Bauland Kliniek Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ooglidcorrectie was zeer geslaagd, heb hier veel baat bij gehad. Ben goed geïnformeerd en wist wat ik kon verwachten. Herstel is me ook erg meegevallen. Na 2 weken was zwelling grotendeels weg. W... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na jaren uitstel is het er dan van gekomen, eerst de info-avond bezocht en daarna consult gehad en een operatiedatum gepland. Na een halve dag opname zat ik alweer thuis op de bank, geen pijn, geen kl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op 3-4-2014 borstverkleining gehad door drs. Bauland, zeer tevreden over de behandeling en nazorg (bijna geen napijn!). Aanrading: alle vrouwen met zware/grote borsten, gewoon doen!! Heb geen sc... Mehr ansehen

1. Privates Krankenhaus

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bauland Kliniek is de enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in plastische chirurgie. Wij werken nauw samen met ziekenhuizen in onze regio. Veel operaties worden bij ons vergoed door de zorgverzekeraars waar wij ieder jaar nieuwe contracten mee afsluiten. Bauland Kliniek is de kliniek met de hoogste klanttevredenheid van Nederland en dat hebben we aan u te danken. Wij zijn in het bezit van het ZKN Keurmerk welke vanuit de brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) wordt uitgereikt aan klinieken die met succes aan een groot aantal strenge eisen zijn getoetst.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

redelijk

een bovenooglid daar is waarschijnlijk te weinig weggehaald en hangt een klein 'flapje'. Mocht dat over een half jaar nog niet hersteld zijn spontaan dan wordt het gratis gecorrigeerd.

5. Oktober 2015

Beste mevrouw van H,

Bedankt voor uw eerlijke reactie! Hopelijk hersteld dit zich nog spontaan, en anders staan we uiteraard ook voor u klaar met de gratis hersteloperatie.

volle tevredenheid

de ooglid-correctie is bijzonder goed bevallen.
Het hele proces van intake tot na-controle verloopt efficient, zonder daarbij de menselijke benadering uit het oog te verliezen. Een voorbeeld voor hoe het ook kan in de zorg.
Bijzonder tevreden met de behandeling en het uiteindelijke resultaat.

3. Oktober 2015

Beste P,

Hartelijk dank voor dit positieve berichtje op Trustpilot.

tevreden.

Afspraken goed nagekomen,geen lange wachttijd en heel tevreden met het resultaat

Beste Willy,

Bedankt voor je positieve review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik ben zeer tevreden, over de ontvangst de behandeling, maar vooral het resultaat.

ik kan het iedereen aanbevelen. ik zag er vermoeid uit, en make up was meteen verdwenen. Ik ben zeer blij met het resultaat.
krijg veel complimenten. de behandeling stelt niks voor. een paar dagen blauw, maar ik zou het zo weer doen.

Beste mevrouw R.,

Hartelijk bedankt voor uw review, fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg prettige ervaring. Topkliniek en mensen :-)

Heb op 5 augustus een borstverkleinende operatie gehad.
Dit is echt 100% meegevallen. Ook ik was een beetje angstig voor de narcose e.d. maar dankzij deze lieve relaxte en bekwame mensen werd dat heel snel weggenomen. Na een dag of 4 voelde ik me eigenlijk alweer prima en heb weinig tot geen gebruik gemaakt van de medicijnen die je meekrijgt. Het geneest prima en ben zeer blij met deze ' verlichting'. Ik kan weer heerlijk sporten en alles is weer in verhouding aan mijn lijf :-)
Dokter Bauland is een hele fijne arts. Ook al krijgt hij volgens mij ongeveer van iedere vrouw hetzelfde verhaal, weet hij je toch de juiste persoonlijke aandacht te geven, omdat hij weet dat het voor de vrouw in kwestie een heel aangaan is. Ook na de operatie alleen maar lieve en leuke positieve mensen in de verzorging. Top team !

Beste R,
We krijgen inderdaad vaak vergelijkbare verhalen te horen van vrouwen die een borstverkleining willen ondergaan. Gelukkig is ieder mens uniek, en zo behandelen wij die ook! Bedankt voor je positieve review!

Groeten

Super trots na een behandeling bij Dr. Whitney Koeiman

Na jaren van overmatig transpireren vond ik het (eindelijk) tijd om dit probleem aan te pakken. Ik kwam terecht bij Sanavisie en de service is buitengewoon goed. Whitney heeft er voor gezorgd dat ik nu probleemloos door het leven kan gaan zonder elke keer onzeker te hoeven zijn over de transpiratieplekken onder mijn oksels. Persoonlijk vond ik de botoxbehandeling voor mijn oksels best pijnlijk maar Whitney heeft mij heel fijn gerustgesteld en alles netjes uitgelegd. Ik ben vooral blij dat ik naast donkere kleding nu ook gekleurde kleding kan dragen (hoe raar het ook klinkt). Na deze behandeling is mijn gedachte, had ik het maar veel eerder gedaan!!
De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend en mijn volgende behandling bij Sanavisie staat al op de kalender!!

14. September 2015

Beste Jorg,
Wat goed om te lezen dat de behandeling bij Dr. Whitney Koeiman zo succesvol is geweest.
Bedankt voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een geweldig team dat je vertrouwen geeft! Aanrader!

Enkele jaren speelde ik met de gedachte om een operatie te ondergaan voor een borstverkleining. Jarenlang lang voelde ik mijzelf onzeker omdat mijn borsten totaal niet bij mijn lichaam pasten. Mijn jassen moest ik een maat groter kopen omdat ze anders niet dicht gingen. Toen heb ik de stap genomen en een afspraak gemaakt met dokter Bauwland bij Sanavisie.
De heer Bauwland gaf mij vertrouwen en wist precies wat ik wilde. Ik zag enorm op tegen de operatie, echter heeft het geweldige team en de heer Bauwland mij er doorheen gesleept. Mijn angst was achteraf gezien nergens voor nodig. Ik had geen pijn, voelde me goed en na vier dagen zat ik zelfs al op het terras! De revalidatie ging voorspoedig. Deze relatieve kleine ingreep heeft mijn leven vele malen verbeterd! Sanavisie, met de heer Bauwland in het bijzonder, enorm bedankt!

16. August 2015

Beste Sophie,
Hartelijk bedankt voor je reactie op Trustpilot! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je kwaliteit van leven nu nog beter is dan voor de operatie.

Groeten Team Sanavisie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sanavisie geeft je het vertrouwen en kwaliteit!

Vorig jaar heb ik gekozen voor een borstvergroting. Iets waar ik mijn hele leven al over na dacht en waar ik ook erg mee zat. Bikini´s die nooit pastte hebben me vaak verdrietig en onzeker gemaakt. De keuze om het te gaan doen was snel gemaakt toen ik bij Sanavisie kwam. Ze stelde me bij mijn eerste consult meteen op mijn gemak en het voelde vertrouwd. Diezelfde dag heb ik een afspraak gemaakt. Ze luisteren echt naar wat je wilt en kijken wat bij jouw lichaam past. Je word heel goed ontvangen en ze geven je alle zorg en aandacht zodat het voor jezelf comfortabel word omdat ik ergens toch een beetje zenuwachtig was.
Het resultaat is super geworden! Ik ben 23 jaar en zeg nu al zelf dat ik het echt veel eerder had moeten doen. Mijn bikini´s passen perfect en ik ben veel zelfverzekerder geworden. Dus ook al is er een lichte twijfel, als je je er al zo lang onzeker door voelt, is die twijfel niet nodig. Bij Sanavisie luisteren ze precies naar wat jij wilt!!

28. Juli 2015

Beste W,

Wat een leuke reactie, fijn om te lezen dat je nu veel zelfverzekerder bent en dat je bikini weer perfect past!
Geniet ervan!
Groet team Sanavisie

Geweldig

Het is een fijne clinic Bij binnenkomst van de praktijk daar heerst rust en gezelligheid je merkt niet dat je in een clinic bent dus rust gevend
En wat ook fijn is ze leggen alles heel goed uit ze hebben de tijd voor jouw
Je kan alles vragen en het is je en jij wat ook fijn is .
Dan voel je je op je gemak wat ook erg belangrijk is want je bent altijd zenuwachtig als je naar een dokter gaat
En de verpleeg kundige die er zijn zijn ook erg vriendelijk en leggen alles op een rustige manier uit
Vind ik ook erg belangrijk dus al met al alleen maar lof .en het resultaat mag er ook zijn dus in een woord geweldig

28. Juli 2015

Antwort von Bauland Kliniek

Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

deze kliniek kan ik iedereen aanraden.

Jaren getwijfeld over borstvergroting,had ik het maar eerder gedaan. Mijn angst was de narcose,de pijn en dat het niet mooi zou worden.ik Ben toen naar mill gegaan naar dokter bouwland,ik had daar heen heel goed gevoel bij (was al bij meerderen artsen geweest)uitleg was duidelijk en ze nemen ook de tijd voor je. Toen ik onder narcose ging hebben de artsen mij zo fijn geholpen en gerustgesteld. De pijn, dat viel mij heel erg mee,je krijgt genoeg pijnstillers mee. Maar wat naruurlijk heel belangrijk is is het resultaat,mijn borsten zijn heel mooi geworden.

23. Juli 2015

Beste mevrouw W.

Hartelijk dank voor uw referentie! Wij vinden het fijn om te lezen dat alles goed is gegaan en dat u zo tevreden bent met het resultaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig resultaat, begeleiding tot in de puntjes geregeld

Toen ik na mijn borstverkleining nieuwe bh's ging kopen, zei de verkoopster: 'ik heb vaak borsten gezien na een verkleining, maar nog nooit zo mooi als bij jou!'. Zelf was ik al enorm tevreden met het resultaat, maar dat werd nu helemaal bevestigd.
Vanaf de intake tot het laatste gesprek na de operatie was het gevoel goed: een professioneel, betrokken team. Iedereen vond het belangrijk dat alles voor de patiënt naar tevredenheid verliep. Ik ben ongelofelijk blij en denk vaak: dit had ik veel eerder moeten doen!
Bedankt Stijn Bauland en team.

21. Juli 2015

Beste Caroline,

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent na je operatie.

uiterst tevreden

Ik ben geopereerd aan mijn borsten. Over het resultaat de voorafgaande- en de eindgesprekken ben ik zeer tevreden. Je word bijzonder goed geholpen, geen 1 vraag is teveel. Ook tijdens de behandel dag word je super verzorgd.

21. Juli 2015

Antwort von Bauland Kliniek

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling!

Zeer tevreden van A tot Z

Ik ben in Feb. 2015 geholpen aan mijn borsten. Vergroting met protheses achter de borstspier. Al jaren de wens om ze groter te maken maar ik had geen lelijke borsten en cup B en was bang dat ze niet zouden worden hoe ik het in mijn hoofd had. Ondertussen veel ervaringen met vriendinnen kunnen delen en een paar daarvan waren in Mill geweest bij Sanavisie. Goede recensies en mooi eindresultaat. Na een gesprek met dhr. Bauland was ik overtuigd dat ik hier goed zat. Ze werken met de beste protheses op de markt ( zelfs levenslange garantie ), ze doen er alles aan om eerlijk alle risico's en verwachtingen door te spreken. Ze nemen alle tijd voor je en geven je het gevoel dat je nooit teveel bent, bv nog eens bellen bij vragen, enz. Ook nadat het geld bij hun binnen is ben je nog steeds koning als klant en is de nazorg heel belangrijk voor hun. Dat blijkt wel in alles. Ook bij het wakker worden werd ik ontzettend lief verzorgd. Iedereen is vriendelijk en aardig. Ook verlaat je pas de kliniek als de pijn onder controle is en krijg je nog een schema met pijnbestrijding mee voor thuis. Daardoor was het allemaal goed te doen. Ik heb 2 kleine sneetjes van ca. 5 cm onder mijn borst die je alleen ziet als je er echt onder kijkt. De huid daarboven is iets ongevoeliger geworden en verder geen complicaties gehad. Gevoel in mijn tepels is er ook nog gewoon. Ik had best geld kunnen besparen door ergens anders de ingreep te laten doen, maar wilde voor mijn gevoel door de beste kliniek geholpen worden zodat ik zelf er alles aan gedaan had om een mooi eindresultaat te krijgen en de complicaties zo ver het kan te minimaliseren. Het was het meer dan waard en bij een e.t. andere ingreep in de toekomst klop ik weer bij Sanavisie aan.

28. Mai 2015

Antwort von Bauland Kliniek

Beste Noortje, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat we je hebben kunnen helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit had ik eerder moeten doen!

Veel te lang gewacht met een buikcorrectie.
Al jaren had ik de balen van mijn dikke buik. Lijnen hielp niet meer, mijn gezicht werd steeds smaller, maar mijn buik bleef. Vier keer per week sporten zorgde voor een goede conditie, maar het vetschort , boven op mijn goed getrainde buikspieren, bleef zitten.
De enige mogelijkheid leek een buikwandcorrectie, maar vervelende ervaring met een narcose ( 30 jaar geleden) , en de angst voor pijn hielden me tegen. Bovendien kon ik toch niet met een baan en 3 kleine kinderen een lange tijd uit de running zijn.
Op advies van een sportcollega toch de stap naar Mill genomen om een liposuctie te bespreken. Van dr. Bauland begreep ik dat liposuctie een optie was, maar dat een echt mooie resultaat alleen door een buikwandcorrectie zou kunnen.
Uiteindelijk , met bibberende knieën, heb ik besloten er voor te gaan. Wat is me dat meegevallen. Ik heb nauwelijks pijn en helemaal geen last van de narcose gehad. Herstelperiode was veel korter dan verwacht. ( de 5e dag na de operatie zat ik al weer in de bioscoop!) Een prachtig resultaat. Ik had dit veel eerder moeten doen.
Chantal

9. Februar 2015

Beste Chantal,

Heel erg bedankt voor deze beoordeling! We horen heel vaak de kreet 'dit had ik veel eerder moeten doen' fijn om te horen dat je een juiste keuze hebt gemaakt.

Super kliniek

Ik ben 7 weken geleden geopereerd bij Sanavisie voor een borstvergroting. Ik ben geholpen door Dr Bauland, super fijne chirurg en ik voelde mij meteen op me gemak bij hem. Na lang twijfelen heb ik de stap genomen om me te laten opereren, ik heb 300cc ronde inplantaten, ik ben nu van een 75A cup naar een 75C cup gegaan en het ziet er heel natuurlijk uit. Je wordt hier ook goed geholpen door de assistentes, ze helpen je mee met het passen en geven eerlijk hun mening wat het beste bij je past.
Dag van operatie werd is goed verzorgd en alled werd goed uitgelegd wat ze gingen doen en wat er ging gebeuren. Na de operatie werd ik op mijn wenken bediend. weinig tot geen pijn gehad na de operatie.
Het eindresultaat mag er zijn er ik voel me na jaren eindelijk een vrouw. Ik ben zeer tevreden over het resultaat maar ook zeker over de gehele behandeling.

8. Dezember 2014

Dikke Tien

In mei en juni tweemaal voorlichtingsgesprekken gehad met Dr. Fabre
Dr. Fabre is een vriendelijke, rustige en kundige plastische chirurgie die je duidelijk uitlegt wat het resultaat van de ingrepen gaat worden zodat je weet wat haalbaar is. In september was het dan zover, ik mocht komen voor een macslift, wenkbrauwlift en lipofilling van het gelaat. Ik persoonlijk heb voor deze ingrepen gekozen, in overleg met Dr. Fabre, omdat ik vond dat ik de laatste jaren er moe en uitgeblust uitzag. De dag van de operatie ben ik zeer goed opgevangen door het operatieteam, zowel voor als na de operatie hebben ze de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en mij aandacht te geven. De dag na de operatie moest ik terug voor controle, ook hier werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Sanavisie heeft ook een 24-uur service zodat je bij twijfel, pijn en spoed ze altijd kunt bellen. Gelukkig niet nodig gehad maar toch een veilig idee dat je altijd geholpen wordt. Na 7 weken op controle geweest bij Dr. Fabre. Zowel hij als ik zijn zeer tevreden over het resultaat. Over 3 maanden nogmaals op controle. Ik geef Sanavisie voor hun zorg, aandacht, professionaliteit en behandeling een dikke tien. Geen minpunten of aandachtspunten kunnen ontdekken en als ik in de toekomst opnieuw iets wil laten doen dan twijfel ik geen seconde maar dan ga ik zeker weer naar Sanavisie en Dr. Fabre terug.
Hierbij wil ik het gehele team, die mijn operatie mogelijk heeft gemaakt, laten weten dat ik ze zeer dankbaar ben voor hun hulp voor, tijdens en na de operatie. Met vriendelijke groet, Arianne Mentzel

3. November 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben goed behandeld, kijk er goed op terug.

Het was of je thuis kwam , werd goed op me gemak gesteld.
Personeel behulpzaam, vriendelijk ,tijd voor je vragen die je had.
stelde je gerust voor de operatie,
Zou andere mensen mijn beleving vertelen,
en adviseren om na sanavisie te gaan.

27. Oktober 2014

Geweldig!

Ik heb een borstverkleining gehad en dr Bauland heeft mij geopereerd. Ondanks mijn angst voor de narcose en een aantal andere dingen, ben ik uitstekend geholpen. Uiteindelijk heb ik geen pijn gehad na de operatie en alles is me heel erg meegevallen. Ik woon best wel ver van Mill, maar heb gewoon een nachtje geslapen. In de dagen erna ben ik een paar keer gebeld door de kliniek om te vragen of alles goedgaat. Ik ben uiterst tevreden met hoe mijn borsten er nu uitzien en over de manier waarop de kliniek mij verzorgd heeft. Iets beters had ik mij niet kunnen wensen!

23. Oktober 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel, snel, aardig, kennis van zaken, betrouwbaar, en een goeie prijs.

In augustus heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Sanavisie Bodyclinic. Ik zag er ook niet tegenop, maar hoe alles ging was helemaal geweldig. Een snelle afspraak, vriendelijke medewerkers, kortom ik zou iedereen aanraden die tegen deze ingreep opziet niet te twijfelen maar gewoon te doen.
Binnen 2 weken na de ingreep zag je er niks meer van, alleen hoe mooi het resultaat is geworden.
Het zegt genoeg dat er mensen in de wachtruimte zaten te wachten die bv uit Groningen en den Bosch kwamen.

9. Oktober 2014

Geweldig,beste keus ooit

Borsten.....met die van mij ben ik al vanaf de middelbare niet blij.
Na 2 kinderen te hebben gekregen toch maar eens naar zo'n info avond gegaan. Afspraak gemaakt om die vervolgens toch maar weer af te zeggen.Nu 6 jaar later en 25 kg lichter toch maar weer de stoute schoenen
aangetrokken,niets stond mij nu meer in de weg. Afspraak gemaakt op 9 juli, 5 augustus kon ik al onder het mes,zoooo blij.
Ik had die afspraak helemaal niet moeten afzeggen de eerste keer wat een gemiste kans. Wat een fijne kliniek, lieve mensen en kundige mensen ik kan alleen maar zeggen niet twijfelen DOEN. Ik ben zo blij met mijn nieuwe borsten het is nu 7 weken geleden en nog steeds sta ik het liefst hele dagen voor de spiegel,ze zijn zo mooi en worden alleen nog maar mooier.
Sanavisie,dokter Bauland, BEDANKT.

Vriendelijke Groet Nathalie Smits

27. September 2014

Antwort von Bauland Kliniek

Wat goed om te lezen Nathalie! Bedankt voor deze beoordeling.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr