Oplichters. Jurk van 45 euro besteld. Slechte kwaliteit, retour is onmogelijk. Je krijgt eerst 5 mails met aanbiedingen, daarna een retourformulier waarvan de gevens niet kloppen. Vervolgens minimaal... Mehr ansehen
. Rotzooi uit China . De website opent met een bedrog: . die winkel Salvano is niet van hen! . Salvano verkoopt vanuit China . Niets wordt ‘dezelfde dag verzonden’ . Twee artikelen bet... Mehr ansehen
2 blouses besteld voor samen 80 euro. Na 3 weken wachten blijken de blouses uit China te komen. Het zijn geheel andere blouses dan degene die ik besteld heb, zeer slechte kwaliteit, veel te groot... Mehr ansehen
Blijven mij al weken aan t lijntje houden , zou op 1/2 dagen hier zijn en is al een maand …krijg wel steeds een standaard antwoord via mail terug maar tot op heden nog niets ontvangen … ik koop er alv... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Opgelicht: koop hier niet!
Online kopen bij Salvano – wees gewaarschuwd!
Ik heb via Instagram bij Silvano een overhemd besteld, De ogenschijnlijk professionele uitstraling en belofte van “niet tevreden, geld terug binnen 30 dagen” trok mij aan. Helaas bleek dat mooie praat.
Het shirt dat ik ontving was van bijzonder slechte kwaliteit, met een afgeknipt labeltje in de kraag en een stof die niet te definiëren viel. Het leek nergens op. Het pakketje was verzonden vanaf een adres in Schiedam, maar voor een retour moest ik het naar hun magazijn in China sturen – op eigen kosten!
De verzendkosten zouden hoger zijn dan het shirt zelf.
Ik heb meerdere keren gevraagd om het retouradres in China en een retourformulier, maar kreeg hier geen reactie op. (Dat magazijn bestaat waarschijnlijk niet eens !)
Uiteindelijk boden ze mij 25% van het aankoopbedrag als “compensatie” aan – een schijntje, en geen oplossing.
Het bedrijf “Salvano” is totaal niet transparant en speelt duidelijk een smerig spelletje. Ik voel me opgelicht en wil anderen waarschuwen: koop hier niet!
Ik ben teleurgesteld over de kwaliteit…
Ik ben teleurgesteld over de kwaliteit van het geleverde product. Het materiaal en de kleur van het geleverde product komen niet overeen met wat in de advertenties wordt beloofd. Terugsturen aan China is een te dure aangelegenheid. Mijn advies aan potentiële klanten: Niet kopen.
Mijn ervaring met de internetwinkel van Salvano.nl is desastreus.
Mijn ervaring met de internetwinkel van Salvano was ronduit desastreus in feite schandalig.
Nadat ik kleding had besteld, bleek bij aflevering dat de artikelen zeer slecht tot onvolledig afgewerkt waren, zeker niet dat wat op hun website wordt getoond.
Ik heb dit op hun verzoek aangetoond met duidelijke foto’s.
Het grootste probleem ontstond toen ik, om die reden de bestelling als retour aanmeldde.
Ze vragen maar liefst 50 euro voor het retourneren van deze bestelling omdat ze aangeven dat hun magazijn in China ligt.
Ze waren wel bereid een vergoeding aan te bieden van 25% van de aankoop.
Deze gang van zaken vind ik hoogst kwalijk.
Ze verwijzen naar kleine lettertjes waarin ze geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van hun producten.
Dit alles voelt voor mij als puur bedrog.
Ik raad iedereen ten zeerste aan om bij Salvano nooit iets te bestellen.
Ik heb bij deze nepwinkel mijn leergeld betaald!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.