Das sagen Bewerter
Jag är verkligen nöjd med min upplevelse hos denna webbutik! Personal en är superbra – vänliga, hjälpsamma och engagerade hela vägen. Butiken håller hög kvalitet, med ett brett och välutvalt utbud... Mehr ansehen
Bra kvalitet på varorna och service kan bara säga Bra saker om företaget jag har handlat mycket av dom och kommer fortsätta att handla Mvh Ricky i Göteborg
Beställde en T4E HDP50 Gen2 7,5J med tillbehör och fick hem det supersnabbt, knappt 48 timmar efter lagd beställning. Allt kom fram väl packat och välbehållen. Vissa artiklar levererades inte i förp... Mehr ansehen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Beställningar har kommit fram snabbt
Beställningar har kommit fram snabbt, och snabb återkoppling via mail när man har frågor.
Bra kvalitet på varorna och service …
Mvh Ricky i Göteborg
Bra produkter till bra pris
Super nöjd fick även lite extra saker…
Super nöjd fick även lite extra saker med skickat pga strul med deras skrivare så är super nöjd som sagt. Tog även kontakt då jag hade lite problem med produkten problemet låg hos mig och inte dom men fick tipps som löste allt något dom inte hadde behövt gjort men det gjorde som. Kollar redan på nästa beställning från dom
En mycket bra affär mycket trevligt…
En mycket bra affär mycket trevligt kille 👦 dit går man gärna
Jag är verkligen nöjd med min…
Jag är verkligen nöjd med min upplevelse hos denna webbutik!
Personal en är superbra – vänliga, hjälpsamma och engagerade hela vägen. Butiken håller hög kvalitet, med ett brett och välutvalt utbud som gör det enkelt att hitta det man söker. Servicen är god och personlig, och leveransen var både snabb och proffsig. Varorna kom fram i perfekt skick och tidigare än jag förväntade mig.
En helt igenom positiv köpupplevelse. Kommer absolut att handla här igen!
5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Super fast service.
Helt ok men dåliga pilar
7 dagar från beställning till leverans så är väl helt ok, dock var pilarna till hdp50 dålig kvalité då de 3dprintade gummiplopparna lossnade och flög iväg vid användning.
I mitt tycke kan pilarna därav ses som en engångsprodukt.
Snabbt och smidigt...🤗
Rekommenderas varmt!
Fantastiska produkter till oerhört viktigt bra priser! En av de bästa leverantörerna på marknaden! Rekommenderas varmt!
Snabb leverans. Någon liten detalj saknades men det fixades snabbt efter att jag påpekat. Kommer definitivt handla där igen.
Snabb leverans och bra kundkontakt👍🏻
Allting guld
Allting guld, omtänksamma människor som på egen bekostnad rättade till ett misstag jag gjort vid beställning, supersnabb leverans och bra priser/utbud. Andra gången jag handlar där och lär bli fler.
Snabbt och smidigt!
Snabbhet med pålitliga produkter !
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.