Rollneat Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte deres kebabret og ubetinget den dårligste jeg nogensinde har fået. Total smagsløst en lille skål hvide ris og meget lidt kebab, ingen brød ingen humus og ligner slet ikke billedet. Smager af ing... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig lækker mad og super god service. Vi har spist på rollneat i Rødekro og det var en rigtig god oplevelse. Vi fik en pita og delte en snakkurv og det smagte bare lækkert og personalet var søde o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev dobbelt trukket over deres app pga en fejl, jeg har skrevet samtlige gange, det er snart 2 måneder siden, og nu svarer de slet ikke, og mit beløb er stadig ikke refunderet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et udemærket sted at få mad fra, de dage hvor mængden er fin sammenlignet med prisen og man self. Får en pose med med mindre man iblandt tillæggene vil kaste 4 kroner yderligere efter en pose af papir... Mehr ansehen

Akzeptabel

89 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er lidt i tvivl

Er lidt i tvivl. Sidder på deres sted i Rødekro nu. Første gang og ville lige læse hvad andre skriver. Og rigtig mange har samme oplevelse som jeg, at Durum er kold, kold brød kold kød. Men her bliver jeg jo i tvivl om de mener det skal være sådan, for pommesfriterne var fint varme, og det samme var dets chicken bits, dem havde vi bestilt 3 af for at prøve, fik en pose med rigtig mange små stykker. Det er ok for os, tænker mængden passer. Men om jeg kommer igen ved jeg ikke, da jeg fortrækker min durum varm.
Nogen klager over deres salat blanding, at det ikke kun er iceberg salat. Jeg syntes deres blanding er fin, kun iceberg, er da total kedelig

17. Mai 2025

Absolut ikke pengene værd

Absolut ikke pengene værd, kødet var smagsløst og har intet med Sharwarma at gøre, dybt skuffet. Personalet i Slagelse virkede fuldstændigt ligeglade med om de ydede en service eller ej. Den overordene oplevelse rangerer langt under den lokale kebab pusher der findes på ethvert hjørne, absolut ikke anbefalesværdigt.

9. Mai 2025

Øv Øv Øv

Det er sjældent jeg sætter mig ned og laver en anmeldelse. Men dette var en utrolig skuffende oplevelse. Maden smagte slet ikke godt. Kyllingen havde fået for meget. Deres chili cheese var der intet fyld i. Jeg fik også et pita med kebab, og har aldrig været så skuffet over mad før.

Jeg vil ikke foreslå dette sted til nogle af mine venner eller familie. Jeg vil fraråde dem dybt om ikke at komme her.

8. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi var forbi Roll n Eat Rødekro…

Vi var forbi Roll and Eat Rødekro onsdag aften, vi bestilte 1 tyrkisk brød med kebab og 1 pita med kebab. Vi får tilbudt at få 1 ekstra pita med da de kører 2 for 1 pita, super dejligt lige at få en ekstra med. God mad, god service. Kan anbefales :)

19. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du er ikke garanteret rigtige råvarer, de reklamere med.

Hvordan kan man lave en menu om fra tid til anden som man lyster, uden at gøre en kunde opmærksom på forandringer?

Når jeg køber en Durum forventer jeg den er lavet med iceberg salat, kød og dressing. At man så tilføjer rødkål, agurk, tomater eller lignende, fra tid til anden, er jo ikke ok. Så skal i da advare en kunde herom. Jeg blev da godt nok skuffet over at det skete igen her forleden, og ingen af ungerne ville spise det. Det er efterhånden blevet for dyrt at skulle gamble med hvad man får af mad. Har ellers tidligere givet en god anmeldelse, men tror ikke at jeg kommer mere. Har også kontaktet jer på jeres kundeservice, men ikke engang der er i interesserede i feedback. Har i fået nye ejere ?

Email fra Roll N Eat forklare at deres rødkål variant er på menukortet (trods for jeg og andre ikke har set det) da den eftersigende skulle være populær. Men at man sagtens kan bede om at få en normal med iceberg.

Hvorfor er det så at man ikke oplyser kunden om det skal være en normal eller den nye variant? Så er folk klar over forandringen ! Ringe service

6. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har aldrig oplevet at nogle kan…

Jeg har aldrig oplevet at nogle kan være så fatsvage. Man kan knap nok forstå hvad de siger igennem højtalerne i Slagelse. De putter forskellige ting i hver gang. Nogle gange skal man be om uden rødkål osv. Andre gange er der slet ikke en del af kebabben. Jeg er dybt chokeret over at man ikke kan have et fast menukort som fast food restaurant som kunder kan bruge til noget for en gangs skyld

5. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Du betaler for en pose selvom du spiser i restauranten

Bestiller en kyllinge kebab menu til spisning i restauranten på deres bestillingsskærm inde i forretningen. Får leveret menuen ved bordet og opdager jeg er blevet faktureret for en pose. Da jeg spørger hvorfor jeg skal betale for en pose nu varen er leveret på en bakke i forretningen får jeg oplyst, at det er fordi jeg har bestilt via deres skærm i forretningen. De vil ikke give mig de 4 kr. Retur så jeg beder om en plastpose..det kan de ikke engang give mig men tilbyder en meget lille papirspose uden hank. Føler mig lidt til grin og at jeg har fået dårlig service.

26. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service og dårlig mad

Elendig service fra ubehøvlet personale. Maden var gennemført kedelig, uden smag, bløde pomfritter og sjasket brød. Første og sidste besøg hos Roll'n'Eat i Slagelse.

25. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig lækker mad

Rigtig lækker mad. Især deres kyllingefyld kan anbefales. Hyggelig atmosfære med venlig betjening og god musik.

4. Januar 2025

Dårlig oplevelse.

Lang ventetid. Ubehøvlet personale. Dårlig mad uden kvalitet og smag. Lille portion til svimlende beløb. Kommer aldrig igen….
Hvis man kunne give 0 stjerner, havde de fået det…

28. Dezember 2024

Så ringe :

Så ringe :
Smag, ikke eksisterende.
Kvalitet, ikke eksisterende. Jeg kunne sagsøge jer for utroligt mange penge. Dårlig mave, fluer i køkkenet. Ret ækelt.

4. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ventede i dag på min bestilling i 15…

Ventede i dag på min bestilling i 15 min. Og der var ikke travlt. Efter 5 min får jeg at vide at min bestilling er på vej…..det var den så ikke for efter at have ventet i 15 min fik jeg at vide at han havde glemt at lave den….. fuldstændig ligeglad.
Det her var i Greve det er så 2. Gang jeg er skuffet. 1. Gang fik jeg ikke hvad jeg bestilte….nu kommer jeg aldrig igen.
Rigtig dårlig service.

17. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været glad for Roll n Eat i Næstved…

Har været glad for Roll n Eat i Næstved men desværre de sidste 4-5 gange er der bare ikke styr på tingene flabet personale kold mad og de tjekker aldrig maskinen når man bestiller online de siger altid deres kvittering er blevet væk og så laver de maden har bestilt mange gange deres chicken strips til 28 men har fået de billige de har til 18kr. Udover det laver de ikke maden som du ber dem om de laver den bare helt standart og når du siger du bedte uden rødkål så siger de næste gang hold ud😂

Så må til Slagelse for at få noget godt mad de har aldrig skuffet!

14. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr