Beställde ett routerskydd som inte alls höll vad det lovade. Hastigheten ändrades markant. Fraktbolaget har vid ett flertal tillfällen försökt nå RP of Sweden med min retur utan att lyckas. Väldigt... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Das haben sich andere Leute angesehen
Vägrar bekräfta returen
Returnerade varan men RP påstår att PostNord måste ha ”slarvat bort” mitt paket. Således vägrar RP bekräfta till Klarna att de fått returen. Återsände i obruten originalförpackning. Som kund har jag nu ingen annan möjlighet än att betala varan trots att jag skickat tillbaka den. Läser att fler varit med om samma sak vilket stärker uppfattningen om oärlighet, slarv och oprofessionellt företag.
Hörlurarna går alltid sönder
Hörlurarna går alltid sönder. Varför gör ni en produkt som håller och inte går sönder. Varför gör ni inte en kvalitéprodukt?
Lurarna har aldrig hållit mer en max 2 månader.
Inget bra ljud på hörlurarna
Inget bra ljud på hörlurarna. Och det säger dom själva när man kontaktar dom. Ville skicka tillbaka men det gick inte på hörlurar.. Det står ju inget om att det är sämre kvalité än andra fabrikat. Snacka om att lura sina kunder. Har talat om för alla som varit intresserade, nu vill ingen köpa.
Rekommenderar inte detta företag.
Ny ledning löste problemet
Ny ledning löste problemet, TACK!
Efter lite turer fick vi till slut ordning på allt. Det nya ägarna visade på ett mycket gott kundbemötande. Kan varmt rekommendera RP of Sweden och är väldigt nöjd med deras produkter. Lycka till med era nya produkter.
Mvh Anna Gisslén
Bluff
Vid en test så visade det sig att det blev mer strålning med dessa produkter, så det är falsk marknadsföring.
Både mobilskalet och hörlurarna av…
Både mobilskalet och hörlurarna av katastrofal kvalitet och går sönder snabbt, dessutom finns inget belägg för att det skyddar mot strålning som de påstår.
Bluff
En granne testade skal på sin Samsung. Dels tog batteriet slut snabbt, eftersom dämpningen gjorde att mobilen mest tvingades sända på maxeffekt. Dels fungerade den knappt inomhus: datahastigheten sjönk rejält (uppmätt med Bredbandskollen). Tja, om det funnits något magiskt knep att 'ta bort strålningen utan att ta bort strålningen' ("grafen", "vågfällor", "räfflor", ...), säg ETT skäl till varför de stora företagen med jättelika forskningsbudgetar under alla decennier inte skulle ha byggt in detta själva?? Deras tekniska förklaringar, mätningar osv rent nonsens. Varning!!
Fungerar inte
Vid test av skalet så kunde jag uppmätta högre strålning ifrån telefonen.
Oseriöst struligt företag
Beställde ett svart MobilFodral med flärp, dom skickade brunt MobilFodral utan flärp och trodde jag skulle acceptera det. Fick själv ansvara med att skicka tillbaks mobilfodralet. Rp of Sweden påstod att dom inte hade fått Mobilfodralet skulle inte få tillbaks pengarna.
Jag hotade med att kontakta ARN och Kivra Bank.
Fick till slut tillbaks mina pengar men dom lurade mig på frakten som jag inte fick tillbaks dom pengarna.
Inget seriöst företag som jag rekomendera att handla av!
Fraktbolaget har vid ett flertal…
Beställde ett routerskydd som inte alls höll vad det lovade. Hastigheten ändrades markant. Fraktbolaget har vid ett flertal tillfällen försökt nå RP of Sweden med min retur utan att lyckas. Väldigt oseriösa.
Beställde även ett mobilskal som inte heller håller vad som lovats. Täckningen har minskat drastistk.
Det här är ren Kinaskit
Det här är ren Kinaskit. Lurendrejeri av högsta rang. Bättre att köpa ett vanligt läderfodral av känd tillverkare, än handla av dessa skojare
Blufföretag
Blufföretag. Köpte både mobilskal och lurar. När jag påpekade för kundtjänst att de var dålig kvalitet, sänkte funktionen på mobil och dessutom inte tog bort något av ”strålning” fick jag svaret att ”strålning” egentligen inte var speciellt farligt utan att det mest handlade om en ”känsla” hos kunden att känna sig trygg. Borde kanske ha gett högre betyg då de var så ärliga med bluffen.
Ingen bra kvalitét på fodralen
Ingen bra kvalitét på fodralen, gick sönder efter några månader.
Lurendrejeri!
Lurendrejeri!
Det dom säljer skyddar inte från något som dom säger.
Allt är bara lurendrejeri för att tjäna pengar från folkets "rädsla"
Bojkotta!
Lurendrejeri rakt av
Lurendrejeri rakt av. Varning för detta oseriösa företag!!
Både mobilskalet och hörlurarna av katastrofal kvalitet och gick sönder snabbt, dessutom finns inget belägg för att det skyddar mot strålning som de påstår.
Stäng ner!
Köpte mobilskal som efter en vecka gick…
Köpte mobilskal som efter en vecka gick sönder. Skulle vara läder men det sprack. Fick dock ett nytt skickat utan kostnad så bra support. Dock tog det tre veckor så gick även det sönder. Fick dock frågan om att få ännu ett men tackade nej. Fick då pengarna tillbaka så seriös hantering av kund. Men värdelösa produkter/material. Wishkvalitet. Dock skyddade det som så att strålningen blev mindre. Mätte strålningen så den funktionen är ok. Vill gärna ge bättre poäng men kvaliteten gör tummen ner.
Oseriöst företag som inte följer lagen…
Oseriöst företag som inte följer lagen om reklamation.
Köpte ett headset i november 2020 gick sönder 3 månader efter, får ett nytt som håller 1 månad och går sönder på samma ställe som förra då erbjuder de en rabattkod för att köpa ett nytt. Så du ska betala 500kr för ett headset som håller om du har tur i 3 månader. Riktigt dåligt, hoppades verkligen på att de skulle va bra då jag hoppas på mer strålningsreducerande produkter. Men tyvärr köp hos något annat företag
Lyfter inte ett finger för att få missnöjda kunder nöjda
Sämsta kundbemötandet när det inte går som de vill. Returer får man stå för själv fast företaget lätt kunde få nöjda kunder genom att erbjuda frakten. Går en vara sönder påstår de att de endast har en månads garanti men kan erbjuda en rabattkod så får man köpa en ny likadan vara. Dessutom är rabattkoden ogiltig!! Det sjuka är att de skriver i sina köpevillkor att de har 100%nöjdkundsgaranti!!! Skrattretande!! Avråder bestämt från att handla från RP of Sweden!!!
Värdelös hantering av retur som…
Värdelös hantering av retur som "tappats" bort och som jag inte får ersättning för. Följde företagets instruktioner som jag fick per mail och då jag hävdar det så hänvisas jag till annan info som de inte informerat om. Synd
då tanken är bra med produkterna men har varnat vänner som varit intresserade av flera produkter. Uselt!
VARNING för detta företag
Ej hållbar affärsidé och lurar sina kunder: nätet tar plats och gör att mobilen spänner på fodralet vilket gör att kanterna spricker och lossnar. Så även om idén är god och kanske till och med fungerar, är utförandet ej hållbart. När jag ville reklamera efter 2 månader uppgav de att köpet bara kunde hävas inom en månad. Jag returnerade fodralet med vanlig post då jag fick stå för returfrakten och för att ett trasigt fodral för mig har noll värde. De påstod då att det inte kom fram så jag fick det inte utbytt. Hade jag fått det utbytt, hade samma sak självklart hänt igen och då hade jag fortsatt reklamera.
När jag ifrågasatte deras hantering, slutade de svara på mail.
De skickade mig även adresserad reklampost utan porto och i kuvert utan avsändare så jag fick en portofaktura från Postnord för att kunna lösa ut det.
Jag vill därför varna för detta företag då jag uppfattar det som mycket oseriöst.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.