Sani4All - Gouda Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Elburgplein 14, 2803 PX Gouda, Zuid-Holland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwe badkamer, meer dan 100% tevreden. Ramon, 1 van de eigenaren van Sani4All te Rotterdam Alexandrium, heeft ons zeer goed geholpen. Wij kwamen met Ramon in contact via via. W... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Neemt de tijd voor een analyse wat we mooi vonden, met heldere uitleg van de mogelijkheden met uiteindelijk een fraai digitaal beeld wat het kan gaan worden. Uitvoering was verbazingwekkend: het li... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kan Sani4All ten harte aanraden. Uitstekend geholpen met advies in de showroom en een mooie badkamer kunnen samen stellen. Sani werkt samen met een vaste aannemer (WestBlock), waardoor we volledi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Sani4All Gouda is echt een aanrader om je badkamer bij te kopen. Vriendelijk personeel, behulpzaam, niet opdringerig, adviseren, denken goed mee. Mooie spullen en goed qua prijs-kwalitei... Mehr ansehen

1. Bäderstudio
  2. Badezimmerrenovierung
  3. Geschäft für Duschtüren
  4. Fliesenfachhandel

Über Sani4All - Gouda

Vom Unternehmen geschrieben

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

• Elburgplein 14, 2803 PX, Gouda, Zuid-Holland, Niederlande

Alle Bewertungen

282 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Levering bestelling

Vandaag de spullen geleverd voor mijn nieuwe badkamer.
In de mail was gezegd dat de spullen tot de eerste opstakel (drempel, stoeprand) geleverd zou worden. Echter deze zeer behulpzame chauffeur heeft geholpen met binnen zetten zelfs een aantal artikelen al boven.
Zeer goede service!

9. Januar 2023

Beste Dita,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat de chauffeur zo behulpzaam was om de artikelen binnen te zetten of zelfs naar boven te tillen. Veel succes met de verbouwing!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Erg tevreden met advies, service en plaatsing badkamer

Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer! Sani4All heeft ons prettig begeleid bij het uitzoeken van alles. Tijdens het hele traject van informatiegesprek tm oplevering zijn vooral de korte lijnen met de medewerkers erg prettig gebleken. Ook over aannemer Westblock zijn wij zeer tevreden!

30. September 2022

Beste familie Spakman,

Bedankt dat jullie je positieve ervaring met Sani4All Gouda willen delen. Wat fijn dat er van het begin tot eind erg goed contact is geweest, met korte lijnen. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat!

Super service

Na 1,5 jaar heeft de afdichting van onze douchedeur het aan de onderkant begeven. Serviceformulier aan Sani4all werd vrijwel direct beantwoord met een verzoek om een foto. Nadat die was opgestuurd, direct een antwoord dat het met de leverancier was kortgesloten en dat er een nieuwe afdichtingsstrip opgestuurd zou worden. Deze heb ik ook daad werkelijk 2 dagen later ontvangen. Sneller en adequater kan bijna niet.

10. Oktober 2022

Beste Jean,

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat Sani4All Gouda het probleem met de douchedeur zo snel heeft opgelost. We hopen dat jullie nog lang genieten van de badkamer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Badkamer februari 2022 Westblock B.V.

Echt een aanrader. Vanaf het moment van de badkamer uitzoeken tot het installeren van de badkamer werden we netjes geholpen. Er werd gekeken naar prijs/ kwaliteit waardoor wij zeker geen hoofdprijs hebben betaald voor een super nette badkamer met douche, bad, wastafel en toilet.

De spullen werden allemaal netjes op tijd geleverd en gecontroleerd om zeker te zijn van de juistheid en dat er niets ontbrak. Dat was erg prettig.

Tot onze verbazing kon de badkamer binnen 2-3 maanden worden geplaatst door de aannemer Westblock B.V. (Sani4all werkt hiermee samen).
Wij waren positief verrast dat het demonteren en plaatsen van onze badkamer slechts 6 werkdagen in beslag nam waardoor we maar een korte periode in de verbouwing zaten. Deuren en vloeren werden van te voren afgeplakt. Werknemers van Westblock B.V. waren echt vaklui, er werd super netjes gewerkt. Een dag slopen, één dag voorbereidend werk, twee dagen tegelen en twee dagen afbouwen en opleveren. Westblock B.V. werkte zeer netjes en liet alles aan het eind van de dag ook weer netjes achter door op te ruimen en te vegen.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer.

Na oplevering werden kleine problemen gelijk door Westblock B.V. en Sani4all verholpen. Echt nette service.

16. Mai 2022

Hi J. Jansen,

Wat fijn om te horen dat jullie zo positief zijn en bedankt voor de mooie woorden. We willen klanten helpen, zoals we zelf geholpen willen worden. Het is dan ook goed om te zien dat jullie dit ook zo ervaren hebben. Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe badkamer!

Team Sani4All

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr