SameneenkoekopenBewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf.

Ik heb 4 maanden geprobeerd/volgehouden om vegan te eten, maar ik ging heel eenzijdig eten. Ik hou van vlees, hoe vervelend ik dat ook vind i.v.m. dierenleed.

Dat de aangesloten boeren de dieren goed voer en een goed leven geven en dat er slechts 1 of 2 koeien per keer naar het slachthuis worden gebracht (in plaats van de verschrikkelijke massale veetransporten die vaak wel dagenlang duren), voelt voor mij beter.

Dat de dieren goed eten krijgen en goed verzorgd worden proef ik echt wel! Sterker nog, mijn katten proeven dat óók. Het grootste deel van mijn bestelling is steeds voor hen.

Ik voer mijn katten al sinds het jaar 2000 rauw vlees en zelfs het kleine poesje dat al een paar jaar geen vlees meer wilde eten, eet nu ineens weer met smaak grof gemalen rundergehakt en scharrelhoen. Dat maakt me enorm gelukkig, dat is heel goed voor haar gebitje, vochtinname en spijsvertering. De andere twee katten eten al het vlees (ook 1x per week orgaanvlees zoals lever) met enorm veel smaak. Als ik het zelf al niet had geproefd dat het zóveel beter smaakt, dan had ik het wel aan mijn katten gezien hoe goed dit vlees is.

Ook de bezorging met Trunkrs is perfect, zorgvuldige bezorging door vriendelijke en professionele medewerkers die weten hoe belangrijk het is om dit soort producten zorgvuldig te leveren. Al met al een dikke 10. Ik heb al een aantal bestellingen gedaan en dat blijf ik, zeker met de interessante aanbiedingen die ik in de mail krijg, zeker doen!

2. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd topkwaliteit en een geweldige service!

Wat een verademing: een bedrijf dat echt doet wat het belooft! De communicatie verloopt soepel, vriendelijk en snel – vragen worden vrijwel direct beantwoord en ze doen wat ze beloven. Het vlees is van kwalitatief hoog niveau, mals en smaakvol, je proeft gewoon dat de dieren met zorg zijn opgevoed. Ik ben inmiddels toe aan mijn derde bestelling en kan met volle overtuiging zeggen: dit is een aanrader van de bovenste plank!

9. Oktober 2025

Niets dan lof voor Huub en Kirsten

Niets dan lof voor Huub en Kirsten. Hun concept en service klopt gewoon. Wij genieten steeds van een heerlijk stukje vlees of kip, waarbij de wetenschap dat deze dieren in elk geval een goed leven hebben gehad, ons zeer aanspreekt.
Overzichtelijke website met grote keuze aan producten, een duidelijk en makkelijke navigeer module, heerlijke recepten en een correcte levering.
Kortom, wij, Tessa en Ado raden SamenEenKoeKopen.nl een ieder aan:-)

19. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Compleet waardeloze service!

Oorspronkelijk niets dan lof voor dit bedrijf, maar na verloop van tijd is het snel van heel goed tot ver ondermaats gegaan.
Echt goedkoop is het vlees daar al lang niet meer, maar de nieuwe verzending is een compleet drama en als het fout gaat, hebben ze natuurlijk nergens schuld aan. Dan is het wat lacherig "gewoon Murphy's law" (letterlijk!) en los je het maar op dat er voor ruim 160 euro vlees zonder reden 3 weken te laat bezorgd wordt en precies als je op vakantie bent. Mijn probleem dus... Een volslagen onvermogen om service te leveren!

6. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwaliteitsvlees voor een schappelijke prijs

Heb vorige week mijn eerste bestelling binnen gekregen. Het vlees is van heel goede kwaliteit ( nog niet ingevroren geweest), ruikt vers en smaakt heel goed. Ook zijn er geen chemische stoffen toegevoegd aan het vlees ( slechts zout en kruiden). Voor ons was het ook belangrijk dat de dieren goed behandeld worden.

7. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr