Future Female Founders – af Sally Lavrsen Bewertungen 17

4,3

1. Unterricht
  2. Coaching-Zentrum

Vom Unternehmen geschrieben

I Future Female Founders hjælper vi piger i alderen 18-30 år, hvordan de kan bygge en sund og sjov online business, der kan tjene dem +30.000 kr./måned på 15 timers arbejde pr. uge

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Et alletiders kursus

Et alletiders kursus! Sally er en god koordinator, coach og ordstyrer. Det har været en fornøjelse at følge kurset. Jeg kan varmt anbefale det. Det er struktureret og nemt at følge, og derudover er der også mulighed for vejledning både hos Sally selv og fra de andre kompetente kvinder i fællesskabet!

23. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt, gennemført og trygt!

Jeg har været rigtig glad og tilfreds med kurset. Det har været professionelt, gennemført og jeg har følt mig godt taget i hånden hele vejen.
Jeg savnede lidt mere personlig kontakt og fællesskab undervejs, men alt i alt en rigtig god oplevelse og et kursus, jeg varmt kan anbefale :)

23. Dezember 2025

1. Dezember 2025
Future Female Founders – af Sally Lavrsen-Logo

Antwort von Future Female Founders – af Sally Lavrsen

Hej Kasper

Det her er tydeligvis ikke en reel anmeldelse af Future Female Founders, der udelukkende er for piger.

Jeg har ingen Kasper eller andre drenge i Future Female Founders, derfor har du måske bare set dig sur på sådan en skøn fredag aften her? Jeg håber du er okay.

Sidst men ikke mindst, så tror jeg du skal læse op på, hvad et pyramidespil er. For hvis du havde gjort det, så havde du vidst med 100% sikkerhed, at der absolut ikke er tale om det. Hvis du havde lavet din research havde du også set, at jeg faktisk hjælper piger med at starte en virksomhed, hvor de tjener deres egne penge.

Kh. Sally

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig godt kursus, men vær sikker på du er klar

Nu har jeg været en del af kurset i nogle måneder, og har været meget tilfreds med det! Som du kan læse på alle de andre gode anmeldelser, er det et godt kursus, og sally er rigtig god til at hjælpe en igennem det hele.

Inden du vælger selv at hoppe ud i det her forløb, vil jeg dog råde dig til at tænke lidt over hvorvidt du er tilfreds med at tage det skridt/den risiko som der jo altid vil være i at bruge så meget tid og penge på noget, hvor resultaterne kan variere og virke utilregnelige. Det her er jo en del anderledes end et normalt 8-16 job, hvor man går på arbejde og så får løn. Der skal ligges en del timer i, hvor du ikke nødvendigvis ved hvornår du ser et udbytte af din indsats.
Det er noget jeg har bemærket at ikke alle på kurset har været lige godt forberedt på at håndtere, inklusiv mig selv, så det synes jeg er vigtigt at tage med i sine overvejelser, inden man vælger at starte future female founders.

Er man sikker på at man er klar til livet som selvstændig, kan jeg varmt anbefale sallys kursus.

22. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kursus med mærkbare resultater

Future Female Founders er et virkelig godt kursus, og Sally er en fremragende formidler. Hun guider dig hele vejen med opbakkende støtte og deler generøst ud af sin viden og erfaring.

Jeg startede min rejse den 7. juni 2025 – og allerede efter 2 måneder har jeg lukket to kunder og fået et samarbejde med en virksomhed, der selv kontaktede mig efter at have set mine opslag på LinkedIn.

Det var aldrig sket uden FFF-kurset, og jeg er oprigtigt glad for, at jeg tog beslutningen om at starte mit eget. Kan varmt anbefales!

18. Juli 2025

Anbefaler

Sally er en dygtig formidler og kurset er supergodt struktureret. Man kan mærke at Sally er investeret og altid klar til at hjælpe. Det har været en fornøjelse at blive en del af Future Female Founders community-Stor anbefaling herfra!

28. Juli 2025

Et meget spændende kursus

Sally tager dig i hånden fra allerførste skridt og viser dig, hvordan du kan skabe noget helt fra bunden.

Kurset er overskueligt struktureret og meget nemt at følge. Jeg synes, det har været et fremragende forløb. Det er tydeligt, at Sally har lagt masser af tid og energi i det for at sikre, at man føler sig godt klædt på, når man selv vil starte sin egen virksomhed.

Jeg kan ikke sige andet end: Hvis du overvejer det her, så kan jeg virkelig varmt anbefale det. 🌼

13. Juni 2025

Kæmpe anbefalding!

Et virkelig gennemført kursus der indeholder alt den information man har brug for at kunne starte som selvstændig.

Man kan virkelig mærke at Sally har tænkt over at få alt med så man føler sig klar til at starte. Både i forhold til den praktiske del, men også når det gælder mindset, hvilket jeg personligt har haft stor glæde af!

Derudover er Sally en mega god mentor som altid er til rådighed og man føler sig virkelig støttet. Det gør en kæmpe forskel og specielt i starten hvor det hele er nyt.

Kan klart anbefalde future female founders og særligt Sally som mentor. Hun er en kæmpe støtte og altid klar med sparring❤️

8. Juni 2025

Mega lærerig rejse!

Mega glad for at have startet, og så endda med hjælp fra sødeste Sally. Sally har været en kæmpe støtte helt fra start og man kan bare mærke hun brænder for hjælpe hendes piger bedst muligt.
Kæmpe anbefaling

26. Mai 2025

Gennemført fantastisk!

Jeg er lidt blown away over hvor fantastisk et kursus det er og endnu mere over hvor kæmpe stort et stykke arbejde, Sally har lagt i det. Du bliver holdt i hånden hele vejen igennem og hvis du bare den mindste smule tvivler, bliver du grebet af både Sally og et helt vildt skønt community bestående af en masse andre søde piger der er i samme båd som du. Og kurset er fuldstændig gennemført!

Sally er så god til at følge op på en, guide og hjælpe på vej. Hun har et kæmpe stort og varmt hjerte som man virkelig kan mærke, brænder for at hjælpe unge kvinder med at forfølge deres drøm.

Med hånden på hjertet, er dette min varmeste anbefaling!

10. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et fantastisk kursus og oplevelse med…

Et fantastisk kursus og oplevelse med Sally's støtte hele vejen!

Helt fra starten af, kunne jeg mærke, at dette var noget jeg kunne føle mig tryg i. Kursus går meget grundigt i gennem alt viden, man skal have med sig, og ikke mindst, FFF - community, er en af de vigtigste støttepille vi har. Man føler aldrig, at man er alene.

Så hvis du bliver i tvivl, om det er noget for dig eller ej, så vil jeg 100% anbefale dig at prøve, for du ved aldrig om den beslutning du har foretaget dig, måske er det vigtigste første skridt mod dine drømme <3

8. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Future Female Founders er et fantastisk…

Future Female Founders er et fantastisk fællesskab for ambitiøse kvinder 👩‍💻

Sally Lavrsen er ikke bare en dygtig mentor – hun er ved din side hele vejen. Guider og støtter dig, når du har brug for det ✨

Her får du ikke kun strategisk viden, men også et stærkt netværk og konkrete værktøjer, der hjælper dig med at vækste din virksomhed 📈

Kan varmt anbefales til enhver kvindelig founder, der vil lykkes med sin vision! ⭐

15. März 2025

Fuldstændig gennemført!

Sallys kursus er mega gennemført og kommer ned og forklarer de mindste detaljer fra start til slut.

Man kan mærke hun brænder for det og brænder for at hjælpe en lige meget hvad der trykker. Kan kun anbefales!

25. Februar 2025

Fantastisk kursus!

Helt fantastisk kursus og dygtig mentor!

Selve forretningsideen er jo naturligvis ideel. Et marked der ikke er crowded, og man kan selv vælge hvilken niche og retning man har interesse for.

Kurset kører så fra A-Z: Fra start og mindset til alt hvad man skal vide under salgsmøder og en god pitch.
Herudover står Sally selv til rådighed gennem processen, kommer med tips og svarer på spørgsmål til kundemøder og strategier.

Der er opbygget et netværk af spændene, unge og ambitiøse kvinder på kurset, vi hepper på hinanden, kommer med tips og bygger hinandens selvtillid op.

Der er lagt et kæmpe stykke arbejde i kurset, og det kan mærkes!

10. Februar 2025

Virkelig gennemørt kurses!

Virkelig gennemørt kurses!
Du føler virkelig du bliver taget godt i hånden og ikke bare bliver efterladt med en masse videoer.
Sally er virkelig god til lige at følge op på en, og sørge for at man er med.
Jeg føler mig så heldig over at være en del af det her community og glæder mig så meget til denne rejse!

3. Februar 2025

Virkelig gennemført kursus!

Virkelig gennemført kursus!

Fra start til slut bliver du taget i hånden på
fineste vis, og du er aldrig ladt alene, hvis du oplever udfordringer eller tvivler på processen. Sally er der 100% til at støtte dig, og det sejeste community af andre piger i samme båd, er der også til at bakke dig op.

Jeg garanterer dig, at du føler dig godt klædt
på til at kontakte potentielle kunder på LinkedIn, når du har gennemført kurset.

Kæmpe anbefaling og 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

29. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr