Dårlig betjening. Ingen styr på, hvem der havde ansvaret for kunderne. Ingen glæde eller begejstring blandt personalet. Ingen præsentation af maden. Maden fejlede ikke noget, men støj i lokalet og ing... Mehr ansehen
Gianfranco e Domenico ti offrono un servizio sempre eccezionale. Pesce fresco di giornata, pizze succulente. Senza parlare della simpatia oltre il cibo ottimo. Continueremo sempre a frequentare que... Mehr ansehen
Over alle forventninger Min familie og jeg var ude og fejre min mors fødselsdag, her valgte vi at prøve en ny restaurant, jeg ville ærligt sige jeg var lidt skeptisk på forhånd, men det her har været... Mehr ansehen
Rosmarino har en politik hvor de deler deres gæster op i to kategorier: De ærlige, sidder indenfor og betaler når middagen er færdig, akkurat som man gør mange andre steder. De Uærlige sidder udenfor... Mehr ansehen
Over alle forventninger
Over alle forventninger
Min familie og jeg var ude og fejre min mors fødselsdag, her valgte vi at prøve en ny restaurant, jeg ville ærligt sige jeg var lidt skeptisk på forhånd, men det her har været en af mine bedste oplevelser på en ny restaurant. Mad var fantastisk, fyld med masser af smag og frisk fra køkkenet, oversteg det alle mine forventninger. Tjenerene var rigtig flinke, og havde hele tiden et varmt og imødekommende smil på læben
Læs dette tak
Jeg bestilte en pizza, den var mega tør og uden smag. Vil ik anbefale
Skuffende oplevelse af 3 retters menu…
Skuffende oplevelse af 3 retters menu .. forretten smagsløs, men fint anrettet . . Kalveschnitzel kedelig uden pynt .. dessert ok men meget sød. Desværre ringe service . Sidste gang vi kommer og spiser ..Nb Rosmarino i Næstved
Vi skulle have en frokost i familien og…
Vi skulle have en frokost i familien og havde bestilt bord 7 personer. Vi havde bestilt bord til kl.13.30 og havde set deres umiddelbare gode tilbud til 100kr for frit valg af en ret + en drikkelse på kortet. Vi sidder og får bestilt drikkervarer og da vi skal bestille mad og den første vil bestille en pizza, får vi at vide at de desværre har udsolgt!! Ved køkkenet ligger kæmpestore sække med durummel og der er pizzaer på vej ud af huset.
Meget mærkeligt firma….
Første og sidste gang jeg spiser der…
Første og sidste gang jeg spiser der bestiller en 3 retters menu. Forretten kommer ind laks et eller andet, det ser ok ud men er totalt smagsløs opblevelse det kan man dog ikke sige om hovede retten kalve snitzel der havde været en tur I frituren smagte af friture og var harsk, en så skuffende opblevelse at jeg gik før desserten da jeg ikke kunne klare flere skuffelser og dårlig undskyldninger om hvorfor det smagte som det gjorde fra kokken forklaring, bør nævne at det var i Næstved jeg var ude og spise er nød til at give en stjerne åbenbart for at kunne skrive en anmeldelse men de fortjener ingen
Mega hyggeligt sted
Mega hyggeligt sted, med god mad og høflig betjening. Vinen vi nød var en super oplevelse. Kommer helt sikkert tilbage
Autentisk Italiensk Mad
Lækker autentisk Italiensk mad
Value for money
Et ret undervurderet sted i min optik... placeret tæt på Næstved centrum.
Jeg har haft fornøjelsen af at besøge dette sted af flere omgange og hver gang er jeg blevet overrasket positivt. God service, god mad, hyggelige omgivelser trods stedets store størrelse og ikke mindst en super fair pris for tingene. Så kæmpe thumbs up herfra og helt klart et besøg værd!
Min kæreste inviterede mig den 30 Dec…
Min kæreste inviterede mig den 30 Dec på min fødselsdag
Meget imponeret, lækker mad, god betjening og et rigtig hyggeligt sted.
Vi kommer igen
God mad og god betjening trods mange gæster
Jeg var med min kæreste i restauranten i Næstved og spise frokost med deres frokost tilbud her i slutningen af 2022. Der var mange mennesker men stadig dejlig roligt og masser plads mellem bordene. Gode tjenere og god mad. Alt i alt en rigtig god oplevelse som helt klart kan anbefales.
Det er vores nummer 4 besøg i…
Det er vores nummer 4 besøg i restauranten, og ligsom først gang er oplevelsen i tip top, god service og god mad hvor deres sprød pommes er udsøgt , udover at deres betjening er fremragende, rigtig god oplevelse til meget remlige priser , stærkt anbefalet for en god aften
Rosmarino en perle ved vandet
Fed oplevelse
En lækker perle i Nykøbing F.
Dejlig mad, gode lokaler og fin betjening.
Delte 2 dejlige retter med en veninde. ekstra tallerkener uden brok, flot og smagfuldt anrettet.
Kommer helt sikkert igen.
I Næstved
I Næstved.
Den bedste oplevelse. Især den lyshårede og den mørkhårede pige, var gode og søde.
Så god service og mad!
Kommer tilbage i den grad!
Dejlig mad!!
Dejlig mad!!
Fik begge Tartufo burger pommes og trøffelmayo.
Virkelig lækkert, bøffen var lækker saftig og der var rigeligt på tallerknen.
Fin betjening.
Super lækker restaurant og virkelig…
Super lækker restaurant og virkelig lækker smagfuld mad 🤤 Venlig og god service. Maden kom hurtigt, var varm og smagte skønt. De varmeste anbefalinger
Rigtig fin oplevelse
Vi var der inde til frokost, og det var super lækkert. Vi fik carbonara, pizza og 2x burger alle ting var super lækre.
Først gang vi var der men ikke sidste
Dårlig service
Vi var 4 inde og spise aftensmad, jeg vælger en carbonara, jeg får først min mad 5 min efter de andre og ikke nok med det så var der ren røræg da jeg kom ned under første lag, jeg går op og brokker mig over det og får af vide at sådan laver de den her, men det står ikke i jeres menu kort at jeg har bestil pasta og røræg. Så prøver en anden medarbejde at bilde mig ind at det er sådan man laver en ægte carbonara, det måtte jeg så fortælle hende at det gør man dælme ikke. Så jeg ber om at få min pasta fjernet fra regningen. Så fjerne i 12 kr i rabat, Hva i al verden er det for en dårlig service? Mad der ikke er iorden og kommer senere end de andre så de ventede på mig ergo blev deres mad jo kold… Og det var ikke kun min mad der ikke var iorden, det var bare min mad det stod slemmeste til med. Fandt desuden også skæg hår i min mad, føj 🤮
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad - vi fik henh. Burger, pizza og pasta og alle tre retter var super lækre. Prisniveau er yderst rimeligt for den høje kvalitet. Personalet er opmærksomme og kompetente. Vi kommer igen ☺️
Maden var nogenlunde
Rosmarino Næstved. Maden var nogenlunde. Forret fin. Hovedret fin. Dessert noget svømmende. Betjeningen under al kritik. Vi måtte spørge efter flere drikkevarer. Man fandt ikke 5 ens teskeer. Vi blev spurgt hurtig efter hovedretten om vi ville have desserten nu, for den var klar. Der blev ikke spurgt til om vi ville have kaffe til desserten. Heller ikke om vi var tilfredse med maden. Prisen var ok og alt mad bortset fra dessert var ok. Kommer nok ikke igen..
Rosmarino Næstved.
Rosmarino Næstved.
Her nød vi en skøn middag i absolut fantastiske omgivelser. Virkelig flot restaurant, hvor man kan slappe af i hyggelige omgivelser.
Kommer klart igen :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.