In augustus 2025 online een tafel gekocht. Compleet ander (kleur)blad ontvangen dan besteld. Vervanging werd meerdere keren uitgesteld met smoeze. 4 vrije dagen genomen waarbij men elke niet is komen... Mehr ansehen
Kijk op hun site en zie dat er nu staat : faillissement is aangevraagd! Stond er eerder deze week nog niet en ook wij moesten nog wat geleverd krijgen (eigenlijk omruilen van verkeerde levering) en o... Mehr ansehen
1 ster minder omdat je lang moet wachten op de planken maar super mooi. Let op, heb je holle muren dan kan je ze beter niet kopen want de super lange dikke metalen pennen die de muur in moeten om d... Mehr ansehen
Wij waren al een tijd opzoek naar een boomstamtafel met bankje voor in de overkapping. Wij vonden het allemaal erg duur, tot we op de website van Robustiek Wonen kwamen. Echt een prachtige boomstamtaf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De Nieuwe Vaart 36, 1401GR, Bussum, Niederlande
- 085-0250035
- info@robustiekwonen.nl
- robustiekwonen.nl
Hat 19 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastische ervaring met Robustiek…
Fantastische ervaring met Robustiek Wonen!
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Robustiek Wonen. De kwaliteit van de meubels is uitstekend, met prachtige, robuuste materialen die perfect passen in mijn interieur. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam, en de levering verliep snel en soepel. Je merkt echt dat er aandacht wordt besteed aan zowel het product als de klant. Ik zou Robustiek Wonen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar stijlvolle en duurzame meubels!
Nog mooier dan op de website!
Altijd spannend als je een tafel besteld online, maar dit overtreft alles! De tafel zag er nog mooier uit dan op de afbeeldingen. Na de bestelling werd er contact opgenomen om wat vragen door te nemen over hoe we de tafel precies wilde hebben. We hadden namelijk bij de opmerkingen neergezet dat hij wel wat extra karakter mag hebben. Uiteindelijk hebben we de tafel licht laten borstelen…NOU, dat hebben we geweten! Iedereen vraagt nu waar wij die tafel vandaan hebben. Aanrader!!
Op zich een prima tafel voor redelijk…
Op zich een prima tafel voor redelijk geld MAAR.........!!!!!
Ik had 12 weken voor afgesproken datum een tafel online besteld die zou bezorgd én gemonteerd worden. Het was een zelf samen te stellen tafel van 1m x 1.60m met een matrix poot eronder.
Het leveren van de tafel ging al niet goed. Het bleef uitgesteld worden en na 14 weken zou mijn tafel bezorgd worden, maar toen werd ik gebeld dat de poot er niet bij zat.
2 weken later zou de tafel weer besteld worden, maar na 2 uur wachten toch maar de koerier gebeld en die gaf aan dat de tafel niet klaar stond voor hem om te vervoeren.
Hij gaf aan dat ROBUSTIEK WONEN contact met mij zou opnemen op dit te melden, maar dit hebben ze dus niet gedaan!!!
Uiteindelijk is de tafel geleverd en gemonteerd. Gek genoeg wilde ze het papier en plastic waar de tafel en poot in zat niet meenemen.
De tafel zelf:
Op zich prima blad en vooral de poot vind ik zelf héél gaaf, maarrr.....
De tafel is behandeld met een donkerbruine beschermlak (Je kan hierbij alleen maar kiezen uit donkerbruin of zwart).
Deze lak echter gaat er al af als je met een vochtig doekje je tafel afdoet!!! Daarbij worden je doekjes en kleren dan bruin en is het met goed sop werk er weer af te krijgen.
Om deze redenen kán ik niet meer geven dan 2 sterren. Ik zou hier zelf in de toekomst niet meer bestellen
Tot 3x toe verkeerde tafel, na 9 maanden
Wij hebben in maart 2024 een tafel besteld.
Wij moesten wachten tot september, voordat de tafel geleverd werd. En toen hij uiteindelijk geleverd werd, bleek het de verkeerde tafel te zijn. Zowel de vorm, als de breedte maat. Om een lang verhaal kort te maken.
Tot 3x toe werd er een verkeerde tafel geleverd. En bij deze laatste tafel hebben wij besloten dat we het geklaag over de problemen in zijn bedrijf en excuses niet meer willen aanhoren. Daarom hebben we de tafel, waarvan de maat goed was, maar de vorm niet, hebben gehouden.
Er werd beloofd een speciale wandplank, als goedmakertje, welke wij 2 maanden later nog niet hebben ontvangen. Er werd heel veel gezegd en beloofd, maar weinig nagekomen.
Wat een hoofdpijn van dit bedrijf.
Zeer slechte klantenservice
We hebben een houten plank besteld, duurde heel lang voordat het binnen was. Telefonisch of via de mail niet bereikbaar, geen reactie. Uiteindelijk kwam de plank gelukkig wel aan, maar er zit een flinke knoest in die niet goed is opgevuld. We zijn maanden bezig geweest contact te leggen, uiteindelijk kregen we een mailtje terug met advies voor een vulmiddel. Zeer slechte klantenservice!
Erg ontevreden over de gang van zaken.
Erg ontevreden over de gang van zaken.
Een tafelpoot gekocht die bezorgd werd waarbij de buitenste laag van de poot al los liet. De poot zou verwisseld worden.
Nu 1,5 maand verder en wij hebben voor alsnog dezelfde tafelpoot. Geen communicatie. Mijn advies: koop hier niet!
Teleurstellende communicatie en eindeloos wachten: geen aanrader
Al met al erg jammer, want het zijn aardige jongens. Maar na ruim 19 weken wachten op onze tafel en stoelen, waarbij het initiatief om contact op te nemen continu bij ons lag, is het helaas wéér misgegaan, vooral vanwege de gebrekkige communicatie. Bij de levering bleken alle stoelen/poten beschadigd. Dat was in september, en helaas was de ervaring opnieuw teleurstellend: na een initiële reactie volgde er geen enkele opvolging meer, ook niet na herhaalde berichten en e-mails. We hebben daarom besloten de koop ongedaan te maken. (Zonder reactie uiteraard)
Ik zie nu dat ze zijn verhuisd, dus het zal ongetwijfeld druk zijn, maar dat is precies het probleem: er is telkens wel iets aan de hand. Ook vanuit het principe dat je 19+ weken moet wachten (terwijl zij 8-10 weken aangeven) en vervolgens geen reactie krijgt, is dit erg vervelend. Dan moeten de spullen ook gewoon schadevrij zijn. Hoewel de tafel op zich mooi is, kan ik op dit moment simpelweg niet aanraden om hier iets te kopen.
Nu maar de rechtsbijstand inschakelen en een negatieve review achterlaten. Jammer, maar ze hebben het er zelf naar gemaakt. Niet communiceren is echt het slechtste wat je kunt doen.
Mooie tafels, waardeloze laklaag
Allereerst moet ik zeggen dat ze echt prachtige tafels maken. Wij hebben een tafel gekocht met een boomstamrand welke echt heel mooi is afgewerkt en hier zijn wij erg tevreden mee!
Maar... wij hebben de tafel gelakt gekocht voor 125 euro meerprijs. Echter is deze lak waardeloos.
Door wat gelekt schoonmaakmiddel zit er een grote kring in de tafel. Nu kan ik dit van schoonmaakmiddel nog begrijpen echter is er ook een vetvlek van jus in een periode van 30 minuten volledig in de tafel getrokken. Dit is naar mijn mening vrij waardeloos voor notabene een eetkamertafel. Voor die 125 euro had ik heel wat blikjes 2 componentenlak kunnen kopen welke dit absoluut niet hadden doorgelaten. Reactie van het bedrijf is de verkoop van een onderhoudsset!
Tuintafel Douglashout
Keurige aflevering van de nieuwe tuintafel, netjes gemonteerd, alles volgens afspraak.
Eerst de bestelling als afgehandeld…
Eerst de bestelling als afgehandeld gezet, zelf maar gemaild waar de bestelling bleef daarna wat besteld is niet volledig geleverd gekregen weer gemaild en uiteindelijk alles geleverd naar bijna drie weken waarbij ik ergens anders binnen twee a drie werkdagen had kunnen hebben.
Nadenken voordat je hier iets koopt
Tafel gekocht van 1002 euro.
Na een week zat 1/3 van de tafel onder de hars.
twee weken later zat de tafel onder de grijze stippen (duizenden).
Gebeld: Hars kan niemand iets aan doen is natuurproduct werd er gezegd. Kan ik inkomen maar ik kan 1/3 van de tafel niet gebruiken. heb al 2 kledingstukken kunnen weggooien omdat je er per ongeluk op leunt.
Grijze stippen krijg je als het heel hard regent op de (buiten) tafel was het andere antwoord.
Enige wat meneer kon doen was een blik vernis/lak sturen zodat ik de tafel zelf kon schuren en lakken.
Is wel een duur blik vertelde hij er bij.
(heb hem gelakt gekocht, vraag me af of dat gebeurd is)
U raadt het al: Nu vele weken later nog steeds geen blik lak gekregen.
Ga zeker stappen ondernemen. Denk goed na voordat u hier iets koopt.
Eerlijk betrouwbaar bedrijf.
Tafel aangeschaft.
Aangegeven via de mail wat onze wensen waren. Meerdere mailwisselingen geweest en altijd een reactie ontvangen.
Ook in de vakantieperiode was de communicatie goed. Zat alleen een paar dagen tussen.
Eerlijk bedrijf die open communiceert.
Komt zijn afspraken na.
En meest belangrijke, levert een zeer mooi product.
Erg vriendelijke ontvangst en zeer…
Erg vriendelijke ontvangst en zeer goede serviceverlening.
Prachtige tafel geleverd gekregen
Prachtige tafel geleverd gekregen! Online besteld, maar omdat we toch onzeker waren over de kleur die we besteld hadden toch maar een mail gestuurd.
Ze hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat wij ons prettig voelde bij de keuze. We wonen nogal ver weg van de showroom, dus zij hadden ons netjes wat stalen doorgestuurd zodat we uiteindelijk bij de voor ons ideale kleur uitkwamen. Fijn dat er zo meegedacht wordt!
Naderhand ook goed op de hoogte gehouden van het hele proces in de werkplaats en nog even een foto van de tafel net na de behandeling.
Lieve mensen met een enorme betrokkenheid, dat verdient een mooie review!
Vriendelijke verkopers.
Vriendelijke verkopers.
Denken goed mee met inrichting
Goede service ! 5 prachtige zweef planken besteld en ontvangen. Mooie zware kwaliteit en snel geleverd.
Hopelijk heb je de klantenservice niet nodig
Prima planken, maar weken gewacht op een halve reactie nadat ze een blinde hanger niet geleverd hadden.
Top bedrijf!
Top bedrijf!
Komt afspraken na!
Echte Aanrader!
Tevreden Klant
Grandia
Goede service en communicatie
Wij kwamen bij Robustiek Wonen terecht via een collega die zeer te spreken was over hun service. Wij hebben een boomstamtafel uitgekozen en waren er erg blij mee!
Positieve punten:
-Vaklui die écht verstand hebben van hout
-Het persoonlijke contact: je voelt betrokkenheid, ook toen er iets mis ging in de levertijd.
-Wij mochten zelf het blad uitkiezen op basis van foto’s van de fabriek
-De bezorger die ons blad kwam monteren!
-De tafel zelf…. Mooier nog dan de foto’s op de website
Negatieve punten:
-Op tijd leveren, hebben 2 weken langer moeten wachten. Heb van ze begrepen dat ze in de vakantie vertraging hadden door problemen met de leverancier. Werden hiervan netjes op de hoogte gehouden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.