Modtog billeder af god kvalitet og rigtig god opløsning. Hurtig og effektiv ekspedition og levering. Et firma jeg gerne handler hos igen
Nem brugerflade på en fotobog. Høj kvalitet. Hurtig levering. Eneste minus er den meget høje pris.
Produktet er meget flot og fremstår helt fejlfrit. Havde nogle udfordringer med hvor min første leverance endte henne, det hjalp Saal med, således at jeg fik mit produkt igen uden yderligere omkost... Mehr ansehen
Jeg har modtaget min første fotobog fra Saal Digital - og det bliver ikke den sidste..! Bogen oser af høj kvalitet.! Flotte, skarpe tryk, hvor farverne står helt som forventet. Produktionstid som and... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er et professionelt fotolaboratorium med stor entusiasme for fotografering. Vi arbejder hele tiden på at videreudvikle vores produkter for at opnå højere standarder og imødekomme vores kunders behov. Som en moderne online tjenesteudbyder er vi specialiseret i fotoprodukter af høj kvalitet, herunder fotobøger, fotoprints, plakater, kalendere, lykønskningskort, vægdekoration (metalprint, akrylglas, PVC skumplader, GalleryPrint) samt fotogaver.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Fuld tilfredshed
Jeg fik lavet 19 billeder fotoprint 20x30 matte.
Jeg er fuld tilfreds med produktet, som er af høj kvalitet efter min mening.
Forsendelse gik som forventet.
Jeg kan kun anbefale Saal Digital
Allan

Antwort von Saal Digital Danmark
Bøger og printkvalitet er helt i top
Bøger og printkvalitet er helt i top, hurtig ekspedition gør at ventetiden er til at klare

Super kvalitet
Super kvalitet, hurtig levering og godt program.
Der er massere af muligheder for print og gaver, og super nemt at designe det hele i programmet.

7000 mails efter køb
Produktet er perfekt og jeg har ikke noget at sætte på levering, kvalitet eller pris. Men man får simpelthen en uendelig strøm af mails fra dem bagefter. De bliver ved og ved med at spamme en ned - og man kan ikke afmelde sig dem, kun sætte frekvensen ned. Jeg ville have anbefalet det til alle, men det er ikke hovedpinen bagefter værd.

Virkelig god kvalitet
Virkelig god kvalitet - pris og kvalitet hænger fint sammen.

Saal Digital er et nemt
Saal Digital er et nemt, overskueligt og et ret fantastisk program at arbejde med. Billederne i fotobogen var meget bedre end jeg forventede. Det gik hurtigt og alt fungerede bare. Det er min første fotobog, så jeg har ikke noget at sammenligne med.
Jeg fik programmet anbefalet. En god anbefaling som jeg kan give videre.

Antwort von Saal Digital Danmark
Jeg bruger jeres tjenester hele tiden
Jeg bruger jeres tjenester hele tiden, jeg var altid tilfreds, men de sidste billeder var for mørke.

På lærred…
Fik 3 stk billeder fremkaldt på lærred i 50x75 og 4 cm rammetykkelse. Billederne er virkelig flotte. Jeg fik dem med ophæng. Desværre havde jeg ikke været opmærksom på at ophænget kan ridse, hvis man stiller dem oven på hinanden. Trykket er lidt sart.

Antwort von Saal Digital Danmark
Smukke produkter i høj kvalitet og en…
Smukke produkter i høj kvalitet og en kæmpe vifte af muligheder, af både print og produkter. Pakken bliver leveret i forsvarligt indpakning, samt hurtig levering.
Dejligt kundeservice med hurtigt svar og hjælp.
Jeg er ikke betalt for denne, jeg er bare begejstret!

Hurtige til at levere
Hurtige til at levere, kvaliteten er altid perfekt

Meget flot kvalitet
Meget flot kvalitet af bestilte fotos

Antwort von Saal Digital Danmark
nemt at lave designe billedet
nemt at lave designe billedet - og giver "Lærredsbilledet" et fantastisk løft til motivet

God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering

Laver billederne mørkere
Jeg har bestilt 2 billeder hos jer. Men det ene af dem er blevet meget mørkere end billederne realt er. Det er ikke nemt og se billedet nu pga det.

Antwort von Saal Digital Danmark
Meget fine prints i rigtig god kvalitet…
Meget fine prints i rigtig god kvalitet og med hurtig levering er Saal et rigtig godt bud på en FineArt-fotoprint leverandør.
Den sidste stjerne der mangler skyldes manglende kvalitet på både app og webinterface. Her er der lidt at arbejde med.

Antwort von Saal Digital Danmark
Meget flot kvalitet blankt fotopapir
Meget flot kvalitet blankt fotopapir. Meget pænere resultat end tidligere tjeneste jeg har brugt (cewe, Pixum, googlefoto). Desværre drillede softwaren noget, så det tog længere tid end vanligt.

Antwort von Saal Digital Danmark
Jeg har blandede følelser omkring Saal…
Jeg har blandede følelser omkring Saal Digital Danmark. Fotobogen, jeg designede, havde en flot billedkvalitet med klare og livlige farver, men selve designprocessen var frustrerende. Programmet var ikke så intuitivt, og jeg oplevede tekniske problemer som at miste min fremgang og ændringer i fonte. Levering tog en uge fra Tyskland, og bogen var pakket godt ind, men jeg synes, prisen er høj i forhold til kvaliteten, især da bindingen føltes lidt skrøbelig. Kundeservicen skuffede også, da det var svært at få hurtig hjælp til et problem. Overordnet set er produktet okay, men jeg ville nok ikke vælge dem til vigtige projekter som bryllupsbilleder.

Hurtigt service og Mega fine billeder
Hurtigt service og Mega fine billeder

Ikke det værd.
Efter Saal kontantløse mig og vi fandt en god løsning, får de top stjerner for god service
Har bestilt fra Saal digital for 3 år i træk.. i år leverede de til tiden👏🏻
Men desværre er billederne ikke de rigtige størrelser… de er 2-4 mm for store og passer derfor ikke i de købte rammer… kan se flere har haft samme problem…
De har også valgt at beskære billederne for at få dem til at passe i størrelsen, synes jeg også er mærkeligt at gøre..

Antwort von Saal Digital Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.