Jeg har fået de fineste krøller og så fin og hyggelig salon oplevelse ♥️♥️ Kommer helt sikkert igen 🦋❤️
Unternehmen hat geantwortet
Som 87årig har jeg naturligvis oplevet mange frisører, men ingen bedre end Yegane, indehaveren af Salon Elisa, opkaldt efter hendes datter.. Frisøren husker for hver gang nøjagtig, hvordan jeg øns... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har været hos Salon Elisa flere gange nu og er altid yderst tilfreds med resultatet. Har lige været der igen i dag, og har fået rigtig flotte lyse striber, klippet spidser, dejlig hovedbundsmassage og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været kunde i mange år og har altid fået den bedste service. Er super glad for mine lyse striber, der heldigvis dækker næsten alt det grå😅 Og altid gode klipninger til rimelige priser ifht... Mehr ansehen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Jeg er fast kunde hos salon elisa.
Jeg har rigtig tykt og mørkt hår og hun formår altid at få mit hør lysnet flot og kold tonet op!❤️

Antwort von Salonelisa
Jeg har været kunde i mange år og har altid fået den bedste service.
Er super glad for mine lyse striber, der heldigvis dækker næsten alt det grå😅
Og altid gode klipninger til rimelige priser ifht mange andre steder.

Antwort von Salonelisa
Fik lyse striber på udvoksninger samt klipning. Omhyggelig frisør der gør sig umage med mange staniolpakker og med at komme tættest muligt på hovedbunden.

Antwort von Salonelisa
Jeg er fast klippe-kunde i Salon Elisa, og altid tilfreds!

Antwort von Salonelisa
Kan varmt anbefales. Meget tilfreds med resultatet hver gang.

Antwort von Salonelisa
Har været kunde i lang tid og er tilfreds med både klip service

Antwort von Salonelisa
God klipning og styling med søde mennesker
Tusind tak for god service og naturligt striber
Meget fin klipning!
Jeg er kommet jævnligt hos salonelisa og oplever altid god service og høj faglighed. Altid mødt med en god og venlig betjening.

Antwort von Salonelisa
God og professionel behandling. Fuld tilfredshed.

Antwort von Salonelisa
Jeg må indrømme at det er den dårligeste klipning jeg har fået i mit liv...
Jeg kommer med flere reference billeder og har et par mindre kriterier som jeg ved er afgørende for at min frisure bliver god.
Dog erfare jeg at intet af hverken billede og kriterier blev lyttet til. Det er aaalt for kort, skævt i siderne og hendes udtyndingssaks har ikke givet mig andet end små hår der stritter lige op i luften. (hun nævnte vidst også den var købt i Føtex)
Så hvis du ønsker en klipning som kræver den midste ekspertise, så ville jeg klart fraråde dig at tage herned.
Det virker ikke til at hun har en rigtig uddanelse som frisør.
Det er første gang jeg prøvede salonen og jeg er meget glad for resultatet. Babylights, toning og klip, kommer helt sikkert igen. Tak til frisør og ejer Yegane Zargazade for en rigtig god oplevelse.

Antwort von Salonelisa
Jeg er meget tilfreds med Elisa Salon, og jeg er glad for at jeg valgte denne salon og de var rigtig sød
Da jeg tog til salon Elisa, var det meget godt og Maria klippede min datters hår meget godt, og de opførte sig rigtig godt og var kloge og havde rigtig god service. Frisøren gjorde et godt stykke arbejde og jeg takker for den fremragende behandling 🙏🏻
Min snart 3årige skulle klippes, og er ikke super vild med at gå til frisøren. Jeg fandt salon elisa, som netop skriver, at de er gode til børn. Vi kommer ind, og det irriterer mig stadig, at jeg ikke fulgte min mavefornemmelse og gik igen. Vi blev mødt af Maria, som umiddelbart virkede sød, men sådan lidt for meget overfor min søn, at det føltes lidt fake. Det starter fint ud, men som tiden skrider frem, brokker Maria sig over min søns kraftige hår (hvilket jeg endda har fortalt om), hun taler også højt om, at det er svært. Hun "hvisker", at der er en saks hun ikke vil bruge for den er farlig- det kan min søn godt høre, hvilket ikke gør situationen bedre. Som tiden går, bliver min søn utryg og hun sukker over, at han ikke sidder stille osv.. min søn bliver på ingen måde mødt i øjenhøjde. Min søn har fået neglelak på en finger, hvilket hun også tillader sig at kommentere med, at det skal drenge da ikke have. Alt i alt, er jeg så ærgerlig over, at vi blev, men bliver nok lidt for høflig. Maria gik meget mere op i håret end hvorvidt min søn havde det godt (håret blev stadig skævt, men det betyder ikke så meget for mig, hvis bare min søn har en god oplevelse - hvilket han bestemt ikke havde) så skævt hår og total upædagogisk "frisør". Jeg burde faktisk ikke have betalt. Jo mere, jeg tænker over oplevelsen, jo mere vred bliver jeg. Den ene stjerne var for de to juice min søn fik, hvoraf den ene kom efter jet fortalte om min utilfredshed.
Jeg stoppede klipningen til sidst og hun blev ved at insistere på en skæv tot, for tænk hvis jeg fortalte andre, at han havde fået klippet skævt hår hos hende. Jeg synes det er værre, at man opfører sig så upædagogisk.
Jeg er i dybest set i chok!
Jeg kom tilfældigt ind på Salon Elisa sidste sommer, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Jeg har nu fået mit hår klippet og med lys striber der to gange, og jeg går altid meget imponeret og forelsket i mit hår klip og farve. Jeg kan varmt anbefale et besøg!

Antwort von Salonelisa
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.