Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. De tog sig god tid og guidede mig telefonisk igennem tilslutningen af termostaterne til styringen.
SALUS Controls is a lead supplier of energy control solutions focused primarily on the European professional market channel. Think Heating, Think SALUS.
Rønhøjvej 12, 8300, Odder, Dänemark
Vi har fået installeret gulvvarme og valgt Salus til regulering og overvågning af varmesystemet. Opsætning til SmartPhone gav udfordringer og Salus blev kontaktet. Rune fra Salus tilbød at komme forbi og bistå med opsætningen. I løbet af 1 time var opsætningen gennemført.
Vi kan absolut anbefale Salus, både produktet og den kundevenlige service, som vi er blivet mødt med hos Salus.

Fantastisk god service!
Jeg kontaktede i dag SALUS, da jeg havde problemer med min gulvvarme. Rune var super god til at guide mig igennem hvordan det hele skulle indstilles samt at sikre sig, at alt kørte som det skulle. Jeg følte mig virkelig i gode hænder og nu virker alt som det skal. TAK!

Antwort von SALUS Nordic A/S
Igen må jeg give dem 5 stjerner for god og hurtig support.

Antwort von SALUS Nordic A/S
TOP KLASSE produkt og service.
Konverteret mit gamle wavin gulvvarme styring til SALUS.
Prisen er det halve af de andre større fabrikanter, men bare termostater i super flot finish og aluminimum hus, er klasser bedre end andre. Fik virkelig følelse af kvalitet her.
Genopladelige termostater som ingen af de andre fabrikanter har tænkt på.
Bund solid forbindelse via gateway (zigbee).
Brugsvejledninger er lidt mangelfulde, men deres service er bare i top. Lynhurtigt respons og så var den fixet.
Så alle der overvejer Danfoss, wavi, Roth osv. drop det og vælge SALUS.

Antwort von SALUS Nordic A/S
Købte nyt hus med Salus Controls installeret. Da jeg ikke var bekendt med systemet kontaktede jeg Salus og fik fantastisk vejledning samt tilsendt manglende beslag.
Dejligt med god service!!
Kunden er i fokus😁 Desværre kan jeg kun give 5-stjerner, i fortjener endnu flere.
I er hurtige til at vende tilbage, og går meget langt for jeres kunder hos kundeservice/ teknisk support.
Jeg kan kun anbefale andre at købe jeres produkter, det skuffer ikke.
Mange virksomheder kunne godt lære af jeres tilgang til kunder og kundeservice.

Antwort von SALUS Nordic A/S
Oplever udelukkende hurtigt og kompetent kundeservice. Virkelig fremragende!!!!

Antwort von SALUS Nordic A/S
Fedt firma, fra kundeservice medarbejderen til direktøren er de professionelle, venlige og vigtigst af alt løsningsorienteret. Modtog idag gulvvarme styring, og havde det monteret indenfor en lille time uden problemer. Kan på det varmeste anbefale dette firma.

Vanvittig god kundeservice!
Havde lidt udfordringer med opsætning og tilpasning, men hele vejen igennem har kundeservice været med på banen, med en følelse af, at VI har et problem der skal løses Stor tommel op til Lennart - han bør have en lønforhøjelse ;-)
Generelt god styring og app, der er velintegreret i Google Home / Assistant.
Eneste forbedrings forslag er onetouch funktion i app. Hvis man eks laver en til ferie, kunne det være smart, at den hopper ind på kalenderen for en ny ferie, i stedet for at starte den tidligere

Antwort von SALUS Nordic A/S
Kundeservice er i top, virkelig et firma som brænder for deres produkter og har indgående kendskab til dem. Overskuelig APP med lækre faciliteter mht. temperatur overvågning, ekstern lysstyring osv.
Køb det og oplev at gulvvarmestyring ikke bare er kedeligt - men spændende og muligheder for besparelser med nattesænkning osv.

Antwort von SALUS Nordic A/S
Godt produkt og god kundeservice.
Selv om nedenstående måske virker som en masse brok og som om produktet ikke virker skal det ses ift. at jeg har haft det i drift i ca 2,5 år på nuværende tidspunkt samt at ved henvendelser er der taget hånd om eventuelle problemer med det samme nærmest uanset dag og tidspunkt.
I forbindelse med gennemgribende renovering af bolig installerede jeg Salus for 2 år siden i hele hytten. Det har nu kørt i 2 år uden de store problemer og det er et system som jeg godt kan anbefale. Det ville dog være rart hvis det ikke var et lukket system men i stedet kunne snakke sammen med andre systemer.
Mere dybdegående om min oplevelse. Jeg skifter batteri efter behov på rumfølere og ventilhoveder. Jeg havde en rumføler for et halvt års tid siden som pludseligt brugte 4 stk aaa batterier på en uges tid og har lige haft oplevelsen igen på en anden rumføler. I foråret fik jeg tilsendt en ny rumføler uden beregning og her anden gang har de taget konsekvensen og fremsendt nye rumfølere til resten af huset. Rigtig god service men ærgerligt at det går i stykker så tidligt. Det er jo ikke ligefrem et gratis system. De gjorde dog opmærksom på at de tilsyneladende har fået en dårlig sending tilbage i starten af 2018 og de står ved de problemer som dette giver samt retter op på dem. Så håber jeg bare på at det nu virker og at jeg ikke står med samme problem igen om et par år og skal starte forfra.
Ved første indstilling af system kan det godt tage lidt tid at få til at lykkedes men læs brugervejledning og det hjælper. Dette er nok et symptom på at anlægget ikke er særligt intuitivt, hvilket det absolut ikke er.
De små motorer som er i ventilhoveder kan godt have tendens til at støje lidt. Det er dog ikke værre end at man ikke høre det under almindelig samtale men det er på godt jysk træls at høre på i soveværelset når man forsøger at falde i søvn. Havde jeg tænkt mig om under renovering var ventiler og ventilhoveder blevet placeret i teknikken og så havde jeg nøjedes med at placere rumføler ude i det enkelte rum. Det havde givet en bedre løsning ift. støj og servicering havde været langt lettere at udføre.
På min installation har jeg 3 gulvvarmekredse. Disse er selvfølgelig etableret med gulvvarmeshunt efter alle kunstens regler og det kører bare. Det eneste problem som jeg har her er at KV værdi på temperaturregulering af shunt er for stor til den vandmængde som jeg skal bruge og dermed bliver temperaturen i min gulvvarme forholdsvis høj. Det havde ikke været et problem hvis jeg havde haft større areal af gulvvarme men fremløbstemperatur på 45+ grader er til den gode side hvis der nu havde været trægulv/parket og ikke klinker i de arealer som er opvarmet med gulvvarme.
Min app viser at gateway tilsyneladende ikke har ordentlig kontakt til internettet. Jeg har oplyst Salus om dette og er blevet hjulpet videre en højhellig søndag aften med telefonisk bistand. Det er bare rigtig god service.
Tidligere havde jeg Danfoss Link system. Det var mere intuitivt og forsøgte rent faktisk at styre så ønsket temperatur var opnået på det tidspunkt hvor behovet var der modsat Salus, som først åbner/lukker for varmen til forudsat bestemt tid. Det betyder at jeg aktivt skal "tænde" for varmen et par timer før jeg skal bruge den og ligeledes lukke ned et par timer før der ikke er behov mere. Ved de indstillinger som foretages indledningsvis skal man være opmærksom på dette men i dagligdagen tænker man ikke over det. Min oplevelse med Salus kontra Danfoss Link er at Salus er mere præcis i målinger. Salus måler også på faktisk rumtempereratur i stedet for lige ved varmekilden som kan være delvist skjult bag gardiner, møbler eller andet så måling ikke er repræsentativ. Dertil skal det selvfølgelig siges at føler kun måler præcist hvor den sidder. I et ældre hus med dårligt isolerede ydervægge kan det godt tænkes at rumtemperatur skal stilles lidt højt for at få ordentlig varme i hele rummet og derved sikre at der ikke er kolde zoner. Det vurdere jeg havde været tilfældet uanset valg af produkt.
Jeg har installeret salus aktuatorer, termostater og kontrolboks på et eksisterende, ældre, gulvvarmeanlæg og det har været en fantastisk oplevelse. Jeg fik masser af kyndig rådgivning fra deres konsulent da jeg stadig var ved at researche, produkterne var lette at installere, og da jeg havde et enkelt spørgsmål undervejs, var hjælpen kun et telefonopkald væk.
Stor anbefaling!

Antwort von SALUS Nordic A/S
Har nu haft Salus Smart-Home til styring af gulvvarme og radiatorer i lidt over 2 år. Generelt er jeg tilfreds med produktet selv om der har været nogle bump undervejs.
For et år siden oplevede jeg at enkelte af de selvbalancerende telestater på gulvvarmen holdt op med at virke.
Jeg kontaktede Salus kundeservice, og fik promte hjælp. Alle mine telestater bliv skiftet til en nyere udgave uden beregning (dejligt med en producent der giver 5 års garanti på deres produkt).
Her for 2 uger siden, begyndte min ene rumtermostat at spise batterierne på under en uge, jeg troede først det var dårlige batterier, men efter 3 sæt var konklusionen at der var noget galt med termostaten. Jeg tog fat på kundeservice igen, og lige som sidst var der upåklagelig service. Salus havde haft en produktion af termostater hvor denne fejl fandtes, og selvom jeg kun havde een termostat der fejlede, sende de 10 nye, så jeg kunne skufte dem alle på een gang.
Jeg må sige at det er sjældent jeg oplever så god en kundeservice, og et firma der i den grad står bag deres produkter.
Deres app er god og funktionel, dog er der visse ønsker til forbedring, så som push-besked når batterier skal skiftes, mulighed for hurtigt at sænke temp med 10 grader ved ferie etc.
Jeg kan kun varmt anbefale Salus løsninger til smart varmestyring af hjemmet, produkterne virker super, og ikke mindst er firmaet bag super hjælpsomme når der opstår spørgsmål/problemer.

Antwort von SALUS Nordic A/S
Super kundeservice. Hurtig svartider og fed app som muliggør man kan kontrollere gulvvarmen via mobil/tablet.

Antwort von SALUS Nordic A/S
Fremragende produkter, har sparet mange penge på varme styrring af vores parcelhus, super service ved telefonisk henvendelse, meget kompetente og venlige, mine bedste anbefalinger herfra,,,

Antwort von SALUS Nordic A/S
Godt produkt og en enestående god service.
Jeg har været i kontakt med Salus både i forbindelse med planlægning og reklamationer, og servicen har hver gang været helt fantastisk.

Antwort von SALUS Nordic A/S
Hurtigt svar, hurtig service, hurtig medarbejder. Fantastisk service.
SALUS Nordic er nye på Trustpilot. Jeg spurgte, om der var et sted, jeg kunne anmelde dem, da jeg gerne ville kvittere for en fantastisk kundeoplevelse (som man desværre oplever alt for sjældent). Jeg havde en defekt termostat, hvilket jeg kontaktede Salus om. Samme dag (i deres ferie) fik jeg svar, og dagen efter at de var retur på arbejde, kom en flink og hjælpsom medarbejder ud for at skifte termostaten. Alt gik hurtigt og smurt. Så 5+ stjerner herfra.

Antwort von SALUS Nordic A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.