Sami Afro Hair and Beauty Centre Bewertungen 89

TrustScore 2 von 5

2,0

Producten besteld maar ze hebben moeite met tellen daar denk ik zoals ik al in meerdere reviews achteraf lees. Heel onprofessioneel dit en contact kan je niet met ze krijgen dus je kan wel fluiten... Mehr ansehen

Mooie producten besteld maar omdat ze na 3 dagen nog niet verzonden waren heb ik zelf moeten mailen. Dat kan een incident zijn maar er miste ook 3 producten en zijn nog niet zijn nageleverd of gecred... Mehr ansehen

Deze organisatie gaat niet vriendelijk om met de klant! Ik heb een aantal stuks van een bepaald artikel besteld met de Black Friday sale en volledig betaald via IDEAl. Vervolgens wordt ik na de deal g... Mehr ansehen

I ordered products from last week, and I was amazed at how quickly it arrived. The packaging was secure, ensuring the item was undamaged. The customer service was exceptional, as they kept me updated... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  2. Kosmetikproduktehersteller
  3. Anbieter von Extensions
  4. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Ontdek het toppunt van haarperfectie bij Sami Afro Hair & Beauty Center, de toonaangevende haarwinkel in Amsterdam, Nederland, met meer dan 10 jaar expertise en passie voor het leveren van eersteklas haaroplossingen. Van luxe shampoos en conditioners tot prachtige haarstukken, wij stellen een gevarieerde selectie samen die zowel mannen als vrouwen aanspreekt. Stap in een wereld van eindeloze mogelijkheden met ons assortiment producten dat is ontworpen voor elk haartype, of het nu steil of krullend is. Onze schappen tonen een indrukwekkende line-up van gerenommeerde merken, waaronder Shea Moisture, Tgin, Red One en Novex. Bij Sami Hair verkopen we niet alleen producten; we creëren ervaringen die je haarspel naar nieuwe hoogten tillen!

2,0

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Producten zijn goed en goeie service!

Producten zijn goed. Ik heb het niet de volgende dag in huis gekregen. Ik heb gemaild en ze hebben mij gebeld met excuses ivm met verhuizing. En hebben het die avond persoonlijk mijn producten geleverd ! Ik vind dat heel netjes en een goeie service. En alles was netjes in een tasje met pakbon. Omdat het niet de volgende dag was geleverd 4 sterren. Anders zeker 5 sterren! Ik ga de volgende keer zeker weer hier bestellen! Top service!

1. Juli 2022

The best in de Randstad.

SamiHair de beste haar winkel in de Randstad. Alles wat je nodig hebt vindt je daar, en mochten ze het niet hebben, zijn ze altijd bereid om het voor je bij te bestellen.
Al meer dan 20 jaar trouwe klant. En nu met de Online website en beschikbaarheid om te bestellen en geleverd te krijgen wordt het alleen nog beter. Maar mocht je eens een keer in Amsterdam zuidoost zijn, is het een aanrader om even de winkel in te lopen!
Vriendelijke, jong en actief personeel, meiden die weten waar ze het over hebben, maakt niet uit of je vraag haar of huid gerelateerd is !

3. Februar 2022

ik ben zeer tevreden

ik vind ze heel vriendelijk en behulpzaam,en geduldig.ik ga vaker daar bestellen.ook zijn ze bij samihair heel eerlijk.wat ze beloven doen ze ook.ik vind het fijn dat ik daar bijna al mijn lievelingsproducten gevonden heb,en fijn in de de aanbieding.

31. Dezember 2021

Verkoop van blackhairproducten is een serieuze zaak, en niet voor prutsers.

Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Als iets niet op voorraad is, moet het verwerkt worden op de site zodat het niet besteld kan worden. Maar oke, het kan gebeuren. Neem in zo'n geval direct contact om te overleggen over een ander oplossing. Dat heeft dit bedrijf niet gedaan. Op de dag dat ik mijn producten zou ontvangen, ontving ik een bericht dat mijn bestelling terugbetaald zou worden. Toen ik via de mail vroeg hoe dat kan, werd ik dezelfde dag gebeld. Kreeg een wazig verhaal te horen, dat ze mij een paar keer hadden gebeld en gemaild maar niet kunnen bereiken. Nou, ik had geen gemiste oproepen en ook geen mail ontvangen, ook niet in de spambox. Het is dat ik nu 1 ster moest kiezen. Ze verdienen niet eens 1 ster wat mij betreft.

15. November 2021