Rush EventBewertungen

1. Eventmanagement-Firma
  2. Veranstaltungsplaner
  3. Veranstaltungsstätte

Vom Unternehmen geschrieben

Rush Event leverer komplette fest- og eventløsninger til private, skoler og virksomheder. Vi tilbyder blandt andet festlokaler, DJ, lyd, lys, partybus og samlet planlægning af arrangementer. Vores mål er at gøre det nemt og trygt at holde fest, hvor kunden kan læne sig tilbage, mens vi står for det praktiske. Vi hjælper med alt fra elevfester og fødselsdage til firmafester og større events - altid med fokus på god service, professionel afvikling og en stærk oplevelse for gæsterne.

Kontaktinformationen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Kæmpe anbefaling af RUSH event

Kæmpe anbefaling af RUSH event!
De sørger for st skabe den fedeste stemning til din fest og de har styr på alt hvad de laver!
Inden festen havde vi planlagt alt med Emil og der var ikke en finger at sætte på noget til vores fest!
De stod for lys, lyd og en vanvittig stemning og favnede unge som gamle - det var helt perfekt!
Tak til RUSH event for en uforglemmelig aften!

27. Juni 2026

Fantastisk!

Man er i gode hænder og der er styr på det!
Spot on og kæmpe respekt herfra.✊🏼
Fortsæt det gode arbejde og den fantastiske service der tilbydes!

12. Juni 2026

Kæmpe anbefaling…

Vi holdt vores firmafest hos RUSH EVENT, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut! Deres grillområde skabte den perfekte stemning, og de fede loungemøbler gjorde det super hyggeligt at slappe af.

Musikken var helt i top med den bedste DJ-lyd, og det perfekte lysshow løftede festen til et helt nyt niveau. Alt var professionelt arrangeret, og personalet sørgede for, at vi kunne nyde aftenen uden bekymringer.
Kan varmt anbefale RUSH EVENT til alle, der ønsker en uforglemmelig firmafest!

6. Juni 2026

Have fest

Jeg kan varmt anbefale Rush Event! De stod for opsætning af scene, DJ-pult, lyd og lys til vores private fest, og alt spillede bare fra start til slut.

De kom til tiden, var super professionelle og sørgede for, at alt var sat op perfekt inden gæsterne ankom. Kvaliteten af udstyret var i top, og hele opsætningen gav festen et virkelig flot og professionelt udtryk.

Servicen var i særklasse, kommunikationen var god hele vejen igennem, og de var imødekommende over for vores ønsker. Hvis du leder efter et firma, der leverer en komplet løsning til private fester og events, kan jeg klart anbefale Rush Event.

Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen!

20. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DJ’s der nægtede at lade festen dø!

Dansegulvet var total pakket, stemningen var i top, og selv “jeg danser ikke”-typerne var på "floor".

Min kones 50-års blev kort sagt forvandlet til en mini-natklub – på den helt rigtige måde!
Hvis du vil have en fest, folk taler om bagefter… så er det her dit valg.

28. Februar 2026

Fantastisk oplevelse!

Vi havde en fantastisk oplevelse med Rush Event! De stod for et virkelig gennemført arrangement, hvor der var styr på det hele – lyd, lys, DJ og lokation spillede perfekt sammen. Det gjorde, at vi bare kunne læne os tilbage og fokusere på at have en fed fest. Alt kørte som det skulle, og stemningen var helt i top. Kæmpe anbefaling herfra!

20. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale rush event💚

Jeg kan klart anbefale rush event💚 - jeg har benyttet mig af dem til bl.a dimensions fest, privat fest, fødselsdage osv. De sørger for det hele med DJ, vagter alt der følger med.

Jeg kontakte Rush Event, da jeg skulle holde dimensionsfest for min årgang. Det var intet problem🥂 - hurtigt kom der et link med tilmelding, lokalet var booket, imens jeg bare kunne slappe af og se festen komme til livs! 🙌
Vagterne, dj’en, personalet var super imødekommende. Intet at sige der!

De er nemme at kommunikere med, meget forstående hvis der er behov for ændringer. Generelt er de super professionelle, giv dem en besked hvis du vil afholde de næste fest, fødselsdag eller noget helt andet.

24. Juni 2026

Fantastisk oplevelse!
Super søde og behjælpelige medarbejdere.
Musikken var super god, og både lyd og lys gjorde oplevelsen fantastisk.

Dejligt nemt at booke lokalet. De giver en super god tryghed ved at man kan komme direkte i kontakt med dem telefonisk.

Kan varmt anbefale dette sted til alle, der ville have den fedeste fest, eller opleve en super god service, uden ekstra omkostninger eller uforudselige regninger.

24. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr