Rubynails Bewertungen 32

TrustScore 3.5 von 5

3,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste negle dame!! Jeg er nu kommet hos Ruby Nails i over 1 år, jeg kunne aldrig finde på at gå et andet sted hen, jeg kommer ALTID derfra med det flotteste resultat! Kæmpe anbefaling herfra

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sætter aldrig mine ben/negle i den butik igen. Jeg bestilte manicure med shellak, manicuren bestod af hænderne i almindeligt vand i 2 sek. derefter lak, efter 20 min. var jeg færdig. Da jeg derefter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had to have my nails removed, which is normally done with an acrylic soak. One hand was fine, but on the other they used an electric nail file, dug into the base of my nails dramatically, and left ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet negle i gennem mange år, også i USA. De sidste 6 år fast hos “Ruby Nails” på Amager. Det er - helt uden sammenligning - den Aller Aller bedste negleklinik, jeg nogensinde har... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke styr på aftaler

Havde booket tid en måned i forvejen. Døren er låst da jeg ankommer. Ringer og får at vide, at der er sygdom. Dette kunne salonen godt have informeret om. Utrolig dårlig service. Kan ikke anbefale dette sted.

15. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik første gang lavet negle.

Jeg fik første gang lavet negle.

De var grimme og ikke særlig pænt lavet.
Prisen var dyr. L0rtet knækkede og faldt af på under en uge.
Der var beskidt.

Jeg kommer aldrig til salon til RubyNails Amagerbrogade.

17. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan slet ikke anbefales!!

Er lige gået derfra, efter hvad jeg troede skulle være en manicure med fransk lak. Det var min første gang i en neglesalon og resultatet er helt forfærdeligt. Faktisk er resultatet pinligt! Det hvide på neglespidserne er helt skæve. På nogle negle buer det hvide (på fingerspidsen) lange ned mod neglebåndet, men kun i den ene side, mens det hvide går knap så langt ned i modsatte side. På lillefinger neglen går det hvide neglelak lige over, men på ringefingeren buer det helt vildt meget. På nogle negle er det hvide neglelak en tynd streg, mens det på andre negle er en meget tyk streg!??

Jeg har en masse størknet gel/lak (?) under nogle af neglene, samt rundt langs fingerspidserne. Det ser meget sjusket ud!
Jeg bad hende lave dem mere ens artede da hun var færdig, samt fjerne alt det overskydende gel/lak rundt om neglene, men hun rette blot en enkel negl og sagde at alt det overskydende ville forsvinde med vand og sæbe.

Kan slet ikke anbefale stedet!
Det gik alt for hurtigt og var temmelig sjusket lavet.
Brug jeres penge et andet sted.

4. September 2021

Helt forfærdeligt

Skulle bare have fjernet shellak, men endte med fuldstændig smadrede negle. Lakken blev fjernet med maskine og meget grov fil, i så højt et tempo som jeg aldrig har set før. De er nu helt ru, flossede og skæve. Jeg har prøvet neglesaloner over det meste af verden, og det her er klart den dårligste oplevelse nogensinde. Måtte i øvrigt vente 20 minutter, selvom jeg havde bestilt tid. Dér kommer jeg ikke igen!

30. August 2021

Kommer aldrig her mere

Kommer aldrig her mere. 3. Gang jeg er her med negle der løsner sig blot efter 4 dage. Neglen bliver lavet om men de holder ikke. Bedt om pengene tilbage i stedet fir at de bliver repareret men det vil hun ikke. Andre steder holder neglene som de skal. Det går simpelthen for stærkt og det er noget sjusk!!

9. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt sted let tilgængeligt med…

Dejligt sted let tilgængeligt med transport og synlighed . Bliver mødt med stor imødekommenhed, med service og effektiviteten i top. Prisen er fin og resultatet er utrolig tilfredsstillende. Og der er masser af kunder så noget gør hun jo rigtigt , så lad jer ikke skræmme af disse anmeldelser. Dan jeres eget indtryk og Prøv det af
Varmeste anbefalinger herfra ☝🏻🙌🏼⭐️

13. Juli 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sætter aldrig mine ben/negle i den…

Da jeg derefter skulle have lakken af igen blev lakken slebet af, så nu har jeg fået ødelagt samtlige negle.
Aldrig mere Ruby nails.

27. Juni 2021

Ualmindelig dårlig service

Jeg kom her med min veninde tirsdag eftermiddag og jeg er super skuffet. Neglene er alt for tykke, ikke den rigtige form, for lange og designet er slet ikke hvad jeg viste hende. Hvis det ikke var nok klippede hun mig i neglebåndet så jeg begyndte at bløde og fik sår på mine fingre. De her negle skulle jeg have haft til min konfirmation, men bliver nu nødt til at betale for nye negle et andet sted. Alt i alt er 600 simpelhen alt for meget når jeg kan få det for 250 kr og bedere et andet sted.
Kan helt sikkert ikke anbefale.
Jeg spurte flere gange om hun ville se designet igen men hun sagde hun havde styr på det hvilket hun tydeligvis ikke havde. (mine er det med det lilla) hvis du vil se billederne af neglene så skriv enten til min insta (Sarah.jockers) ellers kig på mit profil billede

29. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rubynails kan absolut ikke anbefales.

Rubynails kan absolut ikke anbefales.
kom hjem med skæve og ujævne negle, trods flere forsøg på at få hende til at lave dem om, blev det bare meget værre.
Butikken har haft lukket i 3mdr, der ku man have brugt tiden på at gøre rent, der er møj beskidt.
Vil absolut ikke anbefale dette sted.

15. April 2021

Dont go there!

Ruby nails på Amagerbrogade kan ikke anbefales! Efter pedicure er min ene hæl så høvlet af at jeg har huller og bløder og ikke kan gå ordentligt. Meget smertefuldt! Dont go there!

18. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr