Saal Digital Danmark Bewertungen 145

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog billeder af god kvalitet og rigtig god opløsning. Hurtig og effektiv ekspedition og levering. Et firma jeg gerne handler hos igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem brugerflade på en fotobog. Høj kvalitet. Hurtig levering. Eneste minus er den meget høje pris.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Produktet er meget flot og fremstår helt fejlfrit. Havde nogle udfordringer med hvor min første leverance endte henne, det hjalp Saal med, således at jeg fik mit produkt igen uden yderligere omkost... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har modtaget min første fotobog fra Saal Digital - og det bliver ikke den sidste..! Bogen oser af høj kvalitet.! Flotte, skarpe tryk, hvor farverne står helt som forventet. Produktionstid som and... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fotolabor
  2. Fotodruck-Service
  3. Fotoservice

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er et professionelt fotolaboratorium med stor entusiasme for fotografering. Vi arbejder hele tiden på at videreudvikle vores produkter for at opnå højere standarder og imødekomme vores kunders behov. Som en moderne online tjenesteudbyder er vi specialiseret i fotoprodukter af høj kvalitet, herunder fotobøger, fotoprints, plakater, kalendere, lykønskningskort, vægdekoration (metalprint, akrylglas, PVC skumplader, GalleryPrint) samt fotogaver.

4,3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Super tilfreds!

Har modtaget Bl.a et stort vægbillede, fotobog og andre små og store billeder.
Fotobogen er jeg så glad for, den står knivskarp og når man laver den er der både skabeloner til design og gør det selv, eller kombinere. Kvaliteten er helt i top, og så er de billigere end dem jeg tideligere brugte. Har bestilt store billeder til julegaver og de er så fine! Deres program er nemt og ligetil, og så tilbyder de en masse flotte produkter.
Jeg er blivende kunde her.

28. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt et alu/akryl print i …

Jeg havde bestilt et alu/akryl print i 30x45cm. En type produkt jeg har fået lavet før hos andre leverandører i større udgaver med stor succes. Hos Saal Digital er det også absolut topkvalitet. Man frygter altid at farverne er forskellige fra skærm til print, men dette er ikke tilfældet her. Absolut anbefalelsesværdigt. Ekspeditionstiden kan der bestemt heller ikke klages på. Om prisen er den rigtige vil jeg ikke kommentere på. Men produktets kvalitet er der bestemt ikke noget at klage over.
Så holder man standarden, er der ingen tvivl om at der også er et stort marked i Danmark.

20. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte billeder i høj kvalitet

Bestilte 4 billeder til udskrift på fotolærred som jeg lavede igennem designprogrammet. Det var nemt at få til at fungere og det blev leveret uden problemer.
Billederne er i god kvalitet og de var lige til at hænge op.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

18. Dezember 2017

Kvalitet i topklasse!

Jeg bestilte en fotobog fra Saal Digital, og må sige jeg er ovenud tilfreds med produktet.
Kvaliteten er virkelig i top, og jeg føler der er kælet for detaljerne. Deres eget designprogram er meget nemt at gå til, og er brugervenligt for professionelle såvel som amatører.
Papirtykkelsen og trykkvaliteten på det færdige produkt giver en exceptionel følelse af at bladre bogen/magasinet i gennem.
Med deres lay-flat teknik, slipper du også for dine lækre feriebilleder ender i falsen på bogen, men HELE billedet bevares og billedet kommer til sin ret.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet ved Saal Digital.
Det kan anbefales på det kraftigste. Så få nu bestilt de feriebilleder. Det er da sjovere at have en bog med minder, frem for en telefon med billeder du ikke kan finde blandt dine snapchats og kattebilleder.

10. Oktober 2017

Bestilte en fotobog

Bestilte en fotobog. Service, support og kvaliteten af bogen er tip top. Bogen er bygget med lay-flat teknik, så bogen, når man åbner den, ligger helt fladt, hvilket er genialt, da man kan placere billederne hen over midten uden at noget skjules. Den ligger HELT fladt. Farverne er fine og kvaliteten generelt høj.
Jeg vil bruge firmaet igen, helt klart.

3. Oktober 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr