Goed advies gesprek met Sander. Dringt niks op en kwam met alternatieven als iets niet kon. Werkzaamheden konden snel uitgevoerd worden en de prijs was aantrekkelijk ten opzichte van andere offert... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij zijn vlot en vakkundig geholpen tijdens het uitzoeken van onze badkamer in Almere. Via Sani4all hebben wij ook uit de uitvoering laten doen. Ook daarover zijn we zeer tevreden, vaklui en is sn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een badkamer besteld bij Sani4all en ben over het algemeen erg tevreden. Tijdens mijn verhuizing wilde ik de badkamer graag meenemen naar het nieuwe huis, en daar deden ze helemaal niet moe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
⁷Ik was op zoek naar een complete nieuwe badkamer. Nadat ik twee winkels had bezocht, ging ik binnen bij Sani4All. Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen door Sander. Binnen minder dan een uur... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Markerkant 11 22, 1316 AH, Almere, Flevoland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Van het maken tot de afspraak, tot het plaatsen van de badkamer liep alles goed. Wanneer iets even anders liep dan gepland werd dit duidelijk gecommuniceerd. Het werd snel geregeld want we hadden lekkage.

Antwort von Sani4All - Almere
Wij hadden een strak budget voor de complete vervanging van onze badkamer van 27 jaar oud. Sander van Sani4all Almere gaf deskundig advies en wist onze wensen goed te vertalen in een mooi ontwerp. De (jonge) mannen van D&R Bouw waren een top-team voor de uitvoering. Harde werkers, deskundig en meedenkend in praktische details.

Antwort von Sani4All - Almere
Top service, zowel bij plaatsen als achteraf.

Antwort von Sani4All - Almere
We zijn niet alleen super blij met het resultaat van de badkamer verbouwing, maar ook met het hele traject. Hartelijke ontvangst in de winkel. We zijn heel goed geholpen door Erika (en Sander). Al onze wensen zijn uitvoerig besproken en we werden bij het maken van keuzes eerlijk en goed geadviseerd. We kregen op een transparante manier inzicht in de prijsopbouw en werden door Carmen goed voorzien van koffie/thee.
Ook over de 4 (jonge) mannen die de verbouwing (badkamer en toilet) hebben gerealiseerd zijn wij zeer te spreken. Netjes, vriendelijk en zorgvuldig. Het slopen van de vloer was een flinke klus en de lekkende kraan (wat een fabrieksfout bleek te zijn) was even balen. Maar ondanks deze tegenslag is de klus toch binnen de afgesproken termijn opgeleverd. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en toilet! (Heel fijn dat we dit niet zelf hebben willen doen :-) maar aan vakmensen hebben overgelaten).

Antwort von Sani4All - Almere
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding de installatie verliep vlekkeloos en de communicatie was erg goed.
Ook de nazorg was goed.
Het resultaat is prachtig geworden.

Antwort von Sani4All - Almere
Echt vakwerk, heel blij met het resultaat! Prettige mensen om mee te werken van D&R Bouw

Antwort von Sani4All - Almere
Vanaf het moment bij het binnenstappen bij de winkel in Almere een goed gevoel. Dit is gebleven tot de oplevering van badkamer en toilet. De uitvoering is precies geworden zoals ik had bedacht. De mannen hebben echt top werk afgeleverd.

Antwort von Sani4All - Almere
Super goede service, alles duidelijk en netjes gecommuniceerd. Heel blij mee!

Antwort von Sani4All - Almere
Onwijs blij met onze badkamer & toilet!!
Bij binnenkomst zijn we goed en vriendelijk geholpen door Sander. Tijdens het ontwerp vd badkamer kregen we hier en daar wat advies/tips in mee waar we nu echt heel erg blij mee zijn. De verbouwing verliep ook heel goed, ik werd door de hoofdaannemer goed op de hoogte gehouden over het verloop vd verbouwing. Keurige en vriendelijke aannemers.
We zijn heel erg blij met het eindresultaat en we gaan er nu heerlijk van genieten!!
Bedankt!!

Antwort von Sani4All - Almere
Top service,ben heel goed geholpen en voor een waterslang hoefde ik niet voor te betalen.Gegarandeerd mijn vaste plek voor alle sanitair

Antwort von Sani4All - Almere
Een top service. Naar huis gegaan met een goeie offerte en een geplande verbouwing van onze badkamer

Antwort von Sani4All - Almere
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Down to earth verkoper/eigenaar.

Antwort von Sani4All - Almere
Voor onze nieuwe badkamer zijn we geslaagd bij Sani4All Almere. Fijne samenwerking met Sander, met veel geduld heeft hij de vele mogelijkheden met ons besproken. We zijn superblij met onze nieuwe badkamer. Keurig opgeleverd volgens afspraak.

Antwort von Sani4All - Almere
Eerste de wc en daarna de badkamer bij Sani4all.
Sander heeft ons prima geholpen met de juiste oplossingen / indelingen voor de badkamer.Hij luistert naar onze wensen en komt met tips.Neemt de tijd.
Klus team onder leiding van Mike ging super.

Antwort von Sani4All - Almere
We zijn blij met onze badkamer en toilet. We werden goed geholpen. Duidelijk en vriendelijke personeel. Ook mensen op de vloer zijn zo netjes en professioneel.

Antwort von Sani4All - Almere
Ons eerste bezoek was gelijk een fijn gesprek.
De verkoopster liet alles duidelijk zien in de 3D tekening.
Daarna de tegels en de spullen uitgezocht.
Alles is netjes optijd geleverd en werd goed gecontroleerd.

Antwort von Sani4All - Almere
Zeer goede service met goede kwaliteit. Erg nette service en wij zijn goed behandeld. Namen veel tijd voor ons en hebben ons goed geadviseerd.

Antwort von Sani4All - Almere
Vanaf de eerste intake een goed gevoel. En dit bleek daarna ook zeker te kloppen. Alles verliep vlekkeloos.
Sander communiceert duidelijk en snel. Ook het contact met onze aannemer was top.
Wij kunnen iedereen dan ook zeker een badkamer via Sani4all Almere aanraden.

Antwort von Sani4All - Almere
We zijn zeer tevreden met Sani4All. Tijdens het ontwerpen van een nieuwe badkamer hebben we in vele sessies met vele bakjes koffie allerlei opties vergeleken. Niek nam ruim de tijd en was flexibel toen onze wensen tussendoor veranderde. Zijn ervaring met installatie hielp met het uitkiezen van het materiaal zodat kwaliteit en prijs in balans bleven. Dankzij het 3D ontwerp kregen we een goede indruk van hoe de badkamer eruit zou komen te zien. Tijdens de uitvoering had de aannemer een divers team aan mensen die uitstekend kwaliteit en snelheid konden combineren. Bij installatiekeuzes, zoals hoe de tegels te leggen, werden we altijd meegenomen in het process en konden we goed geïnformeerd hier zelf keuzes in maken. De aannemer (Mike de Timmerman) was ook flexibel en vindingrijk. Toen we bijv. toch graag een nis in het muurtje wilden, kon dat ter plekke nog geregeld worden. Toen we in de namiddag een pak tegels tekort kwamen en de bezorgtijd 2 dagen was, stuurde Mike iemand om de tegels zelf uit de andere kant van het land bij de groothandel te halen zodat ze de volgende ochtend zonder tijdverlies gelijk door konden gaan. Al met al dus zeer tevreden over Sani4All en de aannemer. We hebben nu een mooie, betaalbare badkamer. Voor volgend sanitair of keukenwerk komen we zeker terug bij Sani4All.

Antwort von Sani4All - Almere
Deskundig en vriendelijk personeel.
Duidelijk offerte. Goede kwaliteit.
Super montage door D&R Bouw.

Antwort von Sani4All - Almere
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.