1. Professionelle Fahrzeugpflege

Vom Unternehmen geschrieben

Autokosmetologisk virksomhed, specialister i overfladebehandling af lak på kørertøjer. Mere end 25 års erfaring i autolakker. Ultimative de bedste til klargøring af kørertøjer ude såvel som indevendigt . “Kvalitet frem for kvantitet “

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Over alle forventninger!

Har nu haft min bil forbi Michel for en måneds tid siden, hvor er det en verden til forskel at få arbejdet udført af en professionel. Han fik alle andre til at ligne amatører.

Jeg fik lavet en virkelig god rude- og lakforsegling, som gør, at alt vand bare perler af. Jeg har stort set ikke haft brug for vinduesviskerne i regnvejr, og på grund af lakforseglingen kan jeg vaske hele bilen på bare 10-15 minutter med en våd klud og lidt vand.

Kan klart anbefales, gode priser og ærligt menneske!

15. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Står ved sine produkter og resultat

Har haft en S6 avant 2013 forbi Michel hvor en absolut genopfriskning har bragt dybde og glans tilbage - glæder mig til at se et vedvarende resultat over tid med en klar forventning om at de selektive produkter Michel benytter er til stor tilfredshed....er sikker på at jeg ikke bliver skuffet.

28. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu haft to biler hos Michel.

Har nu haft to biler hos Michel.
Den første en 7 år gammel Kia, der stod for at skulle sælges.
Efter Michel havde haft sine kyndige hænder på bilen, stod den nærmest som ny, både indvendig og udvendig.
Min nye Kia på 1 år var blevet træt i lakken pga flyverust og daglig kørsel og parkering i Kbh.
Den kom til Michel og da jeg fin den retur, stod den seriøst som ny, både ude og inde.
Michel kan anbefales, han går ikke på kompromis og han har meget fair priser.

1. Juni 2024

Antwort von Rydahlbilpleje

Tak Maria.. og tak fordi du kommer her og ligger din tillid, til at vi kan give dig en så lækker og ny bil som det er muligt.
vi Ønsker dig en rigtig god sommer

Syg Oplevelse af de Gode

efter at min kammarat har Benyttet ,RydalBilpleje før, mente han jeg skulle prøve ham på min Camaro ,min Bil var trist og mat ,og stod til en forstående total oplakering, Hvilket der Bestemt ikke er Billigt på en stor USA Bil , jeg fik vudert Bilen af Michell (ejeren personligt, han mente Bestemt han ville kunne give den Livet tilbage, jeg hentede min Bil efter nogle dage , og troede ikke mine ejne øjne, min Bil stod næsten som ny, jeg tænker på at bilen er fra 98 ,Bilen havede fået den store tur, med pollering og Coating samt rens af Enteriør og lædersæder , jeg kan varmt Anbefale dette firma også for deres rare Fremtoning gode Råd og fair Priser

29. Mai 2024

Antwort von Rydahlbilpleje

Tak Jim for de flotte ord, din beskrivelse er lige præcist sådan vi ønsker at vores kunder skal opleve et besøg her hos os.
vi ønsker dig og camaro`|en en rigtig god sommer...
Den blev altså også super flot

A++ Utroligt resultat.

Det er imponerende hvad en professionel kan gøre når han virkligt ved hvad han laver. Det er tydeligt at Michel går op i hvad han foretager sig og at man derfor for sig en bil der står i meget smukkere stand end før den forlod fabrikken.
Jeg kan kun anbefale Rydahl bilpleje. A++

17. April 2024

Antwort von Rydahlbilpleje

Tak til dig Jonathan, og tak fordi du valgte os..

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr