Das sagen Bewerter
Riktigt bra kundservice kan man ju enkelt säga! Hade lite frågor om det jag skulle beställa på en söndag kväll och hade svar inom 30min. Därefter skickades allt inom nån timme av beställningen (vardag... Mehr ansehen
Helt okej bolag förutom att jag fick betala 500 i frakt och leveransen tog en väldigt lång tid. Beställde M sport stötfångare för min bmw f10 den 2024/12/28 - 2025/02/07 vilket var lite mer än 1 månad... Mehr ansehen
När jag betalade blev det fel så de fick inte min order. Jag mailade dem och de löste det snabbt och bra, de höll kommunikationen och såg till att jag blev kompenserad för dröjmålet trots det inte v... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
BESTÄLL INTE HÄR IFRÅN OM DU INTE VILL…
BESTÄLL INTE HÄR IFRÅN OM DU INTE VILL KASTA DINA PENGAR I SJÖN!!! Största bedrägeri-företaget jag vet!
Jag vann en tävling den 1 mars 2025 på 1500kr. Jag la då till ca 500kr för att få den varan som jag vill ha. I detta fall var det en rs6 vinge. När jag väl fick hem varan så va de en helt annan vinge. Skickar då tillbaka denna och de säger att de ska skicka ut rätt.
De har sagt att varan är på väg ett bra tag men den kommer aldrig fram. Då säger de att den inte finns och undrar om jag kan byta vara vilket jag gör utan några protester. Jag väljer nu en grill istället för samma summa. Har inte fått denna heller… sen försökte jag få ett par dimljus för 1500kr istället bara för att jag skulle kunna få något men det fick jag inte heller. Sen skrev de till mig, efter att jag hade skrivit vad som hade hänt mig på en TikTok och då ville de betala tillbaka mina pengar men det har de inte gjort än.
Oseriöst företag
Jag beställde 2 nyckelringar för ungefär 2 veckor sedan. Har ännu inte ens fått ett order bekräftelse mail. Oseriöst företag. Svarar inte på mail eller DM.
HÅLL ER UNDAN
Riktig dåliga erbjöd mig ett paket pris…
Riktig dåliga erbjöd mig ett paket pris på front, läpp mm för ett rabatterat pris men när jag betalat dem så gick det månad efter månad inget hände dem svarade ibland och skrev att den var på väg att bli klar men hände aldrig nånting, dem skrev att dem skulle kompensera mig osv men till slut svarade dem inte mer dem blåste mig på över 8000 riktigt luffar företag
Skräp kvalitet
Beställde dörrbelysning som skulle vara av god kvalitet till BMW men på ena så har loggan blivit förstörd och en har helt lagt av. Har suttit på bilen i lite drygt 3 månader max. Har försökt kontakta företaget men inget svar även om jag har skickat flera mejl med bilder på skräpet. Kommer nog aldrig få något svar så ja uppmanar att inte köpa från detta ruffel å båg företag.
Kan inte rekommendera.
Köpte ett par Centrumkåpor till min Cupra Ateca. Skulle vara Svarta & Silver enligt ordern. Men det kom Svarta & Koppar. Är väl inte hela världen tänkte jag då det ändå är Koppar original.... Problemet är bara att de inte passade. Detta är då mitt fel då jag inte visste hur man skulle ha mätt och visste inte att de ända måtten som stod på hemsidan va yttermåttet, och jag hade mätt inner. Men då det nu va både fel produkt ifrån dem och fel storlek. Skrev jag direkt ett mail och ville ha retur. Enligt deras sida ska man själv stå för företags post (dyrt!) om det inte är fel produkt, vilket jag nu faktiskt hade. Inget svar. Skrev 2st mail till innan jag fick ett svar. Där de skrev att de såklart står för fri retur om jag beskrev vad som va felande. Hade redan gjort detta i mina mail. Men skrev ett nytt utförligt mail högst 10min efter de faktiskt svarat. Inget svar på hela dagen eller nästkommande tre. Skrev ett nytt svar på deras mail de hade skickat. Inget svar. Skrev ännu ett efter en hel vecka gått ifrån mitt första mail och gjorde ett ärende på felet hos Klarna. Ändå har de inte svarat. Det har nu idag gått 13 dagar sedan deras svar utan respons. 17 dagar sedan mitt första försök till kontakt. Så har precis skickat ännu ett mail om att jag skiter i retur, slänger ut dem på Tradera istället då jag är less på att jaga och vänta på ett svar som inte kommer. Och har skrivit samma till Klarna. Blir inga fler köp här för mig. Riktigt dålig support, skulle säga näst intill obefintlig om det inte vore för det där enstaka svaret.
Köp inget från dom
Köp inget från dom! Jag beställde en mobilhållare till min bil och den var trasig. Jag fick en retursedel och skickade tillbaka den. Jag har mailat till dom FLERA GÅNGER... Men får inget svar.
Gjorde en beställning på en nyckelring…
Gjorde en beställning på en nyckelring för Volvo snygg i alacantra läder 7oktober.blev lovad 1-3arbetadagar för leverans har fortfarande inte fått mitt paket eller nån vidare information vart det tagit vägen, betalat för en vara men sjukt dålig feedback och väldigt slöa med att besvara mail. Saknas telenummer till företaget! Kan defenitivt inte rekommendera att köpa nånting mer hos dom
Köpte en mobilhållare som vid leverans…
Köpte en mobilhållare som vid leverans var trasig
Returnerade den direkt och har även försökt få kontakt med företaget det saknas telefon nummer så det blev mail istället.
Tog lång tid att få svar men när det kom så blev jag som konsument beskyld för att haft sönder denna.
Betalningen ligger kvar hos Klarna som försökt fått kontakt med RM utan att lyckats så detta företag kan jag inte rekommendera
Centrumkåpor
Beställde centrumkåpor till mina fälgar. Snabb leverans och varan passade perfekt.
Mvh Johan
Bmw kåpor
Beställde nya kåpor till min BMW blev jättenöjd samt snabb frakt och ett trevligt bemötande
Centrumkåpor av bra kvalité!
Centrumkåporna var snygga, stabila och passade väldigt bra!
Är väldigt nöjd med det här företaget
Är väldigt nöjd med det här företaget! Fick min växelknopp dagen efter jag beställde den så bra service!
Jätte bra kundservice och bra grejer
Väldigt snabb leverans på 2 dagar
Väldigt snabb leverans på 2 dagar, köpte en nyckelring som var av hög kvalité!
Snabb info och leverans.
Snabb information att det var skickat och med kollinummer så man kunde följa leveransen.
Vara i förväntat skick.
Snabb och bra leverans av beställda…
Snabb och bra leverans av beställda varor. Varorna motsvarande förväntningarna.
Snabb och smidig frakt
Snabb leverans tid och billiga priser!
Snabb leverans och kvalitativ produkt
Snabb leverans och kvalitativ produkt. Köpte centrumkåpor till min EX30, utomordentlig passform. Mycket prisvärt!
Snabb leverans samt bra saker👍 väldigt…
Snabb leverans samt bra saker👍 väldigt nöjd
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.