Een prachtige winkel waar ze mensen een eerlijk verhaal vertellen en waar de klant tot een weloverwogen keuze kan komen. Wij zijn ontzettend tevreden over het team, speciaal Mitchel, voor de tijd en a... Mehr ansehen
Ontzettend fijn en leuk geholpen door Ramon. Goed advies gekregen. Prachtige badkamer in minder dan een week laten plaatsen door het team van aannemer Westblock. Super goede ervaring met Sani4all Ro... Mehr ansehen
We zijn direct goed geholpen met de juiste douche opstelling die wij wenste. Wij dachten, dit is lastig want we zijn opzoek naar maatwerk. Integendeel, eigenlijk was alles mogelijk. Na de eerste offer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vandaag voor eerste gesprek over een badkamer renovatie bij Sani geweest. Shager (met Koen :-) hielp goed en ontwierp in hun 3D programma de hele beoogde badkamer. Daarna een inschatting van de totale... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Sani4All
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Raadhuisstraat 69B, 7001EX, Doetinchem, Niederlande
- 085-0645753
- klantenservice@sani4all.nl
- sani4all.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Super ervaring bij Sani4All Genemuiden
We zijn super blij met onze badkamer en toilet. Heel fijn geholpen door Harrold. Ook de korte lijntjes vonden we top! Heel vriendelijk personeel die je graag even helpen. Aanrader!

Antwort von Sani4All
Denk goed na, wij hadden helaas pech.
In de winkel bij het eerste bezoek helpen ze je graag. Natuurlijk willen ze je iets verkopen. Er worden beloftes gemaakt naar de klant. Je kiest voor een bedrijf, omdat je het uit handen wilt geven. Ondertussen ben je de contactpersoon geworden tussen de monteurs en de winkel. Er is maar 1 iemand in de winkel die weet waar het over gaat. Is hij niet aanwezig? Dan kan niemand je verder helpen. Dat is wat er tegen je wordt gezegd. De monteur zou een afspraak inplannen. Wanneer je de monteur mailt, kan je op zijn vroegst een reactie van 14 tot 21 dagen verwachten.... Wanneer er een afspraak staat, vergeten ze het door te geven en daardoor is het materiaal niet beschikbaar die je nodig bent. Je geeft aan wat je budget is, maar er komen opeens kosten erbij. Wij moeten vrij vragen van ons werk, omdat er werkzaamheden plaats gaan vinden. Wanneer het materiaal niet aanwezig is en er 1 dag van te voren (door ons zelf) maar weer eens gebeld moet worden, hebben zij niet in de gaten dat er problemen waren (we hebben gemiddeld 20x gebeld...). Aan de telefoon willen ze je niet verder helpen. Dus moet je naar de winkel (hier zijn wij 3x geweest en hebben geen kilometervergoeding ervoor gekregen). Wanneer je daar "geholpen" wordt, onstaan er vanzelf weer nieuwe problemen. De monteur laat helaas schade achter. Bij onze oprit tegels wil het voeg- en lijmwerk er niet meer van af(we moesten maar een hogedruk gaan huren/kopen- dit werkt tevens niet), de brievenbus, voordeur, kozijnen en je deurmat beschadigd met krassen en afgebladderd verf. Bij de eerste keer zijn ze "vergeten" om een ondergrond neer te gaan leggen. Vervolgens wanneer je de winkel naar een oplossing vraagt voor al deze problemen willen ze het eerst met eigen ogen zien, want foto's zijn niet voldoende bewijs, maar er wordt een oplossing aangeboden (zeggen ze...., makkelijk om te zeggen waar andere nieuwe potentiele klanten bij staan). De oplossing: ze staan bij je aan de voordeur te schreeuwen dat je dit zelf hebt gedaan. Onze buren waen ontdaan door de bedrijfseigenaar. Ook de winkelmedewerker die mee was, was verbaasd van het geschreeuw en zei niks meer. Waarom zou je beschadigingen aan je eigen huis gaan aanbrengen?!?! Je gaf het uit handen aan professionals, omdat je weet dat als je het zelf zou uitvoeren, dit zou kunnen gebeuren. Je wilde het voorkomen, terwijl het huis er nu erger aan toe is dan toen wij het minder dan 12 maanden geleden kochten..... De oplossing, een klein bedrag van het totaal bedrag af. Je moet de oprit maar poetsen met een doekje, zelf de kozijnen herstellen, zelf je vrije tijds uren erin stoppen, een nieuwe mat kopen, een hogedruk aanschaffen/huren, de brievenbus vervangen en ga zo maar door. Het is jammer dat je in de winkel bij de opdracht het allemaal mooi wordt verteld aan hun bureau, maar als je dan met een probleem komt er weinig tot niks ondernomen wordt. Dat je zelf wel 20x overal achteraan moet gaan (ik ben niet aan het overdrijven, zie je logboek maar). De werkzaamheden zouden in maximaal 4 dagen gebeuren. Dit is nu in 7 dagen uitgevoerd, maar wel verdeeld over 4 momenten.... dat kost ons allemaal snipperuren. Deze uren krijgen wij niet vergoed... Als jullie dit allemaal meteen eerlijk hadden verteld, dan hadden wij jullie vriendelijk bedankt en verder gezocht naar iemand die wel de waarheid sprak.
De monteur is qua communicatie niet snel, maar de monteur levert over het algemeen wel prima resultaat, op de beschadigingen na. Maargoed, dan hoop je in ieder geval dat er een passende oplossing in de winkel komt. Er ging nu ongeveer 10% (iets minder) van het bedrag af, maar dat moet je zelf een schilder gaan inhuren, materiaal huren of kopen en zelf al je uren erin stoppen. Uiteindelijk ben je verder van huis met alle problemen die je zelf niet eens hebt veroorzaakt. Het is maar net wat je zou willen. En misschien waren wij net helaas een paar pechklanten. Het is wel jammer dat een leidinggevende van het bedrijf, bedreigend gedrag vertoond bij je voordeur. Dat is natuurlijk verre van prettig.
Wij hebben dit hele proces als zeer naar ervaren. Ik zou iedereen ook meteen willen aanraden om een andere winkel op te zoeken. Geloof ons, wij zijn nu echt eerlijk over hun winkelproces.
Ik vind het erg vervelend dat dit niet hogerop terecht is gekomen. Het was fijn geweest als de eigenaar ook echt contact had opgenomen met de zaak in Hoogeveen. Deze mensen zijn een cursus nodig is personeelsvriendelijkheid en gewenst gedrag. Hier is namelijk nog al een gebrek aan.

Antwort von Sani4All
Shager heeft ons fantastisch geholpen…
Shager heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerpen, uitzoeken en inrichten van onze verbouwing (met nieuwe badkamers). Denkt proactief mee, heeft snel in de gaten wat onze wensen zijn en speelt daarop in. Kan deze winkel zeker aanraden!

Antwort von Sani4All
Een goede ervaring bij Sani4All!
Super blij met onze badkamer van Sani4All! We zijn een paar keer in de showroom geweest en steeds fijn geholpen. Goede materialen en een vlotte levering.
Ook voor de nalevering hebben we goede service ervaren.

Antwort von Sani4All
SANI4ALL: voor een ontzorgde badkamerverbouwing!
Neemt de tijd voor een analyse wat we mooi vonden, met heldere uitleg van de mogelijkheden met uiteindelijk een fraai digitaal beeld wat het kan gaan worden.
Uitvoering was verbazingwekkend: het liep als een geoliede machine.
De klachtafhandeling na de uitvoering laat echter een steekje vallen, dat kan beter.

Antwort von Sani4All
Tijdens ons bezoek aan Sani4all in…
Tijdens ons bezoek aan Sani4all in Almelo waren we zeer tevreden over de service. In het bijzonder de eigenaresse, wat een fijn en proffesioneel contact was dat. Er werd goed geluisterd naar onze wensen voor onze nieuwe badkamer en deze zijn glanzend in vervulling gebracht. Daarom kan ik Sani4all aan iedereen aanbevelen.

Geholpen door Ernst
Geholpen door Ernst. Hele goede adviseur. Denkt mee, sociaal en laat je prettig voelen. Gelijk een order voor een complete renovatie geplaatst.

Antwort von Sani4All
Onze ervaring met Sani4All Almelo was…
Onze ervaring met Sani4All Almelo was echt fenomenaal, een complete beleving van begin tot eind. Hoewel deze vestiging nog maar net haar deuren heeft geopend, was er van opstartproblemen absoluut geen sprake. Je merkt direct dat ze een bewezen formule hanteren, wat resulteert in een vlekkeloze service en een eindproduct van topkwaliteit. Onze nieuwe badkamer is werkelijk schitterend geworden, met een afwerking die tot in de puntjes verzorgd is. De hoogwaardige materialen en het oog voor detail zijn overal zichtbaar, waardoor ons huis merkbaar in waarde is gestegen.
Wat deze ervaring extra bijzonder maakte, was de persoonlijke benadering. De verkoopster/onderneemster is een ontzettend leuke, spontane en eerlijke dame. Ze luistert goed naar je wensen en denkt oprecht mee, zonder ook maar iets aan te praten. Dit zorgde voor een ontspannen en vertrouwd gevoel tijdens het hele proces. Kortom, de algehele beleving was uitzonderlijk goed en het resultaat is een droombadkamer die al onze verwachtingen overtreft. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een fantastische service! Nogmaals dank!

Fijn contact gehad met Sani4All Gouda
Fijn contact gehad met Sani4All Gouda. Michel hielp ons goed op weg en was deskundig in het advies.

Goede service!
We waren heel blij met Shager. We liepen zonder verwachtingen of plan en op basis van de fotos en afmetingen van onze badkamer kwam hij met een design. Hij had goed advies en nam uitgebreid de tijd over drie lange afspraken om tot een overeenkomst te komen.

Antwort von Sani4All
Goed geslaagd voor een nieuwe badkamer
Vandaag geslaagd voor een nieuwe badkamer en toilet!
Zijn goed en vriendelijk geholpen door Michel. Hij neemt goed de tijd voor je en niets is te gek. Begon al bij ons eerste bezoek zonder afspraak. Zijn er meerdere keren geweest om zo onze badkamer samen te stellen. Hij heeft ons goed geadviseerd en zijn tot een mooi ontwerp gekomen. Nu nog even wachten tot het geplaatst kan worden.

Antwort von Sani4All
We zijn bij sani4all zeer goed…
We zijn bij sani4all zeer goed geholpen. Joey nam alle tijd en was tevens zeer vakkundig , de planning werd goed doorgesproken en we werden goed op de hoogte gehouden. Vervolgens heeft David de badkamer zeer vakkundig, volledig volgens planning en met duidelijk liefde voor zijn werk geplaatst. Al met al dus een zeer positieve ervaring en zullen we jullie ten alle tijde verder aanbevelen!

Antwort von Sani4All
Veel kennis en betaalbaar.
Na bij meerdere zaken gekeken te hebben, heb ik gekozen voor sani4all.
Heel fijn geholpen door Coen.
Hij luisterd naar je wensen en dringt geen dingen aan je op.
Ook wordt je niet onderdruk gezet om te kopen.
De sfeer is ontspannen en hij legt dingen duidelijk uit.
Heb er alle vertrouwen in dat ik straks een fijne badkamer en toilet heb.

Antwort von Sani4All
Wij zijn voor een nieuwe badkamerbij…super blij met onze nieuwe badkamer
Wij zijn voor een nieuwe badkamerbij Sani4all inZevenaar geweest en heel goed geholpen door Mascha.
Mascha dacht met ons mee en nam de tijd en kwam met goede ideeën. Het gevoel was gelijk goed.
Ze heeft ons goed door het hele proces heen geholpen.
Daarbij heeft ze ons enorm geholpen bij de aanpassingen die tijdens de verbouwing naar voren kwamen.
De badkamer is helemaal naar onze wens en we zijn superblij en zeer tevreden over de geboden service.
Alles werd voor ons geregeld.
Bertina en Jan Willem

Nieuwe badkamer + wc's
Wij hebben onze badkamer, 2 wc’s, keuken en gangvloer tegelijk laten renoveren bij Sani4All en Kitchen4All ondergebracht in 1 winkel in Uden.
Na bij meerdere zaken te hebben gekeken, hebben we voor het sanitair gekozen voor Sani4all.
De vriendelijke en behulpzame manier van werken sprak ons zeer aan.
Wij hebben voor ontzorgen gekozen en zowel de hulp van Maikel en Ashley van Sani4all als de werkzaamheden van Nexco (het bedrijf dat door sani4all wordt ingezet bij de verbouwing en installatie) zijn goed verlopen.
Maikel heeft ons goed geholpen en advies gegeven en meerdere keren aanpassingen gedaan. We konden altijd terecht om dingen te bespreken of aan te passen.
Ook Ashley heeft ons tijdens de verbouwing fijn geholpen. Hij onderhield de contacten met Nexco en kwam af en toe kijken hoe de verbouwing vorderde. Wanneer iets niet helemaal liep zoals afgesproken met Nexco nam hij hier contact over op.
Materialen zijn goed aangeleverd in ruime hoeveelheden (soms iets te royaal).

Bij Sani4All in Beuningen zijn wij uitstekend geholpen
Bij Sani4All in Beuningen zijn wij uitstekend geholpen in onze zoektocht naar een badkamer renovatie. Er werd alle tijd voor ons genomen tot zelfs na sluitingstijd. Ook de dag erop werden wij uitstekend geholpen met aanpassingen die wij voorstelden.

Super ervaring!
Super ervaring gehad! Wij zijn hier uitstekend geslaagd voor onze badkamer. Er werd echt de tijd voor ons genomen en Harrold heeft goed meegedacht met onze wensen.

Top service!
Top service! De gehele badkamer hier besteld,bijna 5 jaar geleden, en zijn hier nog steeds heel blij mee. Onlangs ging de handdouche kapot (het binnengedeelte), waarschijnlijk door het vele kalk in het water. We hebben een geheel nieuwe handdouche ontvangen binnen de garantie. Een nieuwe versie ook nog. Superblij mee. Topzaak! Bedankt Niels!

Antwort von Sani4All
Ik was op zoek naar een complete nieuwe…
⁷Ik was op zoek naar een complete nieuwe badkamer. Nadat ik twee winkels had bezocht, ging ik binnen bij Sani4All. Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen door Sander. Binnen minder dan een uur hadden wij een deal. De ideale badkamer die past bij de ruimte die ik heb. De monteur heeft een super goed werk geleverd. Iedereen is happy met mijn nieuwe badkamer. Zelfs de buren kwamen ff langs om te kijken. Sani4All en Brianstotaalinstallatie jullie zijn topper.

Supergoede ervaring
Bij de vestiging in Maassluis een badkamer en toilet uitgezocht. Mitchell heeft ons daarin zeer goed geadviseerd. Samen met zijn collega Lars hebben ze laten zien dat de ruimte van de badkamer optimaal benut wordt. Ze hebben rekening gehouden met onze wensen. Je kunt rustig op je gemak kijken wat je leuk vindt. Zij geven daarbij advies naar nog meer andere combinaties en mogelijkheden. Wij zijn zo tevreden dat we hebben besloten om de inrichting van ons nieuwe huis geheel uit handen te geven. Wij weten zeker dat dit heel mooi gaat worden. Bedankt Mitchell en je collega’s.

Antwort von Sani4All
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.