Salemedia Bewertungen 25

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Step gekocht. 'Verloren' bij post nl. Meerdere keren contact proberen opnemen via email en chat zonder ooit een reactie gekregen te hebben... los het zelf maar op zeg maar.... EDIT NA REACTIE E... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Elektrofachmarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

SaleMedia.nl - Is de website om een computer / laptop / server of andere hardware te bestellen, zoekt u een accu of scherm, of zoekt u server onderdelen of comp

3,7

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Scherp geprijsd en snelle service

Extra geheugen besteld voor een al wat oudere iMac. Via Bol bij deze webshop gekocht. Snel en goed verpakt geleverd. Helaas werkte één module niet goed. Contact opgenomen, mail werd binnen het uur beantwoord. Vrijwel direct is een vervangend product gestuurd en alles werkt nu naar behoren.

27. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Computergeheugen goed en snel geleverd

Wilde laptop voorzien van wat extra RAM-geheugen en was op zoek naar een specifiek Samsung typenr. Salemedia had de beste prijs en dus bij hen besteld. Ze verstuurden goed beschermd als brievenbuspost zonder verzendkosten. Geheugen werkt als een zonnetje. Mooie eerste ervaring met Salemedia!

17. Februar 2026

Step gekocht Ninebot G30

Step gekocht. 'Verloren' bij post nl.

EDIT NA REACTIE
Er is idd een terugbetaling gebeurd via bol.com na 10dagen , Maar was niet gemakkelijk aangezien het eerst via de partner moet gaan (enkel verzender kan een onderzoek starten bij postnl). Heeft nu veel langer geduurd hierdoor.
Postnl is niet in jullie handen maar een antwoord 'we zijn ermee bezig' was leuk geweest. Mails zijn ook leesbaar na het weekend. Er was contact opgenomen naar jullie bol webwinkel 'best for sale' en julilie chat optie 'salemedia' Meer dan 10dagen niets vernomen van jullie. Nu jammer gekocht aan 399€.. verloren. Bestel maar een nieuwe.. Nieuwe prijs 499€..

10. Juli 2025

Antwort von Salemedia

Hartelijk dank voor uw bericht.

Graag informeren wij u dat wij van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 10:00 tot 18:00 uur. In het weekend zijn wij gesloten.

Wat betreft uw bestelling via bol.com: omdat deze via dat platform is geplaatst, verzoeken wij u vriendelijk om verdere correspondentie hierover via bol.com te laten verlopen.

Uw bestelling is helaas geannuleerd vanwege een melding van PostNL: "In opslag calamiteit tot nader order." Wij hebben hierop actie ondernomen en contact gezocht met zowel PostNL als bol.com om duidelijkheid te krijgen over de oorzaak, maar hebben tot op heden geen verdere toelichting ontvangen.

U gaf aan dat u ons eerder gemaild heeft, maar wij hebben helaas geen e-mail van u in onze inbox kunnen terugvinden. Mogelijk is er iets misgegaan met de verzending ervan.

Wij adviseren u vriendelijk om ook bij bol.com een melding te maken over de situatie met PostNL. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, maar willen benadrukken dat dit buiten onze controle valt. Uiteraard doen wij ons best om te helpen waar mogelijk.

Salemedia.

Misleidende oplader – echte output slechts 90W

Ik heb bij Salemedia een Dell oplader (slim) 130W - 7.4 x 5.0mm besteld. Op de sticker staat 130W, maar mijn Dell BIOS toont duidelijk dat het maar 90W output geeft. Dit is misleiding – je krijgt niet waarvoor je betaalt.

Dit is pure oplichting. Let op toekomstige kopers! Check altijd de werkelijke output via je BIOS, niet alleen wat er op de sticker staat.

Conclusie: Koop hier niet als je kwaliteit of eerlijkheid verwacht.

28. Juni 2025

Antwort von Salemedia

Bedankt voor uw feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet.

Bij Salemedia streven wij ernaar om al onze producten zorgvuldig te controleren en eerlijk te beschrijven. Het spijt ons te horen dat u problemen ervaart met de oplader. Wij nemen uw melding zeer serieus en willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

Wij nodigen u uit om direct contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 18:00 uur en helpen u graag verder. U kunt ons bellen, mailen of via onze website een bericht sturen. Samen kunnen we kijken naar een passende oplossing, zoals vervanging of een eventuele terugbetaling.

Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Mocht het probleem naar tevredenheid zijn opgelost, zouden wij het erg op prijs stellen als u uw review wilt aanpassen naar een positieve beoordeling.

Team Salemedia

Maakt beloftes niet waar

Weer een bedrijf dat zijn beloftes niet waarmaakt. Op de site staat expliciet vermeld: Voor 16:00 uur besteld is dezelfde (werk)dag verzonden! Dus heb ik daar vrijdagmiddag rond 15:00 uur een voeding voor mijn laptop besteld. Deze werd echter niet verstuurd diezelfde dag. Maandag weer gekeken en rond 15:00 uur dan maar gemaild. Toen kwam er pas een mail dat het werd verzonden. Maar Track&Trace geeft ook nu, dinsdagmiddag 16:00 uur, aan: Zending nog niet ontvangen of verwerkt. Conclusie: laat je niet verleiden door mooie praatjes en koop hier niets als je haast hebt.

18. März 2025

Hallo allemaal,

Hallo allemaal,
Ik heb ongeveer 4 maanden geleden een hb oplader op Salemedia.nl gekocht. De oplader is na 3 maanden kapot geworden. Ik heb een email naar de klantenservice gestuurd. Ze hebben mij snel een nieuwe hb oplader gestuurd.
Dankuwel Salemedia.

15. Januar 2025

Geweldige service

Geweldige service, eerste zending was bij PostNL uit de envelop verdwenen, toen ik dit meldde bij SaleMedia werd er zonder er een probleem van te maken meteen toegezegd dat er een nieuwe verzendpoging werd gedaan, die ik vandaag met inhoud heb ontvangen. Echt top een aanrader dit bedrijf!!!

12. Oktober 2024

Mooie prijs

Cam Module gekocht voor zeer nette prijs. Snelle gratis levering. Zeer tevreden.

6. April 2024

Scherpe prijs & snel geleverd

Soms lijkt een aanbieding te mooi, dus voor de zekerheid met Klarna besteld. Scheelt immers gedoe als iets niet bevalt of niet wordt geleverd. Was nergens voor nodig geweest. In het weekend besteld en maandag om 9.52 hadden ze het al bij een DHL punt ingeleverd voor verzending. De nieuwe Sat ontvanger de volgende dag in ontvangst genomen, deze was netjes verpakt en voldoet geheel aan de verwachting. Kortom, mooi artikel voor een goede prijs en snel geleverd.

5. Februar 2024

Erg tevreden

Ik heb een subwoofer gekocht. Na online bestellen kon ik het direct afhalen. De heren waren zeer vriendelijk en behulpzaam met al mijn vragen.

27. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb helaas een slechte ervaring…

Ik heb helaas een slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Ik had een laptoptas van HP besteld 15-12-2023 in de maat 14inch, maar ik kreeg na 2 dagen een tas in maat 15,5 inch geleverd. Op zich nog niks aan de hand, foutje kan. Nadat ik een mail had gestuurd om het probleem aan te geven kreeg ik een mail terug. met het antwoord dat de tas die hun hadden gestuurd duurder was. met de mededeling dat het wel goed zo is.( let wel 3 euro duurder). Wel raar want het gaat niet om de prijs, maar om de maat. Met de tas die ik geleverd kreeg zat mijn laptop er zo in, dat hij geen enkele protectie bied, dus dat is geen oplossing. Ik heb gelijk een mail terug gestuurd met de mededeling dat ik er niet mee akkoord ga. en dat ik de tas wil hebben die ik besteld had 14inch dus. Na 1,5 weken nog geen reactie dus ik maar bellen. De man was eerst geirriteert aan de telefoon,maar goed we hadden de afspraak gemaakt om de correcte tas te sturen en een retourbon voor de andere tas zodat deze terug kon sturen. Na 2 weken nog niks ontvangen. ook heb ik tussendoor nog en mail gestuurd en natuurlijk geen reactie. Ik denk dat meneer had gedacht die komt van ver dus die komt vast niet langs. Jammer voor hem het interesseert mij niet dat ik dik en uur heen en een uur terug in de auto moet zitten(koste meer dan de tas) dus vandaag 5-1-2024 stond ik onaangekondigt voor zijn snuffert. Meneertje wist precies waar ik voor kwam en wist niet hoe snel hij de tas moest omruilen zonder woordenwisseling. De service van dit bedrijf is ver beneden pijl. De levering was snel maar service hoef je niet op te rekenen. Ik ga hier niet meer bestellen en ik hoop voor meneer dat hij de volgende keer netjes de klachten oplost, want ik weet zeker dat er mensen zijn die ook terug komen en iets minder vriendelijk zijn.

15. Dezember 2023

Antwort von Salemedia

Ik kan in uw review inderdaad zien dat u ontevreden bent. Maar wat zo jammer is dat je heel aannames doet wat betreft onze intentie qua handelen.

Wij staan juist bekend om onze uiterst goede service. Dat kan je zien aan onze reviews op google en op webwinkelkeur. Dat dit soms verkeerd gaat geef ik toe. Je bent er duidelijk heel emotioneel van geworden. Dat kan ik duidelijk terug zien in je reactie. Je bent zelf nog verder gegaan. Je bent op zoek naar Trustpilot en daar ben je ook nog eens je gal gaan spuwen. We hebben deze situatie niet goed ingeschat. Hadden wij zeker beter moeten doen. Een leermoment van ons. Mijn collega die deze zaak behandeld had oprecht niet door wat een paar centimeter kan betekenen voor een laptoptas. Als er nog iets is wat we kunnen doen om uw leed enigszins te verzachten, horen wij het graag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De MacBook oplader van salemedia ging…

De MacBook oplader van salemedia ging na een paar maanden kapot bij normaal gebruik en ze weigeren mij de garantie te geven waar ik recht op heb.

Na het kapot gaan was het heel moeilijk sale media te bereiken. Ik heb veel e-mails moeten sturen en erachteraan bellen voordat ik een reactie kreeg. Eerst moet ik foto’s van het product maken zodat ze “konden zien of er garantie was”. Toen heb ik weer niks gehoord.

De reactie nadat ik weer contact opgenomen had was dat ik hem op eigen kosten kon terug sturen (heel merkwaardig) en dat ze een onderzoek zouden doen om te kijken of de schade onder de garantie valt. Als het niet onder de garantie valt dan zijn de kosten voor mij.

Dit is niet legaal! Volgens de wet hebben consumenten recht op garantie als een product binnen een jaar kapot gaat.

Toen heb ik de oplader op vrijdag terug gestuurd. Sinds ik op woensdag nog steeds niets gehoord had belde ik. Van sale media wist ik inmiddels dat ze zo slecht georganiseerd zijn dat als je zelf geen actie onderneemt je niks van ze kunt verwachten.

Ik kreeg een zeer onbeschofte verkoper aan de telefoon. Hij verweet me te liegen dat de kwaliteit laag is want ze “hebben alleen hoge kwaliteit”. Hij zei herhaaldelijk dat ik opdringerig ben en geduld moet hebben want het kan weken duren.
Nou ik vertrouw sale media niet. Ik heb gewoon recht op de garantie en dit is een trucje om niks terug te hoeven betalen!

Nu heeft dezelfde man mij ge-e-maild: “Ik heb u net aan de telefoon gehad. Graag geen ongegronde claim maken door te zeggen dat het een slechte kwaliteit adapters is omdat jouw expert dat zegt. Zo werkt het helaas niet.
Ik kan bij deze zeggen dat op basis van hoe de oplader eruit ziet de garantieclaim bij deze wordt afgewezen. De behuizing is door externe factoren zo heet geworden en zodanig aangetast dat de oplader kapot is gegaan.”

Sale media heeft geen bewijs voor deze claim! De oplader werd gewoon altijd zeer heet. Bovendien kunnen zij helemaal niet bepalen of er wel of niet garantie op zit. Ik heb er gewoon wettelijk recht op binnen een jaar. Bovendien moet sale media volgens de wet bewijs aanleveren dat de schade door “externe factoren” kapot is gegaan. Dat bewijs hebben ze niet.

Feedback voor salemedia:

1: verbeter je klantenservice (reageer spoedig) en behandel je klanten met respect.
2: Hou je aan de wet! Dupeer geen consumenten!

1. November 2023

Antwort von Salemedia

Garantie is onderhevig aan voorwaarden. Normaal gesproken zijn wij heel coulant in gevallen waar geen (of twijfel) sprake is van garantie
Maar u bent een bijzonder geval. U heeft dit artikel in mei aangeschaft. Onlangs is deze oplader bezweken. U benadert ons via de mail en EIST letterlijk uw geld gerug. Vervolgens krijgt u van ons een mail met wat de volgende stappen zijn. U stuurt ons namelijk foto's van een lader die geel verkleurd is en beschadigingen vertoont.
Daar bent u het niet mee een en belt ons vervolgens op en eist van alles en doet allerlei ongegronde claims over de kwaliteit van de lader. U geeft ons niet de mogelijkheid om de situatie goed op te lossen.
U stuur de lader vervolgens op en verwacht binnen enkele dagen al antwoord op de garantie claim. U belt ons daarna nogmaals en begin te dreigen met het achterlaten van een slechte review.
Gelukkig is ons beleid dat wij ons niet laten chanteren met reviews. Wij geloven in onze producten en dienstverlening. Dat kun u zien aan onze reviews. Die zijn overwegend erg positief.

Heel jammer dit.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr