SanaDerm Bewertungen 34

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne behandelingen met super lieve dames die je op je gemak stellen. Wordt naar mijn idee echt naar je geluisterd en mee gedacht zonder je dingen aan te smeren. Behandelruimtes zijn ook prima en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd een warm welkom bij Sanaderm! Na een vriendelijk telefoon gesprek heb ik besloten om voor de LPG behandeling te gaan bij Sanaderm. Bij de intake nemen ze de tijd voor je en geven ze een eerl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sanaderm is in alle opzichten een uitstekend bedrijf: vriendelijke en vakkundige medewerksters en een prima outillage. Wij hebben erg geboft met Annemieke: een bijzonder talent. dat mij, na jaren... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionele begeleiding en behandeling. Hele prettige sfeer en vriendelijke medewerkers. Katinka legt alles rond micro needling, peeling en bindweefselmassage goed uit, heeft oog en oor voor je en... Mehr ansehen

1. Hautpflegeklinik

Vom Unternehmen geschrieben

SanaDerm is een huidtherapeutische praktijk en schoonheidssalon die al meer dan 24 jaar actief is in Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische en cosmedische zorg, waarbij we voortdurend blijven innoveren en de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. Ons deskundige team bestaat uit drie ervaren schoonheidsspecialistes, waarvan twee tevens (medisch) pedicure zijn, één gewichtsconsulente, een huidtherapeut, een masseuse, drie baliemedewerksters en een cosmetisch arts. Wij bieden een breed scala aan behandelingen. Zoals endermologie, cryolipolyse, pedicure, gellak, cryotherapie, acnetherapie, verschillende behandelingen tegen huidveroudering, roodheid en pigment, zoals peelings en microneedling, maar ook tatoeages en pigmentvlekken verwijderen met de PicoPlus laser. Ook bieden wij botox en filler behandelingen aan. Daarnaast bieden wij afslanken met het eiwitrijke SanaSlank dieet aan. Wij zijn trots op onze expertise als huidtherapeutische praktijk en schoonheidssalon en staan klaar om u te helpen uw huidproblemen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak!

4,7

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Super tevreden

Ik ben gisteren geweest voor mijn wenkbrauwen en het harsen van mijn gezicht. Is weer erg mooi gedaan en de naverzorging na het harsen is altijd erg prettig. Meiden bedankt weer 😘

8. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hallo

Hallo, we hebben geprobeerd hier service te krijgen voor mijn zoon, maar het was een compleet fiasco en teleurstelling.Zonder ons de behandeling voor mijn zoon goed en adequaat uit te leggen, werd er direct met de behandeling gestart.De behandeling was helemaal niet effectief.

Aan het einde van de behandeling kwamen we erachter dat de procedure niet gedekt werd door onze verzekering.

We hebben dit allemaal doorstaan, wat ons echt van streek maakt is dat mijn vrouw en kind werden vastgehouden omdat ze zeiden dat ze de rekening van 50 euro niet konden betalen omdat ze niet genoeg geld bij zich hadden.

Ik heb het op deze manier via de telefoon geprobeerd uit te leggen.‘Mijn vrouw had geen geld meegenomen, omdat ze dacht dat onze verzekering het wel zou betalen.Ik moet ook thuis blijven met onze baby.Laat daarom mijn vrouw thuiskomen en dan kom ik daar en voer de betaling uit. Ik zei.De vrouwelijke medewerker bij de receptie wilde ons niet verstaan, ook al legden we onze situatie uit.Hierdoor kon mijn vrouw het zorgcentrum Sanderm verlaten, op voorwaarde dat ze de identiteitskaart van mijn zoon achterliet.

Het is een beschamende situatie dat het belangrijkste huidverzorgingscentrum van de stad Hoorn anno 2024 mensen vasthoudt voor een rekening van 50 euro en hen alleen vrijlaat op voorwaarde dat ze hun identiteitsbewijs achterlaten.

Het interessante is dat we al eerder een dienst van deze instelling hebben ontvangen voor misschien wel 1200 euro.

Ik zie deze situatie niet bij het bedrijf Sanaderm.Het was geheel de persoonlijke schuld en onbeschoftheid van de officier daar.Maar het is de plicht van het bedrijf Sanaderm om ze te exploiteren en er toezicht op te houden.

Ik schrijf deze verklaring specifiek zodat ik hoop dat andere mensen nooit meer in deze kleine en onbeschofte situatie zullen terechtkomen waar wij in terecht zijn gekomen.

8. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren een goede ervaring

Ik ben al meerdere jaren een trouwe klant m.b.t. de endermologiebehandelingen en mijn ervaring is consistent positief geweest. De deskundigheid en aandacht die ik bij elke behandeling ontvang, zijn echt uitzonderlijk. Het personeel is ongelooflijk behulpzaam en altijd bereid om dat extra stapje te zetten om ervoor te zorgen dat ik tevreden ben. Hun professionaliteit en klantgerichtheid maken elke behandeling aangenaam. Ik waardeer hun toewijding en de persoonlijke benadering die ze elke keer weer bieden. Ik ben dankbaar voor de jarenlange goede behandelingen en raad iedereen aan die op zoek is naar betrouwbaarheid en kwaliteit om hierheen te gaan.

27. April 2024

Zeer positieve ervaring!

legt alles rond micro needling, peeling en bindweefselmassage goed uit, heeft oog en oor voor je en zorgt ervoor dat ik nu al weer zin heb in de volgende keer.

25. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd een warm welkom bij Sanaderm

Altijd een warm welkom bij Sanaderm! Na een vriendelijk telefoon gesprek heb ik besloten om voor de LPG behandeling te gaan bij Sanaderm. Bij de intake nemen ze de tijd voor je en geven ze een eerlijk advies.
Ik ben super blij met de behandelingen want mijn benen stralen weer! Vriendelijk, behulpzaam personeel en iedereen werkt zeer professioneel.

8. April 2024

Onthaasten

Zo eens in de 5/6 weken ga ik naar Sanaderm voor een gezichtsbehandeling met massage. Heerlijk ontspannend, voel mij er erg op mijn gemak en kom er altijd helemaal tevreden vandaan. Professionele, maar ook hele lieve mensen.

Erg professionele aanpak!

Erg professionele aanpak voor endermologie behandeling. Goed persoonlijk behandelplan gebaseerd op je eigen huid en wat nodig is.

Geweldig

Wat kan ik zeggen, slechts één ding, ik kom al meer dan zeven jaar bij Sanaderm en ik heb nog steeds kippenvel na elke behandeling. De meisjes begrijpen mij als hun eigen zus. Tegelijkertijd volledige professionaliteit en een hoge persoonlijke cultuur van het personeel.

Heel tevreden!

Eind december bij Sanaderm terecht gekomen en sindsdien word ik hier elke week weer mega fijn behandeld. Wat een lieve mensen werken hier. Ik zou Sanaderm zeker aanraden bij andere.

16. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr