Runacademy Bewertungen 27

4,2

Das sagen Bewerter

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har sprungit med RA under en längre tid i både löpgrupp och löparresor. Att köra i grupp gör att motivationen höjs och man har något att se fram mot på varje pass. Bra att man kan hoppa in i vilke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Wellness-Programm

Vom Unternehmen geschrieben

Vi på Runacademy vill sprida löparglädje och gör det genom löpargrupper på över 100 orter, onlineträning, resor samt PT och företagsträningar. Vi lär dig hur löpningen blir roligare genom att både variera träningen och utveckla din löpteknik!

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

27 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Runacademy är min löparfamilj! :-)

Runacademy är min löparfamilj! Här finns pepp, gemenskap och de bästa tränarna som verkligen får en att längta till varje pass – oavsett om det är sol, regn eller motvind. Jag har utvecklats både som löpare och fått massor av nya löparvänner på köpet! Längtar alltid till våra måndagar med RA, vecka efter vecka 🏃🏼‍♀️💙

Sahra B-son, Kristianstad

15. August 2025

Superbra löpträning och coachning

Jättebra och mååååånga ljudfiler med peppande pass för löpare på alla nivåer. Är onlinemedlem sedan flera år och springer alltså inte med de fysiska löpargrupperna eftersom jag föredrar att springa själv. Men oavsett vad man väljer så är Runacademy ett superbra sätt att få struktur och regelbundenhet i löpträningen.

12. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bara positivt att säga om Runacademy

Har nu tränat med detta härliga gäng i ca 5 år och jag kan varmt rekommendera det! Var lite nervös inför den första träffen men blev så varmt emottagen och ser fram emot varje träning tillsammans med löpgruppen. Men även den online-baserade versionen är superbra! Med hjälp av Runacademy har jag gått från soffpotatis till att springa marathon, helt sjukt! Välutbildade ledare, trevliga och hjälpsamma.

3. Februar 2025

Sommarutmaningen

Tack tack tack Petra, Josefine, Amanda, Hanna & Johanna!!!
Ni har verkligen förgyllt min sommar. Jag har alltid haft svårt att komma igång och träna på egen hand. Era pass har passat mig som handen i handsken. Ni har tagit löpningen till en helt annan nivå. Det har varit roligt och spännande att ge sig ut på de olika passen, inget är det andra likt.

Tack vare er har jag byggt styrka, förbättrat min kondition men störst av allt är att jag besegrat min rädsla för att springa själv i skogen. Det är hur stort som helst för mig.

Tusen tack för alla mil som ni bjudit mig på i sommar!

4. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Runacademy får mig att må som bäst

Runacademy får mig att må som bäst.

Har där utvecklat mig själv som löpare. Det sociala sammanhanget är också stor del av min upplevelse. Kul att få dela sitt intresse med andra.

Kompetenta kunniga ledare, peppande och snälla! Varierande roliga pass. Också en stor kunskapsbank man får tillgång till med olika träning; träningsprogram för marathon, lidingöloppet mfl. Styrketräningspass osv.

Trodde tidigare inte att gruppträning var något för mig. Är så glad att jag tog mig dit och testade en termin. Nu är jag fast.

Stort tack till er. Ni vet att ni gör min dag! ❤️

23. April 2023

Antwort von Runacademy

Åhh så roligt att höra! Det gör oss väldigt glada. Tack snälla för ditt fina betyg 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt roligt löparläger som jag var…

Otroligt roligt löparläger som jag var med på förra våren ute på Gålö. Bra ledare som var duktiga på att lära ut löpteknik och en bra kombination av aktiviteter med löpskola grupptävlingar och yoga och en otroligt fin miljö att vara i.

14. Mai 2022

Springkul

Har sprungit med RA under en längre tid i både löpgrupp och löparresor.
Bra att man kan hoppa in i vilken grupp som helst efter dagsform.
Löparresorna jag varit på har varit helt magiska att få springa runt och uppleva just det landets härliga natur.
Känner även att all personal/ledare på RA har ett stort engagemang för det de gör.

19. April 2023

Tack Robin för din feedback 😀🤗

Anpassat och bra

Vi bokade två grundläggande pass med fokus på att komma igång och få tips om löpning. Bokaren var löhörd för hur vi ville ha det och anpassade passen utifrån våra önskemål. Under passen fick vi information om teknik och fick testa på teknikövningar. I passet ingick även ett intervallupplägg där alla kunde vara med oavsett kondition och löpvana. Väldigt bra upplägg för företag.

10. Mai 2022

Antwort von Runacademy

Stort tack för ditt betyg och feedback 😀

Engagerade och professionella ledare

Engagerade och professionella ledare. Grundkoncept som bygger på löparglädje och att alla får vara med efter sina förutsättningar. Hög flexibilitet och stora möjligheter att ta igen pass om man är frånvarande. Bra kundfokus och service på huvudkontoret. Extra plus till platschef Josefine Sjöcrona i Tumba, hon gör ett grymt jobb, organiserad, tydlig, positiv, väl förberedd, flexibel.

4. April 2023

Antwort von Runacademy

Tack snälla Sofia för din fina feedback, det gör oss väldigt glada 😁

Super bra löpargrupp

Bästa grupp att börja och utveckla sin löpning. Älskar att köra tillsammans med dem under våren och hösten men använder också deras online pass året runt.

7. April 2023

Tack för ditt betyg 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ni har så bra upplägg på era pass!

Ni har så bra upplägg på era pass. Man är alltid glad när man går hem. Gillar också era utmaningar. Så bra att man kan springa och någon säger vad man ska göra.

2. April 2023

Antwort von Runacademy

Tack snälla för ditt betyg och fina feedback 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kul med löpträning och intervaller i grupp.

Jag har varit med flera terminer. Målet att bli snabbare på milen fungerar då man annars inte får intervalllöpningen genomförd. Man kämpar också lite hårdare när man gör det tillsammans med andra.

2. April 2023

Antwort von Runacademy

Tack snälla du för din feedback och betyg :)

Runacademy - Passar alla

Otroligt engagerade ledare, med bra kunskap och förståelse för löpning och dom olika deltagarna. Att springa i grupp ihop med dessa ledare ger som deltagare otroligt mycket energi och bra kunskap inom löpning.

28. März 2023

Antwort von Runacademy

Tack för ditt fina betyg och omdöme 😀

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr