Jeg havde lavet en fejl ved bestilling af skolefoto. Skrev en mail om det på nogen måde kunne laves om og meget hurtigt fik jeg svar at bestillingen blev ændret uden beregning. Rigtig god oplevelse o... Mehr ansehen
Super service. Billeder var krøllet på grund af posten, som havde lagt dem krøllet i postkassen. Men jeg skrev til Rosenfeldt, og de svarede med det samme og de ville sende nye billeder. Virkelig fin... Mehr ansehen
Opdatering 9/10: jeg er blevet kontaktet af virksomheden og vi arbejder på at finde en god løsning. Så jeg har lige foreløbig ændret min bedømmelse til 3 stjerner grundet god og løsningsorienteret... Mehr ansehen
Rigtig god kundeservice. Havde ved en fejl bestilt to af det samme Billede istedet for to forskellige. Jeg kontaktede dem og vi tilsendt den oprindelige bestilling uden yderligere betaling.
Grusbakken 2k, 2820, Gentofte, Dänemark
- rosenfeldt@rosenfeldt.nu
- rosenfeldt.nu
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Elendige portrætbilleder.
Ikke gode portrætbilleder.
Arrogant kundeservice.
Vil enhver tid anbefale Frandsen foto som vores skole tidligere har brugt med gode resultater.
Fantastisk service🧡
Virkelig en helt enestående service - tusind tak🥰🙏🏻👌🤩
Min søn havde en virkelig god og sjov oplevelse hos skolefotografen og vi var også tilfredse med billederne der blev taget. Desværre var de meget mørke da vi modtog dem printede og jeg kontaktede Rosenfeldt for at høre om vi kunne få nogle der ikke var så mørke. Der var en meget sød medarbejder der beklagede, rettede til og sender nogle nye.
Virkelig god service⭐️
Uigennemskuelig prisstrukur.
Selve Rosenfeld skolefotos er fine nok. Men meget underlig opbygning af hjemmeside, hvor man skal vælge foto - farve og s/h i skøn blanding. Min største anke er den aggressive prisstruktur. Med fuldstændigt ugennemskuelige priser - "før priser", "tidsbegrænset tilbud". Skør pris på digital fil 250kr! (der burde være med i (de store) pakker) når så pakken er i kurven falder prisen så til 89 kr. Orkede simpelthen ikke at starte forfra så æder de 588 kr. Skolen havde en anden leverandør tidligere. Hvor vi betalte mellem 325 og 450.
Hjernedøde latterlige priser og så skal…
Hjernedøde latterlige priser og så skal fotografen have et kursus i at sætte børn i den rigtige vinkel…
Rigtig god kundeservice
De gør rigtig meget for at få ens ønsker opfyldt - Rigtig god kundeservice, de vil altid hjælpe og svarer meget hurtigt
God og venlig kundeservice.
God services på Forkerte fotos
Har modtaget forkerte fotos, ved ikke hvor fejlen ligger. Men Rosenfeldt foto tilbød straks at sende mig nye.
Virkelig fin service!
Rosenfeldt er super hurtige til at…
Rosenfeldt er super hurtige til at svare hvis der er spørgsmål eller problemer og meget hjælpesomme
Hurtigt svar og god service
Rigtig god service
Rigtig god service - jeg lavede en fejl i min bestilling. Blev mødt med forståelse hos Sophia og en hurtig reaktions tid.
Flotte billeder, god service og hurtig, imødekommende hjælp
Rigtig mange fine billeder af vores søn, men der var desværre sket en fejl med portrættet i vores bestilling. Jeg kontaktede Rosenfeldt, som svarede utrolig hurtigt og var meget hjælpsomme med at finde frem til årsagen. Fejlen blev hurtigt afklaret, og det rigtige portræt er nu på vej.
Virkelig god service og hurtig respons – det er bestemt værd at fremhæve! 😊 Derudover som nævnt super gode billeder og mange at vælge imellem.
Rigtig god kundeservice
Rigtig god, hurtig og hjælpsom kundeservice og ikke mindst gode billeder i rigtig fin kvalitet.
Mega hurtig responstid ☺️
Bedste skolefoto til dato
Bedste skolefoto til dato!
Bestemt meget bedre kvalitet end de mange andre år børnene har fået taget skolefotos.
Enten havde jeg el Rosenfeldt lavet en fejl. Ihvertfald modtog jeg ikke det billede jeg troede jeg havde bestilt.
Jeg skrev en mail og fik lynhurtigt svar- endda en fredag aften.
Vi fandt en rigtig fin løsning og der er nye billeder på vej.
Kæmpe anbefaling herfra ✨
Super service fra Jan i forbindelse med…
Super service fra Jan i forbindelse med bestilling af skolefotos – tusind tak for hjælpen.
Super god og konstruktiv service med…
Super god og konstruktiv service med overblik og uden ventetid!
Højt niveau kundeservice, venlighed og stor tålmodighed
Jeg har modtaget et meget højt niveau af kundeservice. Hurtige svar, stor villighed til at finde løsninger og ikke mindst stor tålmodighed, da jeg var en besværlig kunde. MANGE TAK!
Billederne er fine nok, men prisen er vanvittig
Billederne er fine nok, men platformen, hvor man skal vælge billede, pakkestørrelse osv er forfærdelig. Ingen logik eller brugervenlighed.
Og så er det jo vanvittigt, at den digitale fil ikke følger med, når man køber printbilleder. Det er første gang, børnenes skole bruger Rosenfeldt, og jeg er faktisk imponeret over, at man har fundet en udbyder, der er endnu mere grisk end den foregående.
5 ⭐️ til Sophia fra Rosenfeldt…
5 ⭐️ til Sophia fra Rosenfeldt kundeservice som lynhurtigt og professionelt hjalp mig da jeg havde bestilt forkert.
Tusinde tak
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.