virkelig dårlig service !!! bestilte tid i god tid havde ikke set man skulle booke ekstra tid for tykt hår blev ringet op 45 min inden min tid for at høre om det var korrekt at jeg har tykt hår de sag... Mehr ansehen
Jeg anbefaler virkelig royal hair i Odense - og især skønne og dygtige Line! Jeg bor i København, men tager hver gang til Odense for at få farvet hår hos hende, fordi jeg altid er så yderst tilfre... Mehr ansehen
EN ting er, at jeg kommer ind med ønsket om balayage, men kommer ud derfra med mørkt hår som da jeg kom ind. En anden ting er, at jeg finder service niveauet uprofessionelt idet ejerens adfærd er uacc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hvis du ønsker en lyttende og yderst dygtig frisør, vil jeg helt klart anbefale Stevi inde i rosengårdscenteret i salonen Royal Hair. Med hendes erfaring og viden indenfor frisørfaget kan det ikke gå... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Frisørsalon i lilla gade, Rosengårdcentret, Odende.
Ørbækvej 75, 5220, Odense, Dänemark
- royalhair.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 31 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Besøgte Royal hair i dag da min 4 årige søn skulle klippes.
Super hurtig service- og vi bliver endda begge tilbudt drikkevarer.
Frisøren der klippede min søn var så sød og snakkede med ham undervejs i hele klipningen så han hurtigt blev tryg.
Super rar oplevelse, og vi kommer helt sikkert igen ☺️

Super salon
Har ikke en finger at sætte på hverken service eller det udførte arbejde :) Både jeg selv, min mand og vores ældste søn (4,5 år) bliver klippet der og der har aldrig været nogle problemer. De er utrolig servicemindede, vask er med i prisen og så bliver både man selv og ens familie, hvis de venter, vartet op imens man er i stolen.
Føler det som at komme ind i en familie, for snakken går og humøret er højt, samtidig med at fagligheden også er i top.

Antwort von Royal Hair
Desværre en dårlig oplevelse.
Desværre en dårlig oplevelse.
Kom ind med lidt lilla farve i spidserne og ville gerne have det væk og samtidig have mit grå har mere gråt.
Det endte så med lyserødt hår omkring nakke og på toppen, foran mest gylden gult.
Jeg påtalte det men nej det var ikke lyserødt .
Ombestemte mig på vejen hjem og gik tilbage, det blev så grundigt vasket, men stadig lyserødt , nu var vi nået til et punkt hvor min hovedbund og hår ikke kunne tåle mere og jeg måtte slå mig til tåls med det , men på ingen måde tilfreds.
Dagen efter ønskede jeg at gøre opmærksom på at jeg slet ikke var tilfreds, heller ikke på den måde hvor hele situationen blev tacklet på.
Det havde været så nemt at indrømme at man havde lavet en fejl, vi er jo alle mennesker, men nej det er bare ikke muligt at der er lavet fejl, det er mig som er blind og bare i det hele taget utilfreds. I mine øjne er man et stort menneske, når man kan indrømme sine fejl.
Det er så dårlig stil , tilfredse kunder er den bedste reklame.
Kan på ingen måde anbefale Royal Hair.

Antwort von Royal Hair
Jeg har fået en elevklip
Jeg har fået en elevklip. Det var et tilfælde at jeg fandt ud af at det var en elev der klippede mig - en elev der var halvvejs i uddannelsen. Fuld pris 419kr som der står i vinduet! Da jeg efterfølgende kontaktede ejeren for at få en undskyldning og penge retur, blev der argumenteret for at eleven er ligeså dygtig som færdiguddannede. “Det ligner mere et dårligt forsøg på at få en gratis klipning” blev der svaret! Royal Hair fremstår som en uprofessionel salon, med en kedelig tilgang til utilfredse kunder, som jeg derfor ikke kan anbefale.

Antwort von Royal Hair
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.