Fra første møde følte jeg mig mødt med stor omsorg, respekt og nærvær i en af de sværeste perioder i mit liv. Der blev taget god tid til at lytte til mine ønsker, og jeg oplevede en professionel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Henrik er alt det man har behov for i sådan stund, specielt når man står alene med det hele og det er første gang man oplever et dødsfald. Henrik er bestemt ikke følelseskold, men han er god... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rosendahl var meget imødekommende og havde styr på alt, hvad der hører sig til ved en bisættelse. Når jeg kontaktede forretningen på mail, sms eller bare ringede, vendte de straks tilbage med svar på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Med Rosendahls Begravelsesforretning ApS får du en mindeværdig afsked. Du får altid en uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af hvad der skal foregå efter dødsfaldet, og hvad bedemandens hjælp koster. Vi finder også frem til de forskellige former for begravelseshjælp der er relevante for netop dig. Til sidst sørger vi for alt det praktiske, så du og familien bare skal møde op, og få en god afsked.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Med menneskelighed og dialog fremragende flot bisættelse ,Henrik er et meget varmt menneske

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
Henrik er bestemt ikke følelseskold, men han er god til facts og processer for at komme videre i forløbet med begravelsen/bisættelsen - og det er nogle gange det at man har brug for i en svær periode.
Tilmed fik jeg hans direkte nummer og kunne SMS’e på alle tider af døgnet.
Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre afslutning på pågældendes liv.

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
Vi Havde en god oplevelse den aften min mor døde da ringede vi til Henrik og aftalte møde som blev sat i stand På et andet tidspunkt kom Henrik og holdt møde privat i mi mors lejlighed fordi der var ting vi var i tvivl om P å selve dagen for Bisættelsen 27juli gik alt som det skulle kørsel blomster lægning ved kisten salt i alt en god oplevelse

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
Meget professionel og nærværende.
God til at kende vores behov og imødekomme dem.
Vælger helt selv serviceniveauet og hvad man kan/vil selv.
Den bedste hjælp i en svær tid.
Blev betjent af Ejvind 👍😊

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
Ikke særlig behagelig samtale med bedemand. Ringede for at få en pris ide. Havde lige talt med to andre bedemænd som fint kunne besvare mine spørgsmål, om både til priser og service. Rosendahls medarbejder som lød ligeglad kold og uinteresseret sagde til mig; 'du har for mange 'hvisser' og han mente også noget mere konkret skulle til. Rosendahl bliver ikke kontaktet når vi skal bruge bedemand
I behøver ikke besvare min oplevelse hos jer, jeg orker ikke at læse:'at det er vi kede af .. vores hensigt er altid at møde kunden med empati' eller lign.

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
Vi har oplevet en imødekommende, omsorgsfuld og professionel hjælp og service fra Rosendahls side. De var også gode til at informere om økonomi og give os valgmuligheder. Vi kan klart anbefale andre at anvende dem.

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
Der blev altid givet tid, når jeg havde diverse spørgsmål, og alt foregik i det hele taget i et roligt tempo, fra da jeg var i kontakt med dem første gang 23/2- og til den foreløbige sidste gang 6/3.
B.Hansen

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
En meget behagelig og informerende samtale omkring forløbet. Efterfølgende i kirken en så fin afsked. Vi følte os meget trygge ved at lade Henrik stå for det.

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
God samtale med bedemanden. Efter begravelsen blev vi lidt triste. Blomsterne var lagt på en forkert gravsted.

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
Henrik fra Rosendahl i Hillerød er den mest behagelige og kompetente partner du kan vælge til bedemand. Han klarer, og forklarer stort set alt hvad du har af behov for hjælp, og spørgsmål, og han er alt det du håber at få når du skal vælge bedemand. Og regningen er lige præcis det der er aftalt, hverken mere eller mindre, og alle er aftaler er holdt uden andet end stor tillid. Tak for en god oplevelse.

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
Henrik kom meget hurtig samme dag jeg ringede,alt var så super han ordnede det hele så vi havde ikke noget at skulle tænke på

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
Vi følte os i gode hænder hele vejen gennem en svær tid, og alt blev arrangeret fuldstændig efter vores ønsker.

Antwort von Rosendahls begravelseforretning ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.