In augustus 2025 online een tafel gekocht. Compleet ander (kleur)blad ontvangen dan besteld. Vervanging werd meerdere keren uitgesteld met smoeze. 4 vrije dagen genomen waarbij men elke niet is komen... Mehr ansehen
Kijk op hun site en zie dat er nu staat : faillissement is aangevraagd! Stond er eerder deze week nog niet en ook wij moesten nog wat geleverd krijgen (eigenlijk omruilen van verkeerde levering) en o... Mehr ansehen
1 ster minder omdat je lang moet wachten op de planken maar super mooi. Let op, heb je holle muren dan kan je ze beter niet kopen want de super lange dikke metalen pennen die de muur in moeten om d... Mehr ansehen
Wij waren al een tijd opzoek naar een boomstamtafel met bankje voor in de overkapping. Wij vonden het allemaal erg duur, tot we op de website van Robustiek Wonen kwamen. Echt een prachtige boomstamtaf... Mehr ansehen
De Nieuwe Vaart 36, 1401GR, Bussum, Niederlande
- 085-0250035
- info@robustiekwonen.nl
- robustiekwonen.nl
Hat 19 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Ben erg blij met mijn bestelling.
Ben erg blij met mijn bestelling.
Mooi binnen de tijd bezorgd.
Snel geleverd
Snel geleverd. Goede kwaliteit. Helaas bleek het niet helemaal overeen te komen met wat er over de telefoon werd gezegd
Snelle levering
Snelle levering, top!
Jammer genoeg zat er schade op mijn tafelpoten waarbij de bevestigingsvoet verbogen stond.
Mooi en solide product
Mooi en solide product , hele snelle levering al met al een aanrader
We hebben twee maal stalen poten…
We hebben twee maal stalen poten besteld voor tuintafels en het ziet er prachtig uit. Goede service en mooi materiaal
Prachtige stamtafel
Prachtige stamtafel voor in mijn tuinhuis.
Prima advies, bezorging en het monteren van de tafel. Een aanrader dus
Best customer service ever
I still didn't get my order, but, honestly the customer service deserve more than only 5 stars.
When it was a problem, they tried to solve it asap, and kept in communication till they help me.
Thank you so much, and I know I will reorder in this company again :)
Snelle levering en ziet er goed uit
Snelle levering en ziet er goed uit. Alleen geen melding welke dag ze het leveren. Post NL stuurt dezelfde dag pas een mail dat het geleverd wordt dus dat was even een verrassing.
Bestelling ging goed
Bestelling ging goed, levering ging volgens verwachting en aanduiding, plank ziet er goed uit incl. bevestigingsmateriaal. Kortom prima voor elkaar.
Snel geleverde
Wij hebben een tafel gekocht bij…
Wij hebben een tafel gekocht bij Robustiek Wonen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Het resultaat een prachtige massieve tafel waar we heel blij erg mee zijn tegen een mooie prijs.

Antwort von Robustiek Wonen
Mooie Meubels en goede service
Mooie tafels en planken, prima service en snelle levering. Kleine tip naar Robustiek Wonen: bij het versturen van bijvoorbeeld wandplanken via PostNL, graag even een email met track & Trace van te voren. Ze kwamen onverwachts en een paar weken voor de opgegeven datum.
Goed en mooie poten
Prachtige meubels met enthousiasme gemaakt
Deze jonge firma heeft enthousiaste medewerkers, die met liefde voor hun vak prachtige meubels creëeren. Van perfecte kwaliteit.
Stalen poten
De stalen poten die ik ontvangen heb wijken af van de afbeeldingen zoals ze op de website staan.
De poten zijn wel mooi en degelijk.
Zeer tevreden over de behulpzaamheid
Zeer tevreden over de behulpzaamheid, snelle reactie en kwaliteit van hun producten tegen concurrerende prijzen! Absoluut aan te raden.
Top advies en snelle levering..
Mooie tafelpoot voor prima prijs…
Mooie tafelpoot voor prima prijs gekocht.
De communicatie na bestelling mag wel iets beter. Een extra mailtje met wat informatie wat je kan verwachten qua levering, termijn of hoe ze contact opnemen etc zou prettig zijn naast de standaard bestelbevestiging.

Antwort von Robustiek Wonen
Snelle levering
Houten Wandplank besteld snelle levering en goede uitleg op de site wat je er bij moet bestellen om het op te hangen. Kwaliteit van de plank is super