Rørvig Kro Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk veltillavet og smagfuld oplevelse i går aftes på Rørvig kro. Hummersuppen helt perfekt, brødet superlækkert, fisken perfekt tilberedt, lækker-sauce. Desserten som altid kreativ og lækk... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Havde bestilt bord til fejring af vores bryllupsdag. Fik anvist et bord i det bageste lokale. Efter forretten så vi ingen betjening i næsten en time, men til gengæld tallerkner der skulle ryddes af.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk spisested og god betjening: Pasta med dansk sorthummer, torsk til hovedret sluttet af med æblekompot på mørdej med marengs og æblesorbet. Dejlige snaks til velkomstdrinken. Knastør Rieslin... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi glædede os til at komme på Rørvig Kro til årets mad-oplevelse, hvor vi bestilte en 6-retters menu. Maden var OK god. Men serveringen var elendig med total forvirring omkring hvornår, maden... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi havde givet tilsagn om en middag på…

Vi havde givet tilsagn om en middag på Rørvig kro til mine svigerforældre. Som gave til deres diamantbryllup. Den blev indfriet den sidste lørdag i august og vi havde set frem til at kunne forkæle dem med en aften i skønne omgivelser og mad i den bedre ende. Det blev langt fra en aften vi ønsker gentaget og pengene havde været givet bedre ud et andet sted!
Hvis vi kun havde fået velkomstdrinks med tilbehør, hvidvinen og hovedretter, havde maden fået flere gode ord med på vejen. Hovedretterne (lam og havkat) var uden tvivl vellavet og aftenens bedste serveringer. Mørt kød, lækker fisk og masser af smag i begge retter. Men de øvrige serveringer kan ikke høste de store roser og det samlede indtryk, er derfor en halvkedelig oplevelse på smagssiden.
Vi havde valgt 2 fiskemenuer med 4 retter og to 3 retters menu. Den “cremede” fiskesuppe var bouillon agtig i smag og konsistens. Det lille stykke torsk der lå ved var tært og kedeligt. Der var forvirring omkring serveringen og to supper blev serveret til de forkerte for så lidt efter at give dem videre til de to, som oprindeligt skulle starte med suppen. Det havde været ok, hvis ikke det ikke lige fordi, at der allerede var spist af dem!
Det kom i stedet to gange tatar af hummer med ærtepure, som set kun af ærter. Desserterne med ost og hindbærsnitte faldt ok i smag, hvorimod en anretning med kirsebær (mousse) på kransekage og mørdejsbund samt is ikke umiddelbart havde set skyggen af kransekage men snarere var en krans af kedelig mørdej og ditto mousse.
Et af de positive elementer på aftenen var, at vores første tjener - ud af flere - anbefalede en hvidvin til den “cremede” fiskesuppe, som fuldt ud levede op til hans anbefaling. Alle tjenerne var venlige, men måske er det lidt pudsigt at titulere folk der har rundet 80 år, som “drenge” og “piger”.
Samlet set blev det en aften præget af lange ventetider, rodet og uorganiseret servering og med flest retter, der var en kedelig smagsoplevelse.
Der var fuldt med gæster, både i restauranten og med selskab ved siden af. Det virkede som om, at der var for mange gæster og for mange retter/serveringer end køkkenet og det øvrige personale kunne håndtere.
To stjerner går til vin og hovedretter.

31. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev overset fra vi kom til vi gik

Blev overset fra vi kom til vi gik, overraskende dårlig betjening, rødvinen kom først da vi havde rykket tre gange og vi var langt indeni hovedretten! Ung betjening der fuldstændig manglede overblik - det var bare ikke hvad man kan forvente til prisniveauet.
Selv regningen måtte vi vente på, kommer ikke igen foreløbig.

29. August 2020

rødt kød

Bestilte burger, tjener spurte hvor dag den skulle være,
jeg bestilte, : totalt gennem stegt, og tilføjede endda, den kan ikke får for meget !
Burgeren kom, desværre var den ræve rød, så jeg spiste bollen, salat + fritter, hvilke var ok.
Efter vi havde spist kom tjener og hentede tallerkner, og kunne jo ikke undgå at se alt det røde kød der lå tilbage på min tallerken, og sagde da også at den var vist ikke helt som jeg havde bestilt. Hvilket jeg kun kunne give hende ret i.
jeg arbejdet selv delvist i et industri køkken. Det er faktisk ikke så svært at stege en hakke bøf, så jeg må sige at jeg er meget skuffet. øv for en kedelig oplevelse.

4. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Velkommen på trods af behov for ekstra afstand.

Et sted som var parat til at modtage gæster i risikogrupper i disse corona tider og sikre et bord, som kunne tilgodese anbefalingerne fra Sundhedsmyndighederne for risikogrupper på 2 meter fremfor det generelle påbud om 1 meter.
Det sætter vi pris på efter at være blevet pure afvist på Dragsholm Slot, hvor vi endog heller ikke kunne få refunderet vores gavekort på 1000 kr. En både diskriminerende og grisk opførsel!
Holdningen var en ganske anden på Rørvig Kro. Vi følte os velkomne, service var i top, og maden var lækker og meget smukt serveret.
En rigtig dejlig oplevelse. Vi kommer igen, specielt fordi kroen var så forstående i forhold til vores særlige behov for afstand.

6. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En virkelig ubehagelig og dårlig…

En virkelig ubehagelig og dårlig oplevelse - personalet virker arrogante og udelukkende optaget af “stamkunder”, som tydeligvis forfordeles.
Man glemmer at servere, glemmer kunderne og chitchatter med egne bekendte, der kommer på kroen og som derfor også forfordeles !
Nok den mest dårlige oplevelse jeg til dato har haft på en restaurant ! Føj altså, ville virkelig gerne have været den oplevelse foruden !

13. Oktober 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr