Safariresor Bewertungen 548

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra personal på safari ,boende. Bra boenden.Maten toppklass på Diamond Matenzi. Safari boendet hade inte mat i toppklas. Visum skulle alla köpt på plats, gick mycket snabbare.On line kön var en kat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Överlag mycket bra resa. Väldigt fina boenden som väl motsvarade förväntningarna. Mycket nöjd med vår guide och all logistik. Flexibla vid planeringen av resan och duktiga på att anpassa den efter v... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fick en fantastisk resa med oförglömliga minnen. Mycket bra boenden och vår safariguide var helt otroligt kunnig, rolig och tog oss till de allra bästa platserna och vyerna av djuren. Kombinatio... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dyreopplevelsene var fantastiske. Karakter 5. Guiden var kunnskapsrik, fant de store kattene og hadde en behagelig væremåte. Han fortjener 5 stjerner. Teltene får karakter 3. Maten var stedets... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reisebüro
  2. Reiseanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Safariresor.se erbjuder skräddarsydda resor till Östafrika & Sydafrika med sol och bad på Kenyas & Tanzanias kust samt Mauritius, Seychellerna och Zanzibar.

Resor du med oss får du alltid:

Vom Unternehmen geschrieben

Ett skräddarsytt program
Vi tar fram varje program utifrån era önskemål, vilket ger stor flexibilitet kring utresedatum, upplägg och längd – allt är möjligt!
Privat guide & privat fordon
På alla safariresor i Östafrika har ni ert egna safarifordon och er egna guide. På så vis sätts er grupp i fokus och ni kan anpassa dagarna efter era önskemål. Alltifrån utflykter utanför program till upplägg på dagarna går att anpassa.
Stor lokalförankring
Vår grundare och hans familj har varit på plats och bott i Östafrika under långa perioder sen 1944. Tack vare vår lokala förankring har vi skaffat oss de bästa tänkbara partners på plats. Partners som kommer göra allt för att ni ska få den absolut bästa upplevelsen med minnen för livet, men också partner som värnar och respekterar djuren, naturen och miljön de vistas i.
Service dygnet runt
Under er resa, har ni 24/7 service där ni både har kontaktpersoner på plats på er destinationen med också ett journummer som ni kan ringa för att få prata med oss på plats i Sverige.
Trygghet
Vi har arrangerat resor till Afrika sedan 2012 och ställer ut resegaranti mot kammarkollegiet, detta ger dig en stor trygghet som kund att du alltid kommer få genomföra din resa. Vi är även medlemmar i svenska resebyrå- och arrangörsföreningen.

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bra reise opplegg

Bra reise opplegg. Praktisk å bli møtt på flyplassen. Min bagasje sto igjen i Amsterdam men lokal kontaktperson hentet den og fikk den levert til meg (etter fire dager)
Mattias

26. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fick en fantastisk resa

Vi fick en fantastisk resa med oförglömliga minnen.
Kombinationen safari i Tanzania och härliga dagar på härliga Zanzibar är magisk.

8. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Safari och sol resa

Ett bra företag och boka Safari och solresa med. Välorganiserat. Dom hjälpte oss och boka om vår flygresa. När allt strulade och Qatars flygplats stängde.

15. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Safarin var en fantastisk upplevelse.

Safarin var en fantastisk upplevelse.
Det hela upplägget var bra, aktiviteter, resor mellan platserna och boenden.
Flexibla och hjälpsamma.

16. März 2026

Antwort von Safariresor

Tack så mycket för ditt omdöme och fina feedback!

Flott tur og guide

Flott tur og guide! Safarireiser ordnet så vi ikke fikk ødelagt noen av safaridagene da vi havnet i flytrøbbel i stockholm og ankom Tanzania 1 døgn forsinket.

8. März 2026

Antwort von Safariresor

Tack för ert fina omdöme!

Profesjonelt

Profesjonelt, ryddig og trygt. Raske svar på det vi lurte på i forkant & de snudde seg rundt og ordnet ny hjemreise da situasjonen i Midt-Østen gjorde det umulig å mellomlande der.

Opplevelsen med safari og Zanzibar var utrolig bra. Et eventyr for alle!

6. März 2026

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Safari- og badeferie

Safari- og badeferie
Opplevde at Safarireiser leverte på standard raskt og greit, men ikke noe utover det. De forsikret oss om gode badeforhold på østkysten av Zanzibar ved høyvann, noe som ikke stemte
Videre. Vi fikk en del regn på turen, noe de hadde utelukket i forkant. Men slikt skjer
Safarien var fin, vi så mange ulike dyr, inkl «the big five». Mye «afrikansk masasje» i bilen som kjørte fort for at vi skulle se flest mulig dyr. Reiste ut etter frokost hver dag og tilbake i fire, fem tiden. Gode luncher Queens camp var hyggelig og flott plassert midt i parken
Vi visste at det var varmt på Zanzibar, men fuktigheten var vi uforberedt på. For varmt!
Stone var spennende, Tembo house hotell var sentralt og greit. (Kjøp av sightseeing på gaten anbefales.)
Aladin hotell på nord øst kysten var et hyggelig idyllisk hotell. Lå innegjerdet midt i en fattig landsby. Åpent mot stranden nedenfor. Masse kråkeboller på deler av bunnen i lagunen og langgrunt. Badet derfor der bare to ganger til tross for varmen. Det var mye dårligere bademuligheter enn forespeilet av Safarireiser i forkant.
Safarireiser burde advart oss og sagt vi måtte velge nord vest på øya hvor bademulighetene er veldig bra I stedet sa de at gjestene var godt fornøyd der vi skulle bo og vi fikk forståelsen av at bading i sjøen ikke bød på noe problem
Alt i alt. Vi hadde to mål for turen
1. Se masse ulike dyr inkl leoparden. Oppfylt
2 Få et hyggelig strandhotell med gode bademuligheter i sjøen. Hotellvalg oppfylt,
Bademulighetene i sjøen var skuffende, med andre ord, dårlige. (Bassenget var ok)
Til slutt. Flymaten til den av oss som hadde bestilt glutenfri mat forårsaket store mageproblem for henne. Hun strevde med dette under oppforholdet.

3. März 2026

Mycket bra resa

Överlag mycket bra resa. Väldigt fina boenden som väl motsvarade förväntningarna. Mycket nöjd med vår guide och all logistik. Flexibla vid planeringen av resan och duktiga på att anpassa den efter våra önskemål.

När vårt flyg ställdes in på grund av krisen i Mellanöstern mötes vi av ett stort engagemang och snabba svar. Närmast extrem tillgänglighet och ett stort personligt engagemang i att lösa vår hemresa.

3. März 2026

Antwort von Safariresor

Tack så mycket för ett väldigt fint omdöme! Fint att höra att boendena levde upp till era förväntningar och att ni hade fina upplevelser på plats.

Vi är glada att det gick att ordna mer er hemresa så att det efter omständigheterna löste sig så bra.

Allt var ordnat

Allt var ordnat, som hade kommit överens om. Vi hade en mycket bra och kunnig guide. Det passade oss väldigt bra att börja tidiga mornar och köra sakta. Vi såg allt vi "skulle se" och dessutom en hel del annat. Boendena var bra. De två bästa var Simba farm och Queens lodge (Serengeti). Vi hade en duktig fågelguide på Simba farm.
Mafia. Bra boende. Intressant snorkling vid korallreven i marin parken. Vi såg valhaj, men det var endast en individ.
Jag fick min mobiltelefon stulen på stranden, trots att den låg bredvid mig. Jag polisanmälde stölden, med hjälp av föreståndaren för boendet. Han var mycket hjälpsam.

4. Februar 2026

Antwort von Safariresor

Tack så mycket för ditt omdöme! Vilka fina upplevelser ni verkar ha haft på safari och kul att ni är nöjda med era boenden. Tråkigt att höra att du blev bestulen av din mobil men fint att du fick bra hjälp av boendet.

Flott reise

Flott reise. Enkel kommunikasjon og raske svar.
Fantastisk Safariguide og steder vi overnattet.

27. Februar 2026

Serengeti och Zanzibar

Väldigt väl arrangerat och en fantastisk guide som gjorde vår upplevelse till något extra

1. März 2026

Tack för ditt omdöme!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Minne for livet med storfamilien

Vi hadde med alle de voksne barna våre på denne reisen i anledning mor i familien sin 50 års markering. Vi startet på safari i Tanzania etterfulgt av badeferie på Zanzibar. Vi leide en privat villa, et valg vi var glade vi gikk for i stedet for hotel slik at vi alle var samlet og hadde hele stedet for oss selv. Vi hadde en helt fantastisk opplevelse på Safari med den dyktige guide vår Issa, han gjorde oppholdet vårt fantastisk. Han var engasjert og kunnskapsrik. Vi elsket å overnatte i de flotte teltene i den koselige campen Nyuki migration camp, helt perfekt valg . Prikken over i’en var sundowneren siste dagen med den flotteste utsikt hvor vi ble servert drinker mens vi nøt den flotte solnedgangen, rett og slett magisk ! Denne turen er et minne for livet for hele storfamilien vår og vi er så glade for at vi har kunnet dele denne fantastiske opplevelsen sammen. Vi kan absolutt anbefale safarireiser.

12. Februar 2026

Antwort von Safariresor

Tack så mycket för ett väldigt fint och utförligt omdöme! Vilken fin resa ni gjorde och det gläder oss att läsa om era upplevelser. Tack för att du delar med dig och rekommenderar Safarireiser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag tycker hela resan var magisk!

Jag tycker hela resan var väldigt bra! Campen Elwai låg väldigt fint och personalen var fantastisk! Vår Guide Joseph var helt fantastisk, Joseph har god kännedom och är väldigt bra på att ge en magisk upplevelse.

1. März 2026

Antwort von Safariresor

Tack för ditt omdöme! Härligt att läsa att ni är nöjda med er resa och att ni fick fina upplevelser tillsammans med Joseph. Välkomna åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En opplevelse for livet knirkefritt gjennomført

Hele opplegget gjennomført og profftelefon. De anbefalinger vi fikk overtraff alle våreforventninger. God og høy standard på alle fasiliteter. Hyggelig og kunnskapsrik safariguide, og opplegg,overnatting, mat og transport helt som smurt og vi følte oss sikre og godt ivaretatt fra start til mål!! Anbefales

27. Februar 2026

Antwort von Safariresor

Tack så mycket för ett fint omdöme och för att du rekommenderar Safarireiser!
Erik

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr