Rollneat Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte deres kebabret og ubetinget den dårligste jeg nogensinde har fået. Total smagsløst en lille skål hvide ris og meget lidt kebab, ingen brød ingen humus og ligner slet ikke billedet. Smager af ing... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig lækker mad og super god service. Vi har spist på rollneat i Rødekro og det var en rigtig god oplevelse. Vi fik en pita og delte en snakkurv og det smagte bare lækkert og personalet var søde o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev dobbelt trukket over deres app pga en fejl, jeg har skrevet samtlige gange, det er snart 2 måneder siden, og nu svarer de slet ikke, og mit beløb er stadig ikke refunderet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et udemærket sted at få mad fra, de dage hvor mængden er fin sammenlignet med prisen og man self. Får en pose med med mindre man iblandt tillæggene vil kaste 4 kroner yderligere efter en pose af papir... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

89 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Aldrig spis i Næstved

Aldrig i mit skal jeg spise hos jer igen I NÆSTVED aldrig i mit liv har vi fået så dårlig durum. Jeg har allerede fået dårlig mave og min ven er blevet mad forgiftet, alt var fuldstændig uspiseligt fra brød til kød… I er ikke nærige med kødet, men hvad skal man bruge det til hvis det er dødt kød man får serveret , er ikke i tvivl at jeres brød har stået i flere dage - se at få lukket den butik

14. Juli 2024

Vi var d 11 juli på rolln eat næstved

Vi var d 11 juli på rolln eat næstved
Vi købte 2 dumuruller med kebab kødet smagte dårligt og var slet ikke stegt det var som om det bare lige var taget op fra frost og lige varmet i mikrobølgeovnen
Kommer der aldrig mere
Så tager jeg til slagelse I stedet for de kan da finde ud af at lave dem

11. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Som så mange gange før var der fejl i…

Som så mange gange før var der fejl i det vi fik leveret og i butikken sagde de det var det rigtige. Når man får den rigtige mad, er den rigtig god, men der er ALT for ofte fejl når man bestiller online. Det går bedre i butikken. Dog kan man, alt afhængig af hvilket personale der er på arbejde, få en fornemmelse af at de ikke rigtigt gider. Synd, for deres mad er rigtig god og rigtig kebab, ikke sådan noget pizzamands-halløj.

12. Juni 2024

VIRKELIG dårlig oplevelse

NÆSTVED

Virkelig dårlig oplevelse, dårlige tjenere, den ene pillede sig i øret mens vi ventede på vores mad, de havde ikke styr på hvad de lavede, vi fik 2 tyrkiske brød som var lige så hårde som sten, kolde pommes frites og elendig service. Sætter aldrig mine ben i restauranten i Næstved.
Greve derimod, er et af de bedste steder

6. Juni 2024

Super oplevelse - lækker mad

Super oplevelse. Spiste med mand og et barn på restauranten i Rødekro. Vi fik en tallerken med kyllingkebab, en durumrulle og en snackkurv.
Tallerken var med humus, salat, skåret rødkålssalat, bulgursalat. Gavmilde portioner. Andre kunder var henne og tjekke min mad ud og lavede en ny bestilling efter at have set min mad. Min søn var glad for sin snackkurv, han fandt at hans kyllingenuggets var lidt tørre. Min mands durumrulle var fin og der var nok. God og hurtig betjening. Intet at udsætte i øvrigt.

5. Juni 2024

Rødekro

Mest ulækre kebab jeg nogensinde har fået. Kødet var gråt og virkede sol om det var blevet kogt, eller bare lagt alt alt for længe.
Brødet var tørt som om det var varmet op flere gange. Det stank direkte fra køkkenet. kommer aldrig igen.

5. Juni 2024

Rødekro
Bestillingsskærme var ude af drift, så vi måtte bestille ved kassen.
Maden kom hurtig, vi bestilte en Durum med kylling og en pita med kylling menu. Pitabrødet svømmede i olie fra kyllingen som smagte meget mærkeligt og var koldt.
For Durum gælder det samme og der blev spist maks en 5. Del af den.
Pomfritterne var fesne og ikke særlig varme.

29. Mai 2024

Rødekro,9/10

Rødekro, maden var klar under 3 minutter
Og pomfritterne var så gode og køden var perfect,jeg forstår ikke hvordan det har så mange dårlige anmeldeser

28. Mai 2024

Øv for en oplevelse!

Øv for en oplevelse!
Fik 2 dryppende ruller af kebab uden smag og nogle nuggets vil vores datter det mest af alt havde overnattet i frituregryden... da jeg gik ind og spurgte og det virkelig var sådan de lavede dem... fik jeg et svar... ja.
Hold jer langt væk!!!

19. Mai 2024

Rødekro - lang ventetid

Rødekro
Fik en durum menu med Kebab, maden var ok, men heller ikke mere end det. Men så ventede vi også over 20 min i drive in på vores mad. Og de havde absolut ikke travlt for der var måske 3 hold inde restauranten + 1 bil før os som så havde ventet 30 min. Og ingen service med at komme at sige vi ved godt i venter. Der kom først en da vi fik vores mad. Hun skal da have hun undskylde vente tiden.
Men ikke et sted vi kommer igen.

9. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig i vores liv har vi fået så dårligt mad

Hvordan kan man bygge sådan en fin og flot bygning i rødekro til så dårligt mad. 1. Selvbetjening ude af drift så man skal høre på en ved kasse som vil sælge dig det bedste mad i byen. Kunde 1 får en frisklavet pitabrød med kylling
Kylling uden smar og lunken brødet er nok lavet i Kina tundt som papirer kunder 2 får potaske med kebab som de kalder det et eller andet navn de har fundet på nette
Kebab skal smager af noget oh være i en god kvalitet til deres pris. Kunde 3 får en rulle med deres kebab og da han får den ta han 2 bider og spytter det ud totalt kold går så op og siger det og de kommer så med en anden spildt at tide at vente på en når den kommer retur lunken. Hvis chef og personale ikke ved hvordan man laver varmt mad så kik forbi king food sønderborg så kan i se hvordan mad skal laves fra bunden og serveres varmt.

Et godt råd til biks i rødekro søg køkken hjælpe nu inden turisterne kommer til Danmark fordi de kommer ikke igen

5. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev syg med opkast og diara tre timer…

Blev syg med opkast og diara tre timer efter at ha fået mad i slagelse afd , kommer der aldrig mer da jeg kan godt se efterfølgende at det ikke var et renligt sted , også borde var fedtet og gulve med mad rester , aldrig mer Roll and eat

30. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr