 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en aanbeveling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten als onze snelle levering. Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit en uw aanbeveling motiveert ons alleen maar meer om de beste service te blijven bieden. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen helpen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service! En prachtig sanitair gekregen van deze mannen!

9. April 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Heel erg bedankt voor uw geweldige feedback! Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met onze service en het sanitair dat u heeft ontvangen. We streven ernaar om alleen de beste producten en service te bieden, en het is fijn om te weten dat we daarin zijn geslaagd. Geniet van uw nieuwe sanitair en weet dat we altijd klaarstaan mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel bedrijf met een goede en…

Professioneel bedrijf met een goede en nette service. Zeker een aanrader!

9. April 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en aanbeveling! Wij zijn blij te horen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw tevredenheid en aanbeveling zijn voor ons van groot belang. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duurde even maar nu binnen

Het ging wat mis met de bestelling, maar na een tweetal maanden uiteindelijk ontvangen. Betrokken medewerker die uiteindelijk er voor heeft gezorgd dat het product geleverd werd. Vandaar van eerst 1 naar 4 sterren.

22. März 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaringen. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw bestelproces niet naar verwachting is verlopen en begrijpen uw teleurstelling.

We hebben uw order en communicatie zorgvuldig nagekeken in ons systeem, maar helaas konden we geen informatie vinden die overeenkomt met uw beschrijving. Dit leidt ons tot de veronderstelling dat uw bestelling mogelijk bij een andere partij is geplaatst. We begrijpen dat dit verwarring kan veroorzaken en staan klaar om dit samen met u op te lossen.

Om u zo goed mogelijk te assisteren, verzoeken wij u vriendelijk om meer informatie omtrent uw bestelling te sturen naar info@sanitaironline.nl. Vermeld alstublieft uw bestelnummer en de datum van aankoop, zodat we uw zaak grondig kunnen onderzoeken. We streven ernaar om alle vragen en zorgen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

We vinden het belangrijk om te benadrukken dat klanttevredenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan bij ons. We betreuren het dat uw ervaring anders doet vermoeden en willen graag samen met u werken aan een oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na problemen eerste zending snel opgelost

Na problemen met eerste pakket ( defecte palletsticker), en klacht richting sanitair online. Heel snel probleem onderzocht, goed gecommuniceerd en oplossing aangereikt.
Achteraf heel fijn gevoel.

25. März 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Hartelijk dank voor uw begrip en de tijd die u genomen heeft om deze review te schrijven. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met het eerste pakket. We zijn blij te horen dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat onze communicatie en oplossing voor een positieve afloop hebben gezorgd. Uw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk en we waarderen het enorm dat u ons de kans heeft gegeven om het recht te zetten. Mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, staan we graag voor u klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sanitair Online is een zeer betrouwbare…

Sanitair Online is een zeer betrouwbare partij. Snel in communicatie met prachtige producten voor een eerlijke prijs. Ik ben ontzettend blij met de geleverde diensten. Een aanrader!

21. März 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Heel erg bedankt voor je positieve review en aanbeveling! We zijn super blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. Bij Sanitair Online streven we altijd naar topkwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen!

Snelle en duidelijke service

21. März 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle en duidelijke service. Uw tevredenheid is onze top prioriteit. Mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, staan we graag voor u klaar.

Ik had een probleem

Ik had een probleem, maar ze hebben het heel snel opgelost.

12. März 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Het is geweldig om te horen dat we je probleem snel hebben kunnen oplossen. Als je nog vragen of feedback hebt, laat het ons gerust weten. We zijn er om je te helpen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs mijn badkamer gekocht…

Ik heb onlangs mijn badkamer gekocht bij SanitairOnline.nl en mijn ervaring was zeer positief. De website was overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, wat mij snel hielp te vinden wat ik zocht.

21. Februar 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je ervaring met SanitairOnline.nl positief was en dat je onze website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vond. Het is ons doel om het proces zo soepel mogelijk te maken. Geniet van je nieuwe badkamer en we staan altijd klaar als je in de toekomst meer hulp nodig hebt!

Handig zo’n online website

Handig zo’n online website. Omdat we toch nog wat vragen hadden, ondanks dat de website duidelijk is, belde ik. Ik kreeg een meedenkende, enthousiaste verkoper aan de lijn die oprecht en eerlijk was. Hij dacht mee en zelfs toen ik voor een 2e keer belde omdat ik twijfelde over een wastafelmeubel dacht hij opnieuw mee. Schitterende tegels en levering zoals afgesproken.
Een echte verademing!
Uiteindelijk een hele mooie badkamer als resultaat 😀

6. März 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Super om te horen dat je onze online website handig vindt en dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice! We vinden het belangrijk om mee te denken en oprecht advies te geven, zeker als het gaat om iets belangrijks als je badkamer. Geweldig dat je blij bent met het eindresultaat en de mooie tegels! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer advies nodig hebben, aarzel dan niet om weer contact op te nemen. Geniet van je nieuwe badkamer! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Internetwinkel wat voelt als een fysieke winkel

Ik heb onlangs mijn badkamer gerenoveerd en kwam tijdens mijn zoektocht naar nieuwe sanitair producten terecht bij Sanitaironline.nl. Ik wil mijn ervaring delen om anderen te helpen die overwegen iets van deze site te kopen.

Vanaf het begin was de website gebruiksvriendelijk en kon ik gemakkelijk vinden wat ik nodig had. De productbeschrijvingen waren duidelijk en gedetailleerd, wat mij hielp bij het maken van geïnformeerde keuzes. De prijzen waren ook concurrerend, wat altijd een pluspunt is.

De klantenservice verdient speciale vermelding. Ik had een paar vragen over een bepaald product en de klantenservice was snel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven me extra informatie die ik niet had overwogen.

De levering was sneller dan verwacht. Alles arriveerde goed verpakt en zonder enige schade. De kwaliteit van de producten was boven mijn verwachtingen en de installatie was eenvoudig, met duidelijke instructies.

Samenvattend, mijn ervaring met Sanitaironline.nl was uitstekend. Ik zou ze zonder twijfel aanbevelen aan vrienden en familie. Het is zeldzaam om een online winkel te vinden die zowel geweldige producten als uitstekende klantenservice biedt. Ik zal zeker in de toekomst weer van hen kopen!

14. Februar 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! We zijn enorm blij te horen dat je renovatieproject zo goed is verlopen met onze producten en dat je tevreden bent met de hele ervaring bij Sanitaironline.nl. Ons doel is altijd om onze klanten een gebruiksvriendelijke website, duidelijke informatie, concurrerende prijzen en bovenal uitstekende klantenservice te bieden.

We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen en ons aan te bevelen bij anderen. Jouw tevredenheid en vertrouwen zijn voor ons van onschatbare waarde. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen met je sanitairbehoeften!

Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geleverd, ruim aanbod blue label kranen

Was op zoek naar een blue label kraan. Terechtgekomen bij Sanitaironline.nl. Groot aanbod en snel geleverd. Bedankt mannen, tot de volgende keer.

13. Februar 2024

Antwort von Sanitaironline.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering van je blue label kraan. We zijn blij dat je bij ons terecht kon en dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We kijken uit naar de volgende keer. Bedankt voor je vertrouwen in SanitairOnline!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende ervaring met SanitairOnline!

Mijn recente aankoop van een fonteinkast bij SanitairOnline was een ongecompliceerde en positieve ervaring. De klantenservice was snel en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen, en de bezorging was punctueel en zorgvuldig. De fonteinkast zelf overtrof mijn verwachtingen qua kwaliteit en design. Al met al een aanrader voor hoogwaardige producten en uitstekende service. Dank je, SanitairOnline!

11. Dezember 2023

Antwort von Sanitaironline.nl

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn echt blij om te horen dat je ervaring met ons ongecompliceerd en positief was. Het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat onze klantenservice snel en behulpzaam is en dat onze producten en bezorging aan je verwachtingen voldoen.

We zijn vooral verheugd dat de fonteinkast je verwachtingen qua kwaliteit en design heeft overtroffen. We streven ernaar om alleen de beste producten aan te bieden en het is geweldig om te horen dat we daarin zijn geslaagd.

Dank je wel voor het aanbevelen van SanitairOnline. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met je sanitairbehoeften!

Het team van SanitairOnline

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, het kwam eerder binnen dan verwacht. Erg tevreden!

1. Dezember 2023

Antwort von Sanitaironline.nl

Hartelijk bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat alles eerder dan verwacht bij je is aangekomen. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GEEN REACTIE NAAR RETOURZENDING

Netjes geholpen, tot ik iets terug stuurde, hierna niks meer gehoord, ze reageren nergens op en zijn niet bereikbaar op 28-7 een binnenwerk van een kraan teruggestuurd en nog steeds geen geld of reactie ontvangen, ga nu ook aangifte doen.

28. Juli 2023

Antwort von Sanitaironline.nl

Het spijt ons zeer te horen dat je ervaring met ons niet naar verwachting was, vooral na het retourneren van een product. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en het is duidelijk dat we niet hebben voldaan aan de service die we beloven. We willen graag onze excuses aanbieden en dit rechtzetten.

Hoewel we blij zijn te horen dat jouw probleem uiteindelijk is opgelost, betreuren we het dat dit niet gebeurde binnen de verwachte tijd. Als blijk van onze excuses willen we je een korting aanbieden op je volgende bestelling. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@sanitaironline.nl met je bestelgegevens en we zullen de korting zo snel mogelijk voor je regelen.

We nemen je feedback serieus en zullen dit gebruiken om onze processen en klantenservice te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen de kans te krijgen om dit in de toekomst goed te maken.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr