Rydbo københavn dødsbo og opkøb Bewertungen 56

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle have ryddet min mors lejlighed, efter hun skulle på plejehjem. Kontaktede rydbo som kom ud et par dage efter (på en søndag) og gav et tilbud. Herefter var lejligheden ryddet totalt for lamp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er sjældent man synes at et “produkt” overgår det som producenten selv lover. Men sådan var det i dette tilfælde. Ifb med rydning af min afdøde bedstemors hjem oplevede jeg en utroligt respek... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig flot arbejde og fremragende kommunikation og dokumentation i hele processen. Jimmi og hans team, kan varmt anbefales! Tak Jimmi 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rydbo udførte et fantastisk stykke arbejde med en positiv tilgang til en stor opgave, der indebar et hjem, skur og have. Alt arbejdet var udført ordenligt og blev færdig en dag før aftalt. Jimmy var... Mehr ansehen

1. Hausentrümpelung
  2. Antiquitätengeschäft
  3. Reinigungsservice
  4. Umzugs- und Lagerservice

Vom Unternehmen geschrieben

Dødsbo og opkøb på hele Sjælland. Over 10år online og kun glade og tilfredse kunder. Service i top og prisen i bund, samt en venlig og diskret tilgang til opgaven.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kan varmt anbefales!

Jimmi overtog rydning af min fars hus, da han skulle på plejehjem og gjorde det meget grundigt. Alle aftaler blev holdt, og vi fik fotos undervejs. Og vi fik en god pris.
Det er følsomt at overlade ens barndomshjem i en fremmeds hænder, når man selv er kørt træt i opgaven, men Jimmis tilgang er respektfuld, så det har været en MEGET positiv oplevelse.

14. September 2021

Mange tak for ordene

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtige og effektive og rigtige søde folk

Jeg fik tømt min fars lejlighed af søde folk, Jimmi er en man kan stole på og meget effektiv, lejlighed, kælderrum og garage blev tømt og fejet så jeg kun skulle aflevere nøglen.
Du er i trygge hænder og jeg kan klart anbefale dem.

2. August 2021

Mange tusind tak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og flot arbejde

Fantastisk service og flot arbejde! Kan klart anbefales. Min Mor's rækkehus i Lyngby skulle ryddes og i løbet af 2 dage var alt fjernet og endvidere var der pænt gjort rent. Jimmi og hans team kan varmt anbefales.

3. Juni 2021

Antwort von Rydbo københavn dødsbo og opkøb

Mange tak for anmeldelsen.

Hurtigt og effektivt.

Hurtigt og effektivt.
Efter kontakt til Jimmi, tog det fart med at få ryddet et hus. Gode billeder undervejs af rydningen, og en fair pris. Alt i alt en god oplevelse.
Kan helt sikkert anbefale firmaet til rydning af boliger.

18. Mai 2021

Mange tak.

Virkelig god

Virkelig god, professionel, hurtig.
Havde Jimmi og hans hold til at lave en rydning af rækkehus i Gentofte.
Kan varmt anbefale dem, det virker bare, fik også tilsendt fotos af det udførte arbejde, super flot.

6. April 2021

Vi takker for ordene

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, alle aftaler blev overholdt.

13. Februar 2021

Antwort von Rydbo københavn dødsbo og opkøb

Hej Carsten tusind tak for anmeldelsen,
Håber i kommer godt videre.
Vh Mathias Rydbo.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmeste anbefalinger! Virkelig god service.

Jimmi var fra første opringning en kæmpe hjælp og derudover super sød og forstående for vores situation, fra start til slut.

Jimmi og hans hold har ikke kun været enormt effektive (og hurtige!!!), men også gode til at have os med i processen ved at sende billeder og give besked før, under og efter.

Jeg vil til hver en tid anbefale Rydbo. Tusind tak for jeres gode arbejde!

20. November 2020

Tusind tak

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rydbo udførte et fantastisk stykke…

Jimmy var imødekommende og venlig, alle aftaler blev overholdt og der blev aftalt en god pris.

19. August 2020

Antwort von Rydbo københavn dødsbo og opkøb

Vi takker mange gange for den positive respons.

Dejlig oplevelse …

En forrygende,dejlig oplevelse at få ryddet mit hjem. Jeg som samler og min mand dement. Med venlighed, entusiasme. Pænhed. Efterlod vores gamle hjem i ordentlig stand. Dejlige mennesker jeg giver dem min bedste anbefaling

3. August 2020

Tusind tak.

Perfekt udført job

Jeg var selv gået i gang med at rydde dødsbo, men måtte opgive, da opgaven var for stor.
Kontaktede Rydbo, som samme dag kom forbi dødsboet og gav et meget fordelagtigt tilbud.
En lille uge senere var hus, loft, værksted og garage fuldstændig ryddet, og klar til at nye ejere kunne overtage.
Opgaven viste sig at være større end først antaget, men Rydbo klarede det alligevel uden brok og uden at kræve ekstra betaling.
Rydbo er meget venlige, service orienteret, hurtige og grundige. Deres priser er yderst rimelige sammenlignet med andre udbydere.

2. März 2020

Mange tusind tak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super søde og venlige .Super super…

Super søde og venlige .Super super service og fantastisk aflevering. Så flot arbejde og hurtig respons på henvendelse samt igangsætning. Kan kun varmt anbefales.

1. März 2020

Antwort von Rydbo københavn dødsbo og opkøb

Mange tak for anmeldelsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rydbo.dk, borydning til prisen og også hurtigere end aftalt i god stil

Havde 3 firmaer på besøg til at give tilbud på rydning af et dødsbo og Rydbo.dk skilte sig bare ud ved en positiv tilgang til en stor opgave og god dialog omkring hvornår vi havde brug for en afslutning. Rydbo.dk var på linje prismæssigt med det ene af de andre firmaer men skiller sig ud ved at sende "værdiløse" ting til Thailand som humanitær bistand og så kunne de imødekomme vores ønske til hvornår opgaven skulle være færdig. Vi fik løbende billeder fra Rydbo.dk teamet mens opgaven skred frem og prisen, den holdt, Rydbo.dk teamet blev færdige 3 dage før aftalt og vi gennemgik boet sammen for overlevering og fik en mundtlig rapport fra Jimmy og Mathias inden de takkede af. Vores oplevelse med Rydbo.dk har været fremragende og anbefales kan de helt sikkert.

17. Februar 2020

Antwort von Rydbo københavn dødsbo og opkøb

Hej Thomas, tusind tak for de pæne ord, det betyder virkelig meget.
Held og lykke med salg og god vind fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen reaktion

Ingen reaktion
Jeg havde en aftale om afh. af møbler. Da jeg ringede for at ændre den var der ingen svar på telefonen eller på SMS besked. Surt

23. August 2019

Kære kunde.
Jeg har først nu opdaget at jeg faktisk har en trustpilot profil, deraf intet svar.
Vi har nogle problemer med at modtage sms beskeder da de ikke kan omstilles.
Men at vi skulle have lavet en aftale og derefter ikke have overholdt den er slet ikke vores politik og jeg tænker der måske har været en misforståelse.
Jeg håber du vil slette din anmeldelse da negative udtalelser er frygtelig skadelig for vores image og jeg har ingen mulighed for at forsvare det da jeg ikke længere kan huske den konkrete sag.
Vh Mathias Rydbo.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr