Na bijna 3 jaar is de boxspring uiteen…
Na bijna 3 jaar is de boxspring uiteen gevallen.
Is klaar voor de containerpark.
De matras zit een deuk in.
De opbergbox is stuk.
Fotos volgen.
Gewoon troep materiaal!
Na bijna 3 jaar is de boxspring uiteen gevallen.
Is klaar voor de containerpark.
De matras zit een deuk in.
De opbergbox is stuk.
Fotos volgen.
Gewoon troep materiaal!
Ik ben super geholpen door Roos wonen , wat een goede service . Echt een aanrader goed bedrijf Top Top dank jullie wel
Ik heb hier een bank, 4 stoelen, en een eettafel gekocht. Ik ben er super blij mee. Ze hebben ons super goed geholpen. Dankjuliewel!
Rooswonen super bedrijf.
Ik heb bij deze bedrijf mijn slaapkamer en woonkamer meubels gekocht.
Ik werd goed geholpen door het personeel zij waren zeer behulpzaam.
Al mijn spullen op tijd gekregen.
Alles werd door Rooswonen netjes in elkaar gezet.
Veel keuzen en goedkoop.
Super bedrijf ik kan het iedereen aanraden.
Ik heb 3 jaar geleden hier heel blij mijn bank stel en eettafel en eetstoelen gekocht
En vandaag toen ik er op ging zitten ging hij opeens stuk en heb mijn hooft heel hard gestoten en mn rug heel schandalig en mijn 1 bank die is ook kapot gegaan uit het niets niemand zat er op en het viel letterlijk uit elkaar ik haal nooit meer hier iets
Toppers,
Ik heb meerdere boxsprings besteld top kwaliteit.
Ik heb dressoir gekocht ook top kwaliteit!
Kortom zeer mooie winkel. Genoeg keus. Ze bieden een goed luisterend oor. Vriendelijke personeel en zeer behulpzaam.
Voor al uw meubels moet je echt hier zijn. Zeer tevreden!
Ze bieden ook maatwerk, heel leuk..geef je eigen creatie en zei leveren maatwerk. Kortom toppers❤️😍
Hayat
Super service zonder gedoe, en kreeg nog korting ook! Dankjewel!!
Goed geholpen in de winkel. Aardige mensen. Goede communicatie mbt de levering. Bank was iets later, maar de andere spullen hadden ze toch eerder gebracht. Dat was erg fijn. Mooie spullen! Ik ben erg tevreden en beveel het zeker aan om daar je meubels te kopen.
Uitstekende winkel hele nette verkopers.
Mijn bed en bank optijd binnen gehad dus voor mij een dikke 5 sterren.
Oplichters koop je meubels niet hier slechtste aftersales ooit. Heb nog nooit een review geschreven maar deze verdienen het echt. Levertijden die niet kloppen, kwaliteit in de winkel is anders dan geleverde producten. Banken zijn bijvoorbeeld van andere vulling. Als je een klacht hebt dan zijn ze vriendelijk en willen ze niks doen. Komen afspraken niet na joh had ik maar de google reviews eerst goed gelezen. Owja veel nepreviews op hun google.....